Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw brn hala o atları geçemedi merdiven filan görmemedim nerde
     God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!
  • Tam altındaki geriye doğru çektiğin kapıdan bahsediliyor,orayı sonuna kadar geriye çek sonra kapanmadan hemen solundaki gizli geçitten gizli bölüme gir.
  • Yuh o kadar baktım göremedim resmen körmüşüm saol.
  • alperim bi de resim koymuş abi süpersin ya YALNIZ %78 İMİZ BURADA TAKILIO :D
  • sanırım artık herkes oynadı ve bitirdi artık VİCDANIM RAHAT
  • bende takılmıştım burda ya çok güzel saklanmış kapı
  • Abi işi yüzdeye vursak varya %97 imiz burada takılmış bu %3 lük kısmada balığına buldu desek :)
  • o dediğin yerde takılmadan geçtim çünkü sınıftaki bi ark takılmıştı ve buldu orayı bende gördüğüm için anında geçtim:)

ben yuvarlak asansör gibi yerde takılmıştım:)(biraz komik)
    orda ufak bi yer var kırılcağını anladm 1-2 kere vurdum kırılmamıştı 3 kere denedm en sonunda 3-4 kere vurunca kırılmıştı:Dorda 10dk takılmıştık işe o kdr oyun zaten çok kısa ya 4 günde bitti benim ne zmn oynadm ne yaptım anlamadım:D
    (işin garip yanı öss ye hazırlanan bi kişiyim:D)
  • Bende orada bir yerde takıldım buyuk zincirler var asansöre benzeyen ıkı tane yuvarlak var bırde elleri oynayan heykelimsi bir sey var burayı hatırlayan ve ne yapacağımı bilebn varmı?
  • abiler bilen yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackin

Bende orada bir yerde takıldım buyuk zincirler var asansöre benzeyen ıkı tane yuvarlak var bırde elleri oynayan heykelimsi bir sey var burayı hatırlayan ve ne yapacağımı bilebn varmı?

o lanet yerin adı jails of tartarus karşıdaki heykelin eli felan kıpraşıyor
    yapmamız gereken karşıya zıplamak (sağda solda tüm zincirleri kırdıktan sonra)
    ama ben hala geçemedim...
    neden böyle gıcıklık yaparlar anlamam zor bir boss olsun neyse yok neymiş zıplayacakmışız!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 29 Mart 2008; 15:19:20 >
  • zıpla zıpla olmuyor hep kısa gelıyor düşüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackin

zıpla zıpla olmuyor hep kısa gelıyor düşüyorum

aynen aynen
    bir el atın arkadaşlar var mıdır bir püf noktası?
  • Ben de o zıplamayı bir yarım saat denedim olmamıştı. Sonra ertesi gün açtım ilk denemede atladım karşıya, gerçi son anda tutunuyor, asılı kalıyor yani.
  • işte yeni kulübümüz GOWRT God Of War Resmi Takılanlar :D kulubü daha nerelerde takılanlar vardır da ahh ahhh :D söylemiyolardır
  • selamlar herkese,
    yaw ben daha yeni başladım oynamaya da başlarda biyerde bi kapıyı açmaya çalışırken yandan elemanın biri ateş topu gibi bişi fırlatıyo, herif kapının arkasında içeri girip öldüremiorum, kapıyı açana kadar adam fırlatıyo ateş topunu.. kesin kek biyerdir ben takıldıysam :D ama napiyim kastım geçemedim. bi yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sawyer1987

selamlar herkese,
    yaw ben daha yeni başladım oynamaya da başlarda biyerde bi kapıyı açmaya çalışırken yandan elemanın biri ateş topu gibi bişi fırlatıyo, herif kapının arkasında içeri girip öldüremiorum, kapıyı açana kadar adam fırlatıyo ateş topunu.. kesin kek biyerdir ben takıldıysam :D ama napiyim kastım geçemedim. bi yardımcı olursanız sevinirim..

çok iyi hatırlamıyorum ama o adama giden yakınlarda başka bir yol var.gidip öldür orasını sen bul hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 7 Nisan 2008; 12:56:56 >
  • ben balığına o ateşe takılmadan geçtim(asker takıldı resmen ateş etmedı baktı ban mal gibi)ama kesın başka kapı vardır :D dunyanın en ıgrenç yeri emınım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sawyer1987

selamlar herkese,

Çıktığın asansörle tekrar alt kata ineceksin, oradaki meydandaki mahlukları haklayıp ok atan adamın olduğu koridora geçeceksin .
  • hala zıplıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.