Şimdi Ara

YouTube videolar tam ekran yapınca kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben eskiden Chrome kullanıyordum ve tam ekran yapınca kasıyordu. Plugin'dir, şudur budur derken bu sefer ikisinde de kasmaya başladı ve sonunda normal ekranda az, tam ekran çok fazla kasmaya başladı. Bu kasma, İnternet dolayısıyla bir takılma falan değil, oyun nasıl kasıyorsa video da öyle kasıyor. Hatta videoyu durdurduğumda ses kesiliyor video devam ediyordu. Sonra bir arkadaşın önerisiyle, Maxthon Cloud Browser'a geçtim. İlk başlarda güzeldi hiç kasmıyordu tam ekran ya da normal ekranda. Ama son zamanlarda yine normal ekranda normal, tam ekranda kasmaya başladı. Adobe Flash Player, driver, vs. vs. herşey güncel. Var mı bunun bir çözümü?

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

• İşlemci ve ram değerleriniyazar mısın?
  • 1 GB RAM, Intel Pentium 4 CPU 3,20 GHz işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikin12

1 GB RