Video indirmek istiyorsan yine farklı bir uygulama var. Vanced benzeri. Bir zamanlar onu kullanıyordum. |
[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (23. sayfa)
-
-
-
MIUI optimizasyonu devre dışı bırakmanız gerekiyor. Geliştirici ayarları içerisinden kapatabilirsiniz, bkz: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143265894
-
Aynen öyle yükleyebildim. Bu ayar ne işe yarıyor niye engelliyordu? Sonra açınca bir sıkıntı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ReiskonenAynen öyle yükleyebildim. Bu ayar ne işe yarıyor niye engelliyordu? Sonra açınca bir sıkıntı olur mu?
MIUI optimizasyonun tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum, ancak her uygulamayı/servisi ayrı tutabiliyor. Bu şekilde çift uygulama, uygulama bazında izin, arayüzde bazı işlevler vb. sağlıyor. MIUI optimizasyonu kapatınca bunlar kullanılamaz oluyor, bunun için tekrar etkinleştirmeniz gerekir ancak bu ayarlar sıfırlanmış olabilir. Kendi tavsiyem güncel sürüm Xiaomi.eu vb. rom kurmaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 12 Mart 2021; 17:22:52 >
O işlerden pek anlamıyorum maalesef. Rootlayacaktım Xiaomi cihazlarında karışık oluyormuş bir terslik olur diye vazgeçmiştim. Teşekkürler yardım için.
Custom rom kurmak zor geliyorsa root erişim işine hiç bulaşmayın, benden demesi:) Rica ederim, iyi günlerde kullanın
-
Good news! Google fixed the login issue in YouTube 16.08 and Youtube Music 4.18.
Vanced will be updated to the aforementioned versions as soon as possible to finally fix all login issues. Please don't ask for ETAs.
Stay tuned and go tell your grandma about Vanced right now!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTube Music Vanced'e yeni güncelleme, v4.18.50 yayımlandı.
Neler yeni?
• Sürüm yükseltildi
• Giriş hatası (login bug) düzeltildi.
YouTube Music Vanced'i güncellemek için Vanced Manager'da son sürümü kullanmanız yeterli. Eğer Vanced Manager'da Youtube Music'i göremiyorsanız, Vanced Manager ayarlarında uygulamaları seçme kısmından müziği seçip kaydedin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erhanercan
Good news! Google fixed the login issue in YouTube 16.08 and Youtube Music 4.18.
Vanced will be updated to the aforementioned versions as soon as possible to finally fix all login issues. Please don't ask for ETAs.
Stay tuned and go tell your grandma about Vanced right now!Teker teker geliyor :) Google bir şeyleri geri almış. YT Music Vanced güncellendi, Youtube Vanced da yakında gelir
Ne gıcık etti ya...
-
manager yt music i indiremiyor baştan kurdum aynı sizde de öyle oldu mu sadece Microg yi indirebiliyor diğerlerini indir deyince hata oluştu diyor şimdi nedense
Sunuculara aşırı yük binmiştir o yüzden inmiyordur
Vanced music v4.18.50(Non-Root)
https://www.mediafire.com/file/mz7rf4owqhfk0p9/Vanced_music_v4.18.50%2528Non-Root%2529.apk/file
-
teşekkürler
Son güncellemeden sonra mı oldu ne olduysa, Chrome tarayıcısında tıkladığım videolar normal YouTube uygulamasında açılıyor bu sorunu nasıl çözerim hocam?
varsayılandan dolayı olması lazımquote:
Orijinalden alıntı: ReiskonenSon güncellemeden sonra mı oldu ne olduysa, Chrome tarayıcısında tıkladığım videolar normal YouTube uygulamasında açılıyor bu sorunu nasıl çözerim hocam?
Selamlar
Sn @erhanercan 'ın belirttiği gibi varsayılan uygulama ayarlarıyla ilgili olabilir. Bu konunun üçüncü mesajında "varsayılan" diye aratırsanız ayarların nasıl yapılabileceğini açıklamaya çalıştım. Belki bir ihtimal Chrome, youtube.com linklerini doğrudan Youtube uygulamasına yönlendiriyor olabilir, bu durumda Chrome'un ayarlarını kurcalamanız lazım.
-
Ayarlarda varsayılan uygulamalar bölümündeki bağlantıları açma diye yazan bölüm bende yok hocam. YouTube uygulamasından varsayılan kaldırıp fabrika sürümüne döndürdüm bu kez de videoları tarayıcı içerisinde oynatıyor. Vanced ayarlarında da varsayılan yapma gibi bölüm göremedim.
hangi browser dan yönlendirme yapmasını istiyorsan onu sıfırla
Cihazın varsayılan ayarlar ekranını kendim MIUI 11 ile çekmiştim, ancak şimdi ona erişimim yok bakamıyorum. Belki modelden modele ve sürümden sürüme göre yeri değişiyor olabilir. Cihazınızın ayarlar -> uygulama -> varsayılan uygulamalar vb. yolu izleyip çark simgesi, üç nokta vb. arayıp bakabilirsiniz. Bazı işletim sistemlerinde uygulamayla ilgili ayarlar ekranında (simgeye basılı tutunca çıkan) varsayılan uygulama ayarları da olabilir.
Chrome linkleri ya stok Youtube uygulamasında veya kendi içerisinde açmaya programlanmış da olabilir (bir ihtimal), ayarlardan bu seçenek özelleştiriliyor da olabilir. Başka İnternet tarayıcıya geçebilirsiniz (varsa MIUI'nin İnternet tarayıcısı, önerim Firefox) veya başka ücretsiz Youtube alternatifiyle (örneğin NewPipe) link açma çalışıyor mu deneyebilirsiniz.
Google Play'de Firefox: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox
F-Droid'de Firefox (Fennec): https://f-droid.org/tr/packages/org.mozilla.fennec_fdroid//
F-Droid'de NewPipe: https://f-droid.org/packages/org.schabi.newpipe//
-
Hidden Settings diye uygulama indirdim Xiaomi cihazlarında normalde gözükmeyen ayar bölümlerini gösteriyordu buna rağmen bahsettiğim bağlantı bölümünü bulamadım hepten kaldırmışlar sanırım. Chrome’in ayarlarından varsayılanları temizledim hala tarayıcı içinden oynatıyor Vanced’e geçiş olmuyor cihazım rootlu olmadığı için galiba. Chrome’da baya yerleşmiş olduğum için şu anlık başka tarayıcı kullanmayı düşünmüyorum zaten Vanced’de sorun yok reklamsız kullanabiliyorum. Öneri ve ilginiz için teşekkürler yine de. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X