hocam teşekkürler. bu konudaki ayarları yaptıktan sonra bozulduğu için buraya yazdım. Whatsapp'ın konusu olmadığının bende farkındayım. Konudaki işlemleri yapınca tüm izinleri sıfırlıyor sanırım. Tekrardan whatsapp>kişilere izin ver yapmak gerekiyor. Birde sürekli micro g bildirimi alan olursa benim gibi .(batarya koruma bildirimi v.s) micro g>bildirimleri kapat, tamamdır. |
[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: N20hocam teşekkürler. bu konudaki ayarları yaptıktan sonra bozulduğu için buraya yazdım. Whatsapp'ın konusu olmadığının bende farkındayım.
Konudaki işlemleri yapınca tüm izinleri sıfırlıyor sanırım. Tekrardan whatsapp>kişilere izin ver yapmak gerekiyor.
Birde sürekli micro g bildirimi alan olursa benim gibi .(batarya koruma bildirimi v.s)
micro g>bildirimleri kapat, tamamdır.
Alıntıları GösterO hâlde MIUI Optimizasyonu kapatınca izinler sıfırlanmış olabilir. :/ Buna bakıp ona göre uyarı ekleyeyim, teşekkürler. #Açıklama ve uyarı ekledim.#
Aklınızda bulunsun, eğer MIUI optimizasyonu geri açtıysanız Vanced güncellemelerinde bu sorunla tekrar karşılaşmanız olası. Xiaomi.eu ve onu baz alan romlarda bu sorun olmuyor, haberiniz olsun.
MicroG için batarya optimizasyonunda "Optimize Etme"yi seçerseniz Youtube push bildirimlerini alabilirsiniz. Youtube bildirimlerini kullanmıyorsanız sizin bu yaptığınız şekilde daha rahat olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 13 Şubat 2021; 22:0:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcansayanO hâlde MIUI Optimizasyonu kapatınca izinler sıfırlanmış olabilir. :/ Buna bakıp ona göre uyarı ekleyeyim, teşekkürler. #Açıklama ve uyarı ekledim.#
Aklınızda bulunsun, eğer MIUI optimizasyonu geri açtıysanız Vanced güncellemelerinde bu sorunla tekrar karşılaşmanız olası. Xiaomi.eu ve onu baz alan romlarda bu sorun olmuyor, haberiniz olsun.
MicroG için batarya optimizasyonunda "Optimize Etme"yi seçerseniz Youtube push bildirimlerini alabilirsiniz. Youtube bildirimlerini kullanmıyorsanız sizin bu yaptığınız şekilde daha rahat olur
Alıntıları GösterBatarya optimizasyonunu kapatınca ve telefonu yeniden başlatınca sıfırlanıyor, tekrar optimizeye çekiyor bende. reddit'de çocuk yazmış kapatın bildirimi diye. basit ve güzel çözüm :D
-
Durum enteresanmış. Her seferinde sıfırlaması tuhaf da. Gerçi MIUI hâlâ güzel ama Xiaomi telefon üretmeye başlamadan önceki gibi kusursuz değil... Neyse çözümü bulmuşsunuz iyi günlerde kullanın:)
-
Alıntı
metni:micro g>bildirimleri kapat, tamamdır. cloud messaging --receive push notifications kapatıyoruz değil mi
orada youtube vanced status disconnected ne manaya geliyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 14 Şubat 2021; 11:45:21 >
-
evet kapat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wa$abiAlıntı
metni:micro g>bildirimleri kapat, tamamdır. cloud messaging --receive push notifications kapatıyoruz değil mi
orada youtube vanced status disconnected ne manaya geliyor acaba
hocam orası ne işe yarıyor bilmiyorumda ben şöyle yapmıştım
telefon>ayarlar>bildirim ayarları>micro g-devre dışı
-
Bu ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla MicroG içindeki ayarlamalar yapılmamış, yapılırsabu sayede ekranın üstünde, kilit ekranında vb. belirecek Youtube push bildirimleri alabilirsiniz. Bunu kapatırsanız, batarya optimizasyonunu kapatmazsanız veya bildirim ayarlarından engellerseniz Youtube push bildirimlerini almazsınız. Sizin kullanım tercihinize kalmış.
