Şimdi Ara

Youtube Video Açılmama Sorunu Çözümü Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer sizde aşağıdaki gibi bir sorun yaşıyorsanız çözümünü buldunuz.

İlk olarak chrome'mu açıyoruz.
    Daha sonra ayarlara giriyoruz.

Daha sonra en aşağıya inerek gelişmiş ayarlara tıklıyoruz.

Sonra ise alt tarafta gelişmiş ayarlar geliyor ve buradan gizlilik başığı altında bulunan içerik ayarlarına tıklıyoruz ve herşeyi aşağıdaki resimdeki gibi yapıyoruz.

Sonra burdan istisnaları yönet'e tıklıyoruz ve oraya ''www.youtube.com''u ekliyoruz.Tıpkı aşağıda ki resimdeki gibi oluyor.

Son olarak chrome'u açıp kapatıyoruz ve youtube sorunu ortadan kalkıyor.
    Not:Facebook çerez hatası verirse çerez ayarlarını şu şekilde yapıyoruz.

Not 2:Bunları yapmadan önce java,flash player ve chrome'u güncelleyin.
    Emeğe saygı,resimlerden tutun anlatıma kadar herşeyi ben kendim hazırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YäV HεHε -- 26 Haziran 2013; 13:50:01 >

• Yukarı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim konum googleda ilk sirada cikiyor ilk mesajima editliyim sanada tesekkur ediyim son sayfayada sen aynen kopyala (link verdigin mesaji editle cozumu paylas)

• Suan mobildeyim eve gecince hallederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KerekMikailv3

Eğer sizde aşağıdaki gibi bir sorun yaşıyorsanız çözümünü buldunuz.

İlk olarak chrome'mu açıyoruz.
    Daha sonra ayarlara giriyoruz.

Daha sonra en aşağıya inerek gelişmiş ayarlara tıklıyoruz.

Sonra ise alt tarafta gelişmiş ayarlar geliyor ve buradan gizlilik başığı altında bulunan içerik ayarlarına tıklıyoruz ve herşeyi aşağıdaki resimdeki gibi yapıyoruz.

Sonra burdan istisnaları yönet'e tıklıyoruz ve oraya ''www.youtube.com''u ekliyoruz.Tıpkı aşağıda ki resimdeki gibi oluyor.

Son olarak chrome'u açıp kapatıyoruz ve youtube sorunu ortadan kalkıyor.
    Not:Facebook çerez hatası verirse çerez ayarlarını şu şekilde yapıyoruz.

Not 2:Bunları yapmadan önce java,flash player ve chrome'u güncelleyin.
    Emeğe saygı,resimlerden tutun anlatıma kadar herşeyi ben kendim hazırladım.

Arkadaşım dediğini yaptım chorome'de sorun çözüldü emeklerin için teşekkür ediyorum yalnız ben explorer kullanıcısıyım bana daha pratik geliyor ve hep bu tarayıcıyı kullanmışımdır fakat explorer'de bu sorunu nasıl düzeltebilirim bu konuda yardımcı olabilirmisin..selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolheti -- 27 Haziran 2013; 10:54:54 >

• dostum gösterdiğin şekilde yapınca youtube sorunsuz açılıyor fakat bu seferde diğer sitelerde sorun oluyor,şifremi girdiğim zaman kabul etmiyor:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 27 Haziran 2013; 13:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

dostum gösterdiğin şekilde yapınca youtube sorunsuz açılıyor fakat bu seferde diğer sitelerde sorun oluyor,şifremi girdiğim zaman kabul etmiyor:S

Çerez sorunu için ne yapacağını belirttim en alta iyice bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube atma sorunu ÇÖZÜLDÜ
    10 yıl önce açıldı
    Video İndirme Problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 haftadır denemdiğim yöntem kalmamıştı.
    Gerçekten işe yarıyor. Çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YäV HεHε

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

dostum gösterdiğin şekilde yapınca youtube sorunsuz açılıyor fakat bu seferde diğer sitelerde sorun oluyor,şifremi girdiğim zaman kabul etmiyor:S

Çerez sorunu için ne yapacağını belirttim en alta iyice bak.

DEdiğini yaptım..Youtube videoları tıkır tıkır açıldı ancak facebook şifremi kabul etmedi..Çerezler kısmı için söylediğini yaptım bu defa da youtube videoları açılmadı..shockwave flash has crashed uyarısı verdi.
  • Bu sorun düzelene kadar yapacak birşey yok. youtube yi bu ayarlarla chome de , diğer işlerinizide ya firefox ta ya da maxthondan halledeceksiniz.
  • Valla konuyu tekrar canlandırmak istemezdim ama ben de şu anda aynı hatayı alıyorum ve yukarıdaki yöntem sanırım artık işe yaramıyor. Kurum engellemesinden şüpheleniyorum ama youtube'a giriyorum sonuçta başka bazı sitelerde video oynatıyor , uzun zaman da youtube'da da izledim. Şimdi 10 gündür bu sıkıntı var maalesef:(
  • Valla bende bütün yukardaki şeyleri denedim hala bir randıman alamadım chrome bu şekilde sorun veriyor açılmıyor bu arada iş yeri filan değil kendi ev internetimde böyle. başka bişey engel oluyor bu duruma saçma sapan programlar vs de kurmak istemiyorum normal çalışabilen bişey bu şekilde bir hal alması anlamsız çözümü mutlaka olmalı yani. Araştırmaya devam edicem bişey çıkarsa artık ekleme yaparım. Artık başka farklı çözümle çözüme kavuşan arkadaşlar varsa da yazsın buraya bilelim görelim.

Edit: Chrome ile ilgili hiç bir yaptığım işlem işe yaramadı ekran kartı driver ını komple kaldırdım yeni bir tane indirip yükledim yeniden başlattım sorun düzeldi şuanlık o hata şeyi bir anda gelmiyor daha sonradan çıkmazsa şimdilik normal. Ekran kartlarınızı da tekrardan yüklemeyi deneyin belki çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytek66 -- 28 Haziran 2017; 20:44:18 >

• Faydalı Konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.