Bildirim
youtube telif hakkı ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockyucel
arkadaşlar bi kanal açıp karaoke için sözsüz ingilizce türkçe şarkı paylaşımı yapacağım ve ilk bir ay kadar reklam koymamayı düşünüyorum sizce telif hakkı sorunu olurmu ve tutarmı günde 2 arkadaş 10 şarkı rahat ekleriz.
sahte telif bile atarlar
türkiyede TÜRKLER YAPIYOR SADECE DİKKATLİ OKUYUN CÜMLEYİ
para kazanan kanala sahte telif atıyorlar kıskançlıktan bide yorumların 100 yorumdan 80 i kaç para kazanıyorsun yazıyor sanane arkadaşım
-
quote:
Orijinalden alıntı: tomysawyer
quote:
Orijinalden alıntı: rockyucel
arkadaşlar bi kanal açıp karaoke için sözsüz ingilizce türkçe şarkı paylaşımı yapacağım ve ilk bir ay kadar reklam koymamayı düşünüyorum sizce telif hakkı sorunu olurmu ve tutarmı günde 2 arkadaş 10 şarkı rahat ekleriz.
sahte telif bile atarlar
türkiyede TÜRKLER YAPIYOR SADECE DİKKATLİ OKUYUN CÜMLEYİ
para kazanan kanala sahte telif atıyorlar kıskançlıktan bide yorumların 100 yorumdan 80 i kaç para kazanıyorsun yazıyor sanane arkadaşım
aynen öyle kardeşim benim sorum daha çok hani akıllı tanıma sistemi varya videoda geçen parçaları otomatik olarak tanıyan youtube sistemi o sorun çıkarırmı sözsüz olursa telif yermi yinede
-
şarkı çalacak ise tabikide telif yersin yok çalmıcak sadece sözleri yazacaksan onu bilemem yiyebilirsinde -
Kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplar için saolun artık deneyeceğiz ufaktan bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X