benim sorunum sanırım codecle fln alakalı, bilemiyorum... youtube tarzı video sitelerinde bi kere tam ekran yapamıyorum. tıklayınca şunun ekranı kapladıını düşününhttp://www.resimupload.us/out.php?t=17921_Adsz3.jpg sorunu arattım renk kalitesini düşürün dediler.. 16 bit yaptım düzeldi. bu seferde renkler güzel gözükmüyo.. ekran kartım falan mı kalitesiz anlamadım. ati radeon 2600 war... adobe flash ın en son sürümünü indirdim.. ekran kartının son driver ını indirdim yinede 32 bit te tam ekran izleyemiyorum.. we ayrıca yine youtube tarzı video larda bazen 2-3 saniye oynatıyo sonra duruyo video. sayfayı kapatıp tekrar açmam gerekiyo bunu düzeltmem için.. aslında sorunların çözümlerini buldum ama 32 bit te tam ekran izlemek.we öle video nun kitlenmemesi için ne yapmalıyım.. nedir bu sorunların nedeni.. yardım ederseniz çok sewinicem.
youtube tarzı siteler derken bazı siteler zaten tam ekranı desteklemiyor. tam ekran izlediğinde de format bozuk gösteriyor. çünkü upload edilen videoların kaliteleri ve formatları düşük olduğundan onu tam ekran izlemek bir felaket oluyor.
flash player yüklüyse java ve activex 9 u da yeniden yüklemen belki faydalı olabilir .
videoların donması sorununa gelince internet hızından yada izlemek istediğin linkin bozuk yada çok yavaş olmasından kaynaklanabilir.
birde dipnot olarak eğer uzun zamandır bilgisayara format atmadıysan veya ccleaner tarzı programlar kullanarak temizlik yapmıyorsan da bu tarz sorunlar olması olası. eğer format zamanının gelmiş olduğunu düşünüyorsan bekleme derim.
kolay gelsin
bu sorunlar youtube dada oluyor.aslında internetten video izlediim bütün sitelerde oluyor.sanmıyorum ki youtube tam ekranı desteklemesin..daha 1 ay falan oldu format atalı. we bu sorun yenilerde oldu,önceden böyle bi sorun yoktu. donma sorunum da youtube da oluyor ve adsl var.sorunun internet hızından veya linkin bozuk olmasında dolayı olduğunu sanmıyorum. çünkü aynı sayfayı kapayıp yeniden açtıımda veya yeniden başlattığımda bilgisayarı bu sorun kalkıyor..
internet hızı ve flash la alakalı olabilr
adsl war.. 2 mbps.sanmıyorum hızla alakalı olsun...
bende de ayni sorun var , flash i sildim yukledim update ettim ccleaner dan temizligini yaptim , fakas video lar dona dona , takila takila ilerliyor bu konuyla ilgili cozumu olan varsa sevinirim