Şimdi Ara

[Eski] Vanced - Arka planda oynatır, reklam oynatmaz - Kurulum Kılavuzu ve Sıkça Sorulan Sorular (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
32
Favori
56.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vanced Manager 2.5.1 sürümüne güncellendi.

İndirmek için vancedapp.com veya github.com

Sürüm notları:

• Root için SAI baştan yazıldı.

• Bazı MIUI cihazlarda MIUI uyarısı gözükmemesi düzeltildi

• Karşılama ekranındaki görüntü bozulması düzeltildi Fixed flickering on welcome screen

• Sponsor düğmelerindeki geçişli renk ana hattı kaldırıldı

• Her zamanki gibi performans iyileştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 24 Şubat 2021; 22:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Evet, bu MicroG kaynaklı bir bug. MicroG ve Vanced'i silip, MicroG'yi ve Vanced'in eski bir sürümünü yükleyin. Sonra Vanced'i açıp hesabınızla giriş yapın. Daha sonra güncelleyebilirsiniz.

Edit: hatalı yazmışım, düzelttim.

microg un bir önceki sürümüne nasıl erişebilirim?

• Vanced Manager'da (güncel değilse güncelleyin) MicroG ve Vanced'lar kurulu değilken «En son sürüm: 1.2.3» karşısında "Yükle" düğmesine basın. Sonra sürümün yanındaki oka basın, burdan güncel veya eski bir sürümü seçip "Kaydet" düğmesine basın, "Yükle" düğmesine basın.

Eğer sürüm seçemiyorsanız Vanced Manager -> sağ üstteki üç nokta -> Ayarlar ekranında "İndirilen dosyaları temizle" seçin

Aşağıdaki video da yardımcı olabilir

https://drive.google.com/file/d/1kTVb75a7gQf5xAJ_J3_FyTBVxVv_BsBY/view

Düzenleme: Sorunuzu şimdi anladım. MicroG'nin sürümü seçilmiyor Vanced'in eski sürümünü yüklemeniz gerekecek. Karıştırıp yanlış yazmışım. Önceki mesajımı da bu doğrultuda düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 24 Şubat 2021; 22:55:26 >

• quote:

Vanced Manager'da (güncel değilse güncelleyin) MicroG ve Vanced'lar kurulu değilken «En son sürüm: 1.2.3» karşısında "Yükle" düğmesine basın. Sonra sürümün yanındaki oka basın, burdan güncel veya eski bir sürümü seçip "Kaydet" düğmesine basın, "Yükle" düğmesine basın.

Eğer sürüm seçemiyorsanız Vanced Manager -> sağ üstteki üç nokta -> Ayarlar ekranında "İndirilen dosyaları temizle" seçin

Aşağıdaki video da yardımcı olabilir

https://drive.google.com/file/d/1kTVb75a7gQf5xAJ_J3_FyTBVxVv_BsBY/view

Düzenleme: Sorunuzu şimdi anladım. MicroG'nin sürümü seçilmiyor Vanced'in eski sürümünü yüklemeniz gerekecek. Karıştırıp yanlış yazmışım. Önceki mesajımı da bu doğrultuda düzeltiyorum.

çok teşekkürler

• josrdr kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Kusura bakmayın, yorgunluk vardı iyice dedeler gibi isimleri şaşırır oldum. Dikkat etmem lazım

• Eu romda sorunsuz kullanıyordum. Global Roma geçtim eski adımları da burdaki adımları da uyguluyorum ama giriş yapamıyorum gmail hesabimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

MicroG'deki bir bug yüzünden Vanced ve Music'in son sürümlerinde giriş yaparken sorun oluyor. Bunun için MicroG, Vanced ve Music'i silip, MicroG'yi ve diğerlerinin bir eski sürümlerini yükleyip, hesabınızla giriş yapıp, bunlardan sonra son sürüme güncelleştirebilirsiniz.

Bunun yapılışını gösteren örnek video: https://drive.google.com/file/d/1kTVb75a7gQf5xAJ_J3_FyTBVxVv_BsBY/view

• quote:

Selamlar

MicroG'deki bir bug yüzünden Vanced ve Music'in son sürümlerinde giriş yaparken sorun oluyor. Bunun için MicroG, Vanced ve Music'i silip, MicroG'yi ve diğerlerinin bir eski sürümlerini yükleyip, hesabınızla giriş yapıp, bunlardan sonra son sürüme güncelleştirebilirsiniz.