Düzenledim, sondaki mesaja bakınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 14 Şubat 2021; 15:23:47 > -
bilgiler için teşekkür ederim @ugurcansayan @N20
-
İkinci resimdeki yerde:
Üç noktalı menüye dokunun ve Ping'i önce "Manuel"e sonra "Automatic"e ayarlayın. Bu şekilde tekrar çalışmaya başlayacaktır (bkz. S-C:17).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 14 Şubat 2021; 15:24:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
hocam teşekkür ederim bilgi için.modelini söylemiyim 7 yıllık samsung telefon. kasma ısınma olmadan, uygulama nerdeyse tüm gün çalışıyor çok memnunum şu an için.
takılma da olmuyor reklam olmadığı için sanırım. çünkü youtube uygulamasında reklam girince filan takılma oluyordu ve mevcut youtube uygulamasından daha hafif gibi
-
Rica ederim:) Ben de eski bir telefonumda kullanıyorum, orijinal uygulamaya kıyasla daha rahat çalışıyor. Ekran yansıtmak veya çocuğa vermek için de iyi bir çözüm bence. Reklama tıklayıp sağı solu açma endişesi de yok.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Muhtemelen reklamları filtreleyip hiç işlemediği için daha iyi çalışıyor olabilir. Bazı reklamlar hem araya girip bir yerine birkaç videonun arabellekte yer kaplamasına yol açıyor, bazı reklamlar da interaktif olduğu için ayrıca yoruyor. Tıpkı uBlock Origin'in (ve başka birkaç reklam engelleyicinin) birçok siteyi gezerken bilgisayarın işlemcisini rahatlatıp tıkanmasını engellemesi gibi bir durum söz konusu olabilir.
İyi günlerde kullanın:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 14 Şubat 2021; 23:58:13 > -
Vanced Manager 2.5.0 sürümüne güncellendi.
İndirmek için vancedapp.com veya github.com
Sürüm notları:
• Root-olmayan ayrık apk yükleyici (SAI) baştan yazıldı
• Root SAI'de iyileştirmeler
• MIUI uyarısı artık sadece eğer optimizasyonlar etkinse çıkıyor
• Aydınlık tema kullananlar için günlük menüsündeki renkler düzenlendi
• İndirme ilerleme çubuğunun ekran döndürülünce kendinden geçmesi düzeltildi
• MIUI'da ekran döndürüldükten sonra diyalogların görünmemesi düzeltildi
-
Note 9S / Pro MIUI 12.0.3 cihazda son sürüm manager microg'yi kuramıyor.
Mi flash ile format bile attım yine kurmadı. Meğerse son sürümden dolayıymış.
2.4.0 manager indirdim github üzerinden sorunsuz kurdu bilginiz olsun.
-
Selamlar
Resmî romda Vanced Manager 2,5 ile root-olmadan MicroG kurulumu yaparken bu durumla karşılaştığınızı anlıyorum, doğru mu? Android sürümünü yazabilir misiniz? Bilgilendirme için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 19 Şubat 2021; 13:30:24 >
Selam, Android 10, MIUI 12.0.3.0 sürüm. Sürüm Vanced Manager 2.5.0 root olarak yükleniyor yazısında takılı kalıyor. Rootsuz kurulumda da kullanıcı tarafından engellendi gibi bir hatayla microg kuramıyor. İkisini de denedim. Çözüm 2.4.0 sürüme geri dönmek oldu, sorunsuz yükledi.
-
Ben Xiaomi.eu'nun romuyla denediğimde sorun yaşamadıydım kimse de fark etmemiş sanırım. Hatayı iletiyorum, teşekkürler.
-
oturum açamıyorum, bayağı uğraştım, var mı böyle bir problem ile karşılaşan?
-
Evet, bu MicroG kaynaklı bir bug. MicroG ve Vanced'i silip, MicroG'yi ve Vanced'in eski bir sürümünü yükleyin. Sonra Vanced'i açıp hesabınızla giriş yapın. Daha sonra güncelleyebilirsiniz.
Edit: hatalı yazmışım, düzelttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 24 Şubat 2021; 22:56:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X