Şimdi Ara

Youtube' u Telekom mu yasaklattı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün youtube un dünya internet trafiğinin çok büüyük bir bölümünü meşgul ettiğini okumuştum ve şöyle birşey aklıma geldi. Türk telekom en fazla 4 mbit lik bir bağlantı sunabiliyor. yani telekom un internet çıkışları çok düşük. youtube internet trafiğini çok meşgul ettiğine göre youtube un yasaklanması telekom un çok işine yarayacak. Benim de aklıma youtube un yasaklanmasında Acaba telekom un parmağı varmı diye geldi.

Sizin düşünceleriniz.

• telekom yasaklatmamıştır ama büyük destek olmuştur
  • Kotayı hızlı doldurduğunu düşünürsek, bence destekler bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Kotayı hızlı doldurduğunu düşünürsek, bence destekler bile.

Aslıda aklıma şöyle birşey geliyor, diyelimki ttnet milletin kotayı haybeye yüksek gösteriyor peki sonra ne oluyor bakıyor millet her ay zaten kotasız parası veriyorum o zaman kotasız kullanırım diyor. Eee haliyle kotasıza geçincede hattın anasını ağlatıyorlar benim gibi peki bu sefer ne oluyor genel anlamda hatlar haşat oluyor
  • Bu altyapı ile youtube açılsa ne olacak kapansa ne olacak
  • Telekom bence yasaklatmaz. Adamların zaten kullanıcılara hızlı internet kullandırmak gibi bir amacı yok ki! Hız konusunda dünya nerelerde geziyor, bizim internetin haline bak. Hala kandırmaca peşinde milleti, ki altyapının rezalet olduğu bilinen bir gerçek. Ki youtube kullananda kota aşımından yüklüce fiyat ödeyeceklerinden işine gelir daha.
  • ELİN GAVURU HEŞ ŞEYİ YAPAR YOUTUBE GİBİ SİTELER SİSTEMİ YAVAŞLATIR DİYE DESTEK OLUR
  • youtube un surekli acilip kapatildigi zamanlarda download hizlarinda buyuk degisimler oluyordu. youtube kapatildigi gibi hizlar firliyordu. acik bir sekilde yurtdisi cikislari youtube olunca sisiyor. su an youtube olmadigi halde arttan abone sayisindan yada kullanimdaki farklardan olsa gerek yurtdisi baglantilari rezalet bir durumda. youtube tekrar acilirsa tum baglantinin felc olcagi kesin gibi bir sey.

daha bir kac sene once yurtdisi baglantisina yatirim yapmamak icin o zaman en cok download yapan 256k sinirsiza karsi ne oyunlar ne numaralar cevirmislerdi dun gibi aklimda.

yaw bu yurtdisi hatlari bu kadar pahali miki iki kurus altyapi yatirimi yapmamak icin binbir bizans oyunu ceviriyorlar. sanmiyorum. diger ulkelerdeki operatorlerin aldiklari para belli verdikleri hizlar belli. tamamen acgozlulukden umursamazlikdan.
  • reklamlarda oynayan aktrislere milyon dolarları vermeyi bilirler.(C...Y..)Bu şirketin reklamında oynayan adama ne desem boş.
  • Ankara Çubuk Sulh Ceza Mahkemesi,30/10/2008 tarih ve 2008/558 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

mahkemeler karar çıkarır, ilgili kuruluşlar veya şahıslara bu kararları uygulamak düşer.

makhemelerin bağımsız olduğunu söylememe gerek yok. bir yere bağlı değillerdir. kararları kendileri verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 11 Ocak 2009; 16:01:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

Ankara Çubuk Sulh Ceza Mahkemesi,30/10/2008 tarih ve 2008/558 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

mahkemeler karar çıkarır, ilgili kuruluşlar veya şahıslara bu kararları uygulamak düşer.

makhemelerin bağımsız olduğunu söylememe gerek yok. bir yere bağlı değillerdir. kararları kendileri verir.

kimse yanlış anlamasın.
    bu konuda telekom youtube u yasaklattı diye bir iddiam yok. mahkemelerin verdiği kararlara da saygı duyuyorum.
    sadece youtube un kapalı olması telekom un çok işine yarıyor. acaba youtube un kapatılması için savcılara suç duyurusu yapanlara bir desteği oldumu veya bu bu suç duyurularında bir parmağı varmı onu merak ediyorum.
    saygılar.

• telekomun işine yarasın yada yaramasın ortada bir gerçek var.

eğer telekom şikayet ettiyse, ve bu şekilde telekomun yetersizliği örtbas edilmeye çalışılıyorsa, ve üstelik bunu Atatürk'ün adı kullanarak yapıldı hepimiz biliyoruz bunu, savcılar, mahkeme ve telekom birlik olup, Atarkün adını kullanarak telekomun yetersizliğini örtbas etmek iin kullanıcıları kandırmak ve faturayı kullanıcılara kesmek gibi bir mana çıkıyor ortaya, sizin tesinize göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 11 Ocak 2009; 17:17:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.