Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurulum Yönergeleri:

Root olmadan

1. MicroG Vanced'i indirip kurun. Bunu kurmazsanız YouTube açılışta hata verip kapanır.

burada

MicroG Vanced'i ile YouTube Vanced  aynı uygulama olarak görülüyor.bundan dolayı mı hata veriyor acaba

• wa$abi kullanıcısına yanıt

İkisi de aynı adresteki bağlantılardan indiriliyor. Gerçi artık Vanced Manager'ı indiriyorsunuz, geri kalanı o hallediyor. 🙂👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt

ilk sayfada biraz düzenleme yapılası gerekiyor özellikle root olmadan yükleme ile ilgili

ilk önce SAI yi yüklüyoruz

sonra microg.apk yi yüklüyoruz

https://github.com/YTVanced/VancedMicroG/releases/download/v0.2.16.204713/microg.apk

daha sonra

SAI'yi açtım Install APKs olarak, indirdiğim Youtube Vanced (.apks) dosyasını seçtim, Install seçerek kurdum 

daha sonra bazı güncellemeler yapılası gerektiğini söyledi daha sonra bir kaç güncelleme yaptı ve şimdi uygulama açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 9 Şubat 2021; 12:22:5 >

• arka planda çalıyor çok güzel

Youtube Vanced üzerinden google hesabımıza login olmak sıkıntı yaratmaz değil mi

• ben youtube a premium olmak için premium satın almak için her şeyi denedim

3D onay olmayan kart ile ödeme olmuyor. yeni ödeme seçeneği de ekletmiyor. peki nasıl ödeme yapacağız. ödeme almamak için direniyor resmen

bu gibi hatalar verdi

[OR DVASA2]

or ıeh 01 hatası

• İlk gönderi XDA Forum'daki gönderiyle aynı, orada ne yazıyorsa onu buraya aktarmak durumundayım. SAI artık alternatif yöntemler arasında kaldı, Vanced Manager ile kurup güncelleştirmeleri takip edebilirsiniz daha kolay.

Premium satın almak için resmî Youtube uygulamasını veya web sitesini tercih edin. Hesabınıza premium aldıktan sonra Youtube Vanced'te kullanabilirsiniz

Google hesabıyla giriş yapmak sorun olmuyor. Ben iki yıldan uzun süredir kullanıyorum herhangi bir şüpheli durum yaşamadım. Aynı hesabı tarayıcıda uBlock Origin ile de kullanıyorum bir şey olmadı. Hesabı Youtube Vanced kullandığı için veya reklam izlemediği için banlanan kimse yok.

Google hesabıyla giriş yapmak sorun olmuyor. Uygulama aşağı yukarı üç yıldır piyasada, herhangi bir sıkıntı olmadı. Hesabı Youtube Vanced kullandığı için veya reklam izlemediği için Google tarafından banlanan kimse yok.

daha almam bedavası varken  

benim telefon 7 yıllık telefon gayet güzel çalışıyor şu an için

• keep microg in background

tap here to disable battery optimization for vanced microg

böyle bir şey çıkıyor ne anlama geliyor acaba daha önce sorulduysa kusura bakmayın

MicroG için pil optimizasyonunu devre dışı bırakmanız için bildirim almışsınız, ayarlamazsanız arka plandayken MicroG sistem tarafından sonlandırılır Youtube push bildirimlerini alamazsınız. Bildirime dokununca çıkan seçeneklerden ayarlayamadıysanız https://dontkillmyapp.com/ adresi yardımcı olabilir.

• https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FO0feoKN76Q

Haahhaha izinleri zorunlu istiyormuş gibi anlatmış

hocam reklam olsun diye anasayfaya videoyu ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FO0feoKN76Q

Haahhaha izinleri zorunlu istiyormuş gibi anlatmış

hocam reklam olsun diye anasayfaya videoyu ekleyebilirsiniz

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Video için teşekkürler, ben linki başta açamadım, şuraya gömülü bırakayım izlemek isteyen olursa baksın:

Webtekno'nun piyasaya ne hayrı dokunmuş ki. Bugün GTA6 haberinden başka bir şey üretebilmeleri bir başarıdır  

Reklam izlemeyi vicdani bir meseleye dönüştürmek çok saçma bir argüman. İnsanlar zaten videoda bir iki reklam izlemeye ses etmiyorlardı, ama arka arkaya reklamlar ve uzun reklam süreleriyle affedersiniz boku çıktı. Bu izleyicilere atılan bir kazık değil mi? Ellerinden gelse yirmi dakikalık program için televizyondaki gibi on dakikalık reklam kuşağı basacaklar. O zaman da kanal zaplamak veya ses kısmak vicdani bir mesele olacak mı? Ayrıca, masaüstü/dizüstü bilgisayarda uBlock Origin, Adblock Plus, Brave gibi uygulamaları ne yapıyorlar, dürüp dürüp rafa mı kaldırıyorlar?

