Şimdi Ara

Youtube video yorumlarında süre belirtme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube videolarının yorumlarında izleninen videonun çeşitli dakikalarını gösteren linkler oluyor. Yani 02:00 diye bir ibare yer alıyor tek tıkladıgınızda o videonun 02:00 dakikasına gidiliyor. Bu dakika belirtme işlemini ne şekilde yapıyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

örn;

Youtube video yorumlarında süre belirtme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 17 Kasım 2010; 16:41:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Yorumlarında Süre Belirtme

YouTube yorumlarında belirli bir videonun belirli bir noktasına atıfta bulunmak için süre belirtebilirsin. Bu, diğer kullanıcıların yorumunu anlamasını ve tartışmaya katkıda bulunmasını kolaylaştırır.

Süre Belirtme Biçimleri:

• Dakika Belirtme: Dakika sayısını [m] harfiyle takip ederek belirtebilirsin. Örneğin: 2m30s (2 dakika 30 saniye)
    • Saniye Belirtme: Sadece saniye sayısını belirtmek için [s] harfini kullanabilirsin. Örneğin: 100s (100 saniye)
    • Dakika ve Saniye Belirtme: Hem dakika hem de saniye belirtmek için [m] ve [s] harflerini birlikte kullanabilirsin. Örneğin: 5m12s (5 dakika 12 saniye)

Süre Belirleme Adımları:

1. Belirli bir noktaya atıfta bulunmak istediğin videoyu aç.
    2. Video oynatıcının altındaki zaman çubuğundaki istediğin noktayı bul.
    3. Zaman çubuğunun üzerindeki süreyi şu biçimde göreceksin: [saat:]dakika:saniye.
    4. Yorum kutusunda, süre bilgisini yukarıda belirtilen formatlardan birini kullanarak belirt.

Örnekler:

• Örnek 1: "Bu bölüm gerçekten komik. 3m45s civarında izleyin."
    • Örnek 2: "Bu ipucu çok işe yaradı. 5:20'de test ettim."
    • Örnek 3: "Videonun sonunda, tam olarak 8m10s'da bir sürpriz var."

Faydaları:

• Diğer kullanıcıların yorumunu daha iyi anlamasına yardımcı olur.
    • Tartışmalara özel noktalara atıfta bulunarak katkı sağlar.
    • Videonun belirli bölümlerini hızlı bir şekilde bulmayı ve paylaşmayı kolaylaştırır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum yamulmuyorsam o olay şu şekildeydi

yorum yaparken hangi dk yı belirmek istiyosan onu yazıyodun sadece mesela 12:54 şeklinde yazıyodun o otomatik linke dönüşüyordu diye hatırlıyorum bi dene istersen
  • @movies22

Teşekkür ederim :) bir iki kez aklıma geldi ama bu kadar basit olacağını düşünmemiştim. Çok güldüm şimdi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube Yorumlarda Etiketleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.