Şimdi Ara

Youtube Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 ay önce gelen güncelleme ile telefonumdaki youtube uygulaması düzgün çalışmaz oldu. En başında bağlantı sorunu tarzında bir hata veriyordu ki bunu videoyu açmaya çalışınca değil daha uygulamayı açar açmaz daha en yeni videoları önerileri vs. göstermeden hesabıma bile bağlanmadan önce veriyordu. Ben de güncellemeleri kaldırdım ve şuana kadar eski versiyonu kullanıyordum ama artık yeni versiyona geçmek istiyorum güncellemeyi vs. tekrar yaptım ama bu seferde gene aynı noktada kalıyor hata vermiyor ama yüklenme ikonu dönüp duruyor.
    Hatayı test etmek için şuana kadar pek çok farklı dns ile farklı wifi ağları ile veya dnssiz hatta mobil ağ üzerinden bile denedim hatta şu dönem içinde modemim bile değişti. Etrafta çeşitli çözümler dolaşıyor ama böyle birşeyin sadece pili çıkarıp takmakla vs düzelmeyeceği belli. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.

Bu arada telefondan tarayıcılar üzerinden rahatlıkla youtubeyi açabiliyorum...

Youtube sürümü 5.10.3.5
    Telefon : samsung galaxy s3
    Android sürümü : 4.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 24 Eylül 2014; 21:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.