Uygulama izinleri, vermezsen de çalışıyor. Ben vermedim çalışmam demedi. O izinler Youtube'un istediği izinler bu arada,

MicroG'ye laf etmişler... Kullanıcılar Vanced üzerinden Google hesaplarına giriş yapmak istiyorlarsa bu mecbur gibi bir şey. MicroG'nin olayı tıpkı GApps gibi, Google uygulamalarına alternatif olması. Harici uygulamalarda Google girişini kullanmak için uygulamayı Google'ın gözden geçirmesi lazım, ki bu da Vanced ile çıkar çatışması nedeniyle mümkün değil.

"Yasal değil" derken sanki suç veya kabahat demeye çalışmış ama suç değil. Apk yüklemekten hapse girenler oldu ama onlar tamamen bununla paralel olmayan sebeplerle.

Neyse, bir izleme ve beğeni hediye ettim :D

• Dünden beri ne mobil internet ne VDSL üzerinden Youtube vanced açılmıyor.
    Ekranda Bir Yuvarlak dönüyor sadece.
    Acaba engellendi mi? Ne tesadüf ki vebtekno videosu izledim ondan sonra oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Youtube Vanced videoları ve diğer bilgileri resmî Youtube uygulamasınınkiyle aynı yerden çekiyor. Eğer resmî Youtube uygulaması veya m.youtube.com açılmıyorsa İnternet servis sağlayıcınız engellemiş olabilir. Sadece Youtube Vanced çalışmıyorsa MicroG ile bir bug oluşmuş olabilir.

Çözüm için, Vanced'in sürümünü düşürüp hesaba giriş yaptıktan sonra güncellemeyi deneyin.

Video ve adım adım açıklaması aşağıda:

https://drive.google.com/file/d/1kTVb75a7gQf5xAJ_J3_FyTBVxVv_BsBY/view?usp=drivesdk

1. MicroG ve Youtube Vanced'i cihazınızdan silin.

2. Vanced MicroG'nin en son sürümünü kurun.

3. YouTube Vanced (sürüm: 15.43.32) ve YouTube Music Vanced (sürüm 4.07.51) kurun.

[Yükle > Sürüm yazısının yanındaki oku seçin > En üstteki ikisinden başka bir sürüm seçin > Kaydet > Yükle]

4. YouTube Vanced açıp hesapla giriş yapın

5. Vanced Manager'ı açın

6. Uygulamaları güncelleyebilirsiniz. YouTube Vanced (sürüm: latest-16.02.35) YouTube Music Vanced (sürüm - 4.11.50)

Eğer sürüm seçemiyorsanız:

• Vanced Manager'ı açın
    • Sağ üstteki üç noktalı menüyü açın
    • Ayarlar > İndirilmiş dosyaları temizle

bu kadar boş oksijen ve veri israfı bir kanal yok. daha kişiler ve sms izninin nerede lazım olup kullanıldığını bile bilemeyecek kadar araştırma özürlüler. Zaten webtekno'yu yıllar önce videolarında yanlış yönlendirmelerinden, eksik ve ön yargılı kopyala yapıştır bilgilerinden dolayı takip etmeyi bırakmıştım.

Böyle boş ve ilk okul terk incelemeleri olan kanalları takip edenler de malesef araştırmadan etmeden körü körüne inanıyor.

YouTube Vanced'ın hiç bir versiyonunda ne takipçi ne analitikçi ne de olumsuz bir tarafı yoktur arkadaşlar. Kullandığım bir uygulamanın filtreleme günlüğünden de ayrıca takip ediyorum.

Ayrıca kullananlar sponsor block kısmını da açarak kullansınlar. Harika bir özellik.

Böyle gerizekalıların incelemelerine prim vermeyin.

• Videonun yorumları o kadar iç karartıcı değil, hatta gelecek nesille ilgili umut verici :)

SponsorBlock kesinlikle denenmesi gereken bir eklenti, videoların içindeki intro, outro, sponsor, etkileşim hatırlatma vb, kısımları atlatıyor. İsteyenler İnternet tarayıcılarında ve çeşitli programlarda da kullanabilirler

https://sponsor.ajay.app

Firefox, Chrome, Edge, Opera, Kiwi tarayıcı eklentileri ve mpv, ios, kodi, android tv uygulamaları da var.

böyle kanallara inat kullanımını daha çok arttırmak lazım bu tip uygulamaların.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.