Bunun yapılışını gösteren örnek video: https://drive.google.com/file/d/1kTVb75a7gQf5xAJ_J3_FyTBVxVv_BsBY/view

Cevabınız için teşekkür ederim. Eski sürümleri nerden bulacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Cevabınız için teşekkür ederim. Eski sürümleri nerden bulacagim

Alıntıları Göster

Rica ederim. Eski sürümler Vanced Manager uygulamasının içinde seçilebilir hâldedir, "yükle" düğmesine bastığınızda "Sürüm" yazısının yanındaki ok işaretine basarak seçip kaydetmeniz yeterlidir. Böylelikle Manager seçtiğiniz Youtube ve Music sürümünü indirip kuracaktır

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir ekran var ve yükle deyince direkt indirmeye başlıyor.

Düzeltme: nonrootu kaldırıp rootlu versiyon yükledim. Bu esnada eski sürümü yukleyecegini aksi halde microg hata verir diye uyardı. Öyle yaptım ve sonra tekrar guncelledim.

Rootlu olmayan telefona rootlu versiyon yükledim bir sorun çıkmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 5 Mart 2021; 15:53:20 >
  • Selamlar

Nasıl bir ekran var anlayamadım. Vanced Manager'ın sürümü eski kaldıysa güncellemenizi tavsiye ederim, şu anki sürümün sayısı 2.5.1'dir. Güncel sürüm için vancedapp.com

Root erişimi olmayan cihaza root sürümünü kurunca hesabınıza giriş yapamayabilirsiniz, belki başka sorunlar da olabilir, geliştiriciler tavsiye etmiyor. Root Vanced resmî Youtube uygulamasının yerine geçip normal Google login kullanıyor, root olmayan Vanced, MicroG ile giriş yaptırıyor

• Netflix, Spotify, Exxen. hepsine para veriyoz sorun yokta. Youtube'a para vermek kanıma dokunuyor.

Vanced candır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: N20

Netflix, Spotify, Exxen. hepsine para veriyoz sorun yokta. Youtube'a para vermek kanıma dokunuyor.

Vanced candır :D

Vanced tabii ki Premium'un veya kanal üyeliğinin yerine geçmiyor, istediği kanala destek olmak isteyen gidip "katılabilir" de. Vanced çok basit özelliklerin İnternet tarayıcılarda mevcut olup ama mobil uygulamada para istenmesi zırvalığına karşı bir duruştur diyebiliriz  

• Son sürüm Youtube Vanced ve Music de dâhil, son zamanlarda güncellenen Google uygulamalarına login yapamama bug'ını çözebilecek babayiğitlere 100€ değerinde Basic Attention Token (BAT) verilecek.

Bilgi sahibi olanlara duyurulur.

https://github.com/microg/GmsCore/issues/1373#issuecomment-795233436

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 11 Mart 2021; 3:33:39 >

• Son sürüm Youtube Vanced ve Music de dâhil, son zamanlarda güncellenen Google uygulamalarına login yapamama bug'ını çözebilecek babayiğitlere 100€ değerinde Basic Attention Token (BAT) verilecek.

Bilgi sahibi olanlara duyurulur.

https://github.com/microg/GmsCore/issues/1373#issuecomment-795233436

• Arkadaşlar vanced uygulamasındayken videoyu indirmek istediğimde YouTube premium üyelik soruyor nedeni nedir?
  • ios için bir çözüm yok mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

Arkadaşlar vanced uygulamasındayken videoyu indirmek istediğimde YouTube premium üyelik soruyor nedeni nedir?

Youtube Vanced, premium değildir. İndirme işlevi için Youtube premium aboneliği satın alabilirsiniz veya benim önerim NewPipe kullanmaktır, videonun paylaşma seçeneklerinden NewPipe seçerek indirebilirsiniz. https://f-droid.org/packages/org.schabi.newpipe//

• quote:

Youtube Vanced, premium değildir. İndirme işlevi için Youtube premium aboneliği satın alabilirsiniz veya benim önerim NewPipe kullanmaktır, videonun paylaşma seçeneklerinden NewPipe seçerek indirebilirsiniz. https://f-droid.org/packages/org.schabi.newpipe//

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim cevabınız için, sanki daha önce indirme özelliği vardı diye hatırlıyorum vanced'de o nedenle sordum. Dediğiniz uygulamayı kullanacağım,iyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

Teşekkür ederim cevabınız için, sanki daha önce indirme özelliği vardı diye hatırlıyorum vanced'de o nedenle sordum. Dediğiniz uygulamayı kullanacağım,iyi günler dilerim.

Alıntıları Göster

Rica ederim:) Bazı çakma Vanced'lara indirme özelliği eklenebiliyor ama tavsiye edemem. Bazen de Google bölgelere göre indirme özelliğini aktif edebiliyor. Bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.