Şimdi Ara

Youtube Trailer Çeviri Telif yermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fragman ve müzikleri klipte altyazi ile türkçeye çevirmek istiyorum.Partnerligimde var telif yermi acill pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu alakası olan

• Ben bir arakadaşla yapiyoruz bu işi. Telif oluyor, para kazanamazsın.

• Çeviri neden telif oluyorki anlamadim fragman cevirisi hemde

• Büyük ihtimal yersin teliften

• Deneyen biri yedim desin ole inanirim hayallerim suya dustu

• Justin bieber ve one direction müzik kliplerini türkçe alt yazılı olarak yayınlamıştım aradan 2 ay geçince hepsi bir anda peş peşe telif yedi ve para kazanma devre dışı bırakıldı

Halbuki telif gelmesin diye seste ve videoda bazı oynamalar, eklemeler ve değişiklikler yapmıştım ama yinede yırtamadım... Ben şunu anladım ki er geç mutlaka telif geliyor kaçış yok... Adamlar nasıl bir sistem yapmışsa artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meksika erkeği -- 6 Ağustos 2015; 23:04:09 >
  • Tmm ztn klibi gectim fragman cevirmek yermiki acaba ?

• Daha Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsun, bir de çeviri mi yapacaksın?
  • Evet yardim etmek yerine post kasanlar ingilizce turkce gibi sozcuklerden olusur eger bunu anlayabiliyorsan senin icin ne mutlu bunu cevirmek ise problem degil korkma ben ceviririm 12. Sinif dil okuyorum.insanlari bilmeden yargilamaktansa yardim et.

• :) anlasilan fragmani deneyen olmamis

• Up up

• Up

• adam haklı. daha kendi dilinden acizsin birde çeviri yapcam diyorsun. birde dil 12. sinifim yazmışsın. övünülecek bir şey degil. okullardaki ingilizce eğitimi malum zaten. ha yapmayi cok istiyorsan da youtubede bu isi yapan birine mail at. burdaki liseli tayfa sana yardımcı olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: blade20090999

Evet yardim etmek yerine post kasanlar ingilizce turkce gibi sozcuklerden olusur eger bunu anlayabiliyorsan senin icin ne mutlu bunu cevirmek ise problem degil korkma ben ceviririm 12. Sinif dil okuyorum.insanlari bilmeden yargilamaktansa yardim et.

burada post kasılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Post kasmak niye sadece mesaj sayisini arttirmak olarak algilaniyoractigim konu disinda yapilan her turlu yorum post kasmak deyimsel olarak.

• Teliften önce eşleşen yer

Telif içerik sahibinin taktiri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birincisi fragman telifliyse çeviride telif yer. Ha telif dünya engeli şeklinde olur.
    ikincisi fragmandan adam para kazanmaya izin vermez ama videoyu yayınlayabilirsin şirket kazanır parayı.
    ücüncüsü fragmandan para kazanmana izin verilebilir bunu düz yüklesen bile kazanabilirsin. Çeviri yapmana gerek yok.

Çeviri yaparak para kazanmak istiyorsan ücüncü seçenek olmalı yani ilk 2 seçenek olursa para kazanamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.