Şimdi Ara

Youtube ve Feedburner'a giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube ve Feedburner'a erişimde sıkıntı yaşıyorum. Youtube hiç açılmıyor, Feedburner açılıyor ama Feedburner'da online olmak istediğimde Chrome'da "Bu web sayfası kullanılamıyor", FF'da "Bağlantı sıfırlandı. Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi." uyarısı geliyor.

Firefox, Chrome ve Explorer'da da aynı durum. Hiçbiri bu siteleri açamıyor.

Sebebini bilen, yardımcı olacak var mıdır?

• Dns ayarlarınızı 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 15 Kasım 2011; 1:59:01 >
  • forumda konuyu açtığımda öyleydi. daha sonra google'da yaptığımız araştırmalarla birkaç kez değiştirdim ama şimdi yeniden döndüm... dns değişikliği meseleyi çözmeyecek gibi...

var mı başka önerisi olan?
  • Sadece bu 2 site ise enteresan.
    208.67.222.222 /208.67.220.220 bir de DNS'leri deneyin.
  • dns değişiklikleri fayda etmiyor. tarayıcı ayarlarından desem firefox, chrome, explorer ve maxthon'da da durum aynı
  • sorun çözüldü.... buraya not düşelim bizden sonra göreceklere faydası dokunsun...

youtube yasaklandığı dönemlerde ortalık yeni dnslerden geçilmiyordu. bunların her birisini ayrı ayrı C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dosyasının altındaki hosts dosyasına eklemektense hazır olanlardan birisini kullanmıştım. sorunun çözümü de burada gizli...

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc klasörü altındaki hosts dosyasını bir metin editörü yardımıyla açın ve içindekileri KOMPLE SİLEREK yeniden kaydedin.

google servisleri ve youtube'a pırıl pırıl ulaşacaksınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.