< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadplus -- 23 Şubat 2021; 1:13:52 > |
YouTube dan telif yedim
-
-
Olmaz sorun -
telif yiyince bişey olmuyor, sadece videodan para vs. kazandıysan o para telif atana gidiyor. öyle birkaç 100 kişinin izlediği videolarda öyle şeyler olmaz
-
Şu aşamada bir şey olmaz ama 3 ay içinde 3 telif yeme hakkın var.
Bu telif ihtarı tam 3 ay sonra silinecek.3 ay boyunca 1 tane daha telif yeme hakkın var.
3.telifi yediğin anda kanal gidiyor bilgin olsun.
-
Merhaba. Telif atılmış,video kaldırılmış. Bu nedenle telif hakkından yana bir işlem kalmamış. Hak iddia eden taraf hedefine ulaşmış.
Bir kez telif hakkı aldığınızda,Youtube'nin "Telif Hakkı Okulu" adlı eğitimini tamamlamanız gerekir.
90 gün içerisinde 3 kere telif hakkı ihtarı alırsanız,7 gün "nezaketen süre" alırsınız. Bu süre zarfında kanalınıza erişebilir,itiraz sebebiniz varsa itirazda bulunabilirsiniz.
3 kere verilen ihtarın ardından 7 gün geçtiğinde kanalınız tamamen kapatılır. Önceden yüklü videolarınıza vs. erişemezsiniz ve yeni kanal açamazsınız.
Bir kere ihtar aldığınız için,mevcut ihtarın kalkacağı süre boyunca ikinci ve üçüncü ihtarı alacak eylemlerde bulunmamanız,kanalınızın kapatılmaması adına faydalı olacaktır.
Saygılarımla...
-
YouTube un şu 3 telif atılınca yeni kanal açmaya izin vermilmemesi inadını hiç sevmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostmen323
YouTube un şu 3 telif atılınca yeni kanal açmaya izin vermilmemesi inadını hiç sevmiyorum.Merhaba. Görüşünüze katılıyorum. Gereğinden fazla katı bir kural uygulanmış.
Saygılarımla...
-
Videoya telif hakkı olan müzikler koymayın. Bir sürü telifsiz güzel müzik var youtube'da, onlardan bir kaçını koyabilirsiniz.
-
sana gine iyi gelmiş
videodaki pislik ana avrat küfredip istediği gibi at koşturuyor adamlar 600. 000 izleyici gelmiş diye umurlarında değil . bu youtube denen şerefsizlerin yapacağı bu kadr işte
sonunda burayı da bk ettiler ..
-
Nasıl yeni kanal açılmıyor ? İp ban mı atıyorlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X