Şimdi Ara

Youtube ve Google reklamları hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba umarım bu konuyuda bir gören olur

Youtube ta ve google da reklam vermek istiyorum.Ama reklam içeriğim local olacak yapacağım iş local bölgede olacak örneğin sadece reklamlarım manisa iline gösterilsin şeklinde Youtube ve google gösterim fiyatları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim reklam videosu yaklaşık 20-22 sn düşünüyorum.dahada kısa olabilir.

• Hocam öncelikle tıklama başına mı satış başına mı google'a para ödemek istiyorsunuz ? derdinizi daha detaylı anlatmanız gerekiyor :) Ve durum kalite puanına göre değişir anahtar kelimede ki rakipler iiçinde değişir.
  • Oluşturduğum sistem online süpermarket hizmeti sadece manisa merkez ilçesine hizmet vermeyi düşünüyorum.eğer seceneklerde mevcut ise youtube da videonun 10 sn bölümü izlendiğinde ödeme yapmak google da ise banner reklamlar istiyorum hani şu 460*70 civarında olanlardan kafamda bu iş için net bir reklam fiyatı oluşmadı ancak sanıyorum 2000-2500 tl civarı reklam harcaması yapabilirim.

Hedefim 2-3 haftalık sık reklam yapmak alacağım feedback durumuna göre reklam süresi uzayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.