Yok çözemedim aynı duruyor, bir de sizin yaptığınizı deneyeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (16. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bandogge
Edit: sorun çözüldü.Sadece optimizasyonu kapat demiyor zaten orada hocam. sonra da durdur diyor microg'yi öyle yapınca gidiyor.
-
Evet siz diyince tekrar okudum, uygulamayı durdur diyormuş ben bildirimi kapat okuduğumu sandım. Konu bildirim olunca Algida seçicilik olmuş biraz bendeki.
Edit: Sorun çözüldüğü için gereksiz mesajlar silindi. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 29 Kasım 2020; 21:12:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hâlâ kullanıyorum. Herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vanced manager i yükledim microyu ardından youtubeyi yükledim. daha sonra microyu sildim tekrar işim olucakmı micro ile . manager ve youtube var şuan
-
Root erişim gerektirmeyen (non-root) sürümü MicroG olmadan kullanamazsınız. Root erişim gerektiren sürümü kullanacaksanız MicroG'ye ihtiyacınız yoktur.
Root erişim gerektiren sürümü kullanıyonsanız MicroG'ye ihtiyacınız yoktur.
Yapılması gereken bir ayar bulunmuyor, keyfinize kalmış. 🙂👍
Ülkeye kapalı videoları izleyebiliyor muyuz?
VPN ile mümkün
Ekstradan vpn kurmamak için bir sorayım dedim çok teşekkürler.
Bende sunucu hatası veriyor sizde durum nedir?
Bende aynı sorunu yaşıyorum çözebilirsem yazarım
Not: Normal YouTube uygulamasında da ios Android farketmeksizin sıkıntı var şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgnkrtss -- 14 Aralık 2020; 15:22:38 > -
Vanced ile ilgili bir sorun galiba çünkü silip tekrar yüklemeyi denedim indirme işlemini yapmıyor.
Düzeldi.
Selamlar, mesajlarınızı yeni gördüm. Ama zamanında görseydim de yapacağımız bir şey yoktu çünkü Google Bulut servisleri başta olmak üzere bazı servislerde arıza olmuştu.
Eğer Vanced Manager'in erişiminde sıkıntı yaşıyorsanız Vanced Manager geliştirici ayarlarında güncelleme kanalı URL'sini şununla değiştirin:
https://mirror.codebucket.de/vanced/api/v1/
Geliştirici ayarlarını açmak içi Manager > Hakkında penceresinde Vanced ekibi ve Manager geliştiricileri kısmına birkaç kez dokunun. Bundan sonra Geliştirici ayarları Manager > Ayarlar ekranında sağ üstteki çark simgesiyle açılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 14 Aralık 2020; 20:16:26 >
-
Sürüm 15.43.32 kullanıyorum. Eski telefonumda orta tuşa basınca hemen arka plana alır bildirim şeklinde devam ederdi. Bu telefonda (redmi note 9s) orta tuşa basınca ufak bir pencere içinde açıyor video oynuyor. Kulaklık işaretine tıklayınca arka plana bildirim haline geçiyor ancak. Direk orta tuşa basınca arka plana geçsin istiyorum yüzen pencere çıkmasın. Nasıl yapabilirim.
-
telefonun ayarlarında resim içinde resim diye arama yap, YouTubeu seç ve izni kaldır
Süpersin. Pencere içinde pencere ayarlarından vancedi seçip resim içinde resim özelliğini kapattım oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X