youtube musicde reklamsız kullanılıyor mu? |
[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rereayoutube musicde reklamsız kullanılıyor mu?
Evet, Vanced Manager aracılığıyla Youtube Music Vanced'i de kurabilirsiniz.
-
Bu uyarıyı veriyor google hesabını siliyorum tekrar deniyorum olmuyor root suz meizu 16th stock rom cihazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Microg de silin hocam. Vanced, micro g yi temiz sil baştan kurun, çalışacaktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vanced Manager, 2,1,0 sürümüne güncellendi.
İndirmek için vancedapp.com veya github.com
Bu sürümdeki yenilikler:
• Birçok kullanıcının root sorunu çözüldü
• Renk seçici geldi
• Ana ekranda arayüzü geliştirildi
• Ekran yönü diklemesine ayarlandı
• Manager logosu güncellendi
• Veri aktarımı iyileşirildi
• Root sürümü kaldırma iyileştirildi
• Teknik birtakım değişikler
• Uygulama indirmede yeni yönteme geçildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 21 Aralık 2020; 10:20:52 >
-
Vanced de video indiremiyormuyuz arkadaşlar indir dedigimde premınyum al dıyor
Sorunsuz çalışıyor, burda anlatım mevcut, sayfanın en alt kısmında Video & MP3 indirme modülü var, yükleyin, indirmeye tıklayınca video ve ses dosyası inidirme menüsü çıkıyor.quote:
Orijinalden alıntı: kocaman29
Vanced de video indiremiyormuyuz arkadaşlar indir dedigimde premınyum al dıyor
https://www.vividapk.com/uygulama/youtube-vanced-rootsuz/
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
Sorunsuz çalışıyor, burda anlatım mevcut, sayfanın en alt kısmında Video & MP3 indirme modülü var, yükleyin, indirmeye tıklayınca video ve ses dosyası inidirme menüsü çıkıyor.
https://www.vividapk.com/uygulama/youtube-vanced-rootsuz/
Alıntıları GösterYoutubeda cıkıyor da hocam musıc de cıkmıyor. Ben direk videonun altından indir olur diye düşündüm ama olmuyor eklentiyle başka yere indiriyor galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Video indirme premium özelliktir, Vanced, Youtube Premium değildir. Youtube Premium üyeliğinizin olması gerekir.
Premium olduğunu iddia eden Youtube Vanced görüyorsanız sahtedir.
Youtube videolarını indirmek istiyorsanız çeşitli İnternet sitelerini kullanabilirsiniz veya NewPipe ile indirebilirsiniz
https://github.com/TeamNewPipe/NewPipe
-
youtube vanced kanal bildirimleri gelmiyor çözüm varmı uygulamaya girince geliyor tel huawei
micro g yi pil optimizasyonundan izin vermeyi tıkla ayrıca başlangıç ayarında da manuel olarak hepsi açık olsunquote:
Orijinalden alıntı: chn_yldz_youtube vanced kanal bildirimleri gelmiyor çözüm varmı uygulamaya girince geliyor tel huawei
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 26 Aralık 2020; 16:25:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercan
micro g yi pil optimizasyonundan izin vermeyi tıkla ayrıca başlangıç ayarında da manuel olarak hepsi açık olsun
Alıntıları Gösteronları yapmıştım olmuyor cihazda google servisleti yok p40 lite
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 26 Aralık 2020; 16:28:14 >
güncel mi ? biraz daha silip yükle tekrar pil ayarlarını yapmayı denese, nadiren bende oluyordu (mate 10 pro)quote:
Orijinalden alıntı: chn_yldz_onları yapmıştım olmuyor cihazda google servisleti yok p40 lite
Alıntıları Göster
Google servislerinin kurulu olmasına ihtiyacınız yok çünkü MicroG o işi hallediyor.
Huawei vb. Android'e baya müdahale eden markaların telefonlarda bu tür sorunlar maalesef olabiliyor
https://dontkillmyapp.com/huawei adresindeki bilgiler de işinizi görebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 26 Aralık 2020; 17:58:28 >
google play dan ben direkt vanced kit i indirdim...
1.tam ekran her video da olmuyor
2.normal you tube da bulunan canlı tv ler açılmıyor(halk tv star tv show tv gibi)sanırım özel ayarı var ben bulamadım??
-
Sahte uygulama kurmuşsunuz. Bu konudakiyle alakası yok
-
Merhaba vanced severek kullandigim bir uygulamaydi teli formatlayana kadar. Suan hic birsekilde oturum acamiyorum.
vancedapp kendi sitesinden indirip kurdum ancak oturum actiktan sonra "lutfen ag baglantinizi kontrol edin" hatasi aliyorum. 5-6 mesaj yukari bir arkadasin yasadigi sorunla ayni. Bunun cozumu nedir? Bircok kez kaldirdim tekrar kurdum google servislerini kapattim. Eski surumleri kurdum olmuyor lutfen yardimci olun
Ayni sorunu yasiyorum. Bir turlu cozemedim siz halledebildiniz mi acaba??
Selamlar
Cihazınızın modelini ve uygulama sürümünü belirtmediğiniz için şu linki bırakacağım https://telegra.ph/Troubleshooting-for-vanced-03-19#Login-issues
Yani
Cihazınızın ayarlar menüsünden hesaplar ekranını açın, Vanced MicorG'yi seçip kaldırın, sonra MicorG uygulamasının verilerini silin
veya
Vanced MicroG'nin ve Google Play hizmetlerinin verilerini silin. Vanced MicroG'yi ve YTVanced'i kaldırın. Cihazınızı yeniden başlatın. Sonra MicroG'yi ve Vanced'i kurun. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız Vanced ve MicroG'nin pil optimizasyonunu pasifleştirin. Bunun için dontkillmyapp.com vb. sitelerden yararlanabilirsiniz.
-
Merhaba, cevabiniz icin teşekkür ederim.
Ciihazim meizu m6s.
Sürüm olarak;
15.43.32
15.38.35
14.10.53
14.06.54
13.50.52 ve vancedappdan indirdiğim son sürümleri denedim ama ag baglantisi sorunu almaktayim. Dediginizi yaptim ancak degismedi maalesef durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X