Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zuhahaha zıpla abi bi yerde elbet takılıyor o herif :) vincentvega yı da DİKKATE AL parmakların su toplar yoksa
  • Ben oyunu indiremiyorum delireceğim
  • burda takıldım yardımcı olurmsunuz nasıl öldüreceğim bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: crayzboy1981

burda takıldım yardımcı olurmsunuz nasıl öldüreceğim bunları

gönderdiklerini ışınları onlara geri göndererek.L yada R tuşu dene

• abi butun ALEM takılmış hadi hayırlısı :) ii bir siner ji oldu ama
  • kolu sağa sola oynatmam grekiyomu
  • abı lutfen yardım et bana
  • hayır direk kalkanla geri gönderiyorsun dediğim tuşlardan biri ışın yarı yoldayken bas
  • ALEM kotu takılmış burada varya belli başlı yerler var 3 ana yer herkez orda kalıo ateş atan adam+++3 at+++bide hanfendiye alevi geri yollama :İD
  • selamlar tekrar,
    arkadaşlar çok sağolun ilk takıldığım yeri geçtim yardımlarınız sayesinde ;)
    şimdi başka biyerde takıldım, bi adam var elinde orak gibi bişi var gemide savaşıyosun yerden bişi yolluyo dalga gibi soora ölüyon tekrar gelion bikaç bölüm geçtikten sonra fln.. eleman öldürüyo beni paso yarım saat savaşıyorum ama o gücü de geri geliyo yerden dalgayı yollayınca, nası geçicez o herifi?
    hade herkese bol GOW lu günler :D
  • 2 kere atlayamamıştım orada... sanırım buradan deil dedim ama başka gidiş olmadığını anladıktan sonra bikere daha deneyim dedim ve zıplamaya bastım ortalara yakın bidaha bastım tutundu ve sonra çıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sawyer1987

selamlar tekrar,
    şimdi başka biyerde takıldım, bi adam var elinde orak gibi bişi var gemide savaşıyosun yerden bişi yolluyo dalga gibi soora ölüyon tekrar gelion bikaç bölüm geçtikten sonra fln.. eleman öldürüyo beni paso yarım saat savaşıyorum ama o gücü de geri geliyo yerden dalgayı yollayınca, nası geçicez o herifi?

yukarı her çıkışında altındaki sütunlardan birini kıracaksın sonuncusunuda kırınca bir daha yukarı çıkıp enerjisini dolduramayacak.sütunları kırmak için adını bilmiyorum eline taktığın o şeyle vurup kıracaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont

quote:

selamlar tekrar,

yukarı her çıkışında altındaki sütunlardan birini kıracaksın sonuncusunuda kırınca bir daha yukarı çıkıp enerjisini dolduramayacak.sütunları kırmak için adını bilmiyorum eline taktığın o şeyle vurup kıracaksın

Kont;

ben de aynı bölümdeyim takıldım kaldım. Alttaki sütunları Zeusun eliyle kırıyıoruz. Fakat sonra yaratık karnından orak gibi aleti çıkarıp tekrar geliyor. Ondan sonra enerjisi çok alt düzeye geliyor. Ama bir türlü ölmüyor. Tam kafasını koparacakken ekranda "X" tuşuna veya "kare duşuna basın diyor. Basarken elimden kurtuluyor her seferinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 9 Nisan 2008; 16:58:03 >

• of of of dokuluyor herkes tel tel :)
  • ben gerçekten bi eksigini bulamadım hemen bitirmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

quote:

Orjinalden alıntı: kont

quote:

selamlar tekrar,

Kont;

ben de aynı bölümdeyim takıldım kaldım. Alttaki sütunları Zeusun eliyle kırıyıoruz. Fakat sonra yaratık karnından orak gibi aleti çıkarıp tekrar geliyor. Ondan sonra enerjisi çok alt düzeye geliyor. Ama bir türlü ölmüyor. Tam kafasını koparacakken ekranda "X" tuşuna veya "kare duşuna basın diyor. Basarken elimden kurtuluyor her seferinde.

evet oraktan kurtuluyor zaten o yaşamıyor sanırım hayalet ama hayalette olsa işi bitiyor sonunda.dediğin gibi olay tuşlara zamanında basmak yapman gereken başka bir şey hatırlayamadım kusuruma bakma

• quote:

Orjinalden alıntı: yuemef

Merdiveni çekip yukarı çıkmaya şartlanmışım. Hiç aklıma gelmiyor sağa sola bakmak. Yarım bataryayı o odada bitirdim ama bulunca bir bağırdım "nihayet be" diye, millet deli sandı kesin
  • ya bu zincirlerin olduğu yer varya yukardan birşeyler indiriyorsun bide duvara gömülü el var. orada iki şeyide indirdim ama birinden diğerine sıçrayamıyorum. ne yapmama lazım. bayağı bi aradım ama bulamadım
  • Arkadaşlar;

God Of War oyununu resmi olarak nereden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

ben hiç takılmadan bitirdim oyunu. sabah başladım öğleden sonra bitti. 5 saat falan sürdü. çok kısa olmuş be

+1. Hadesin karısını öldürdükten sonra ben daha gelecek diye beklerken oyun bitiverdi.Yalnız kadın baya kastırdı beni ama sonradan 2 vur 1 kaç taktiği ile yendim.zorluk derecesi Spartan.God modda oynayasım gelmedi.
    Challangelar oyundan daha kastırıcı oluyor.Belli bir amaç var çünkü.

Yalnız oyun kısa olmasına rağmen gene hatunları eksik etmemişler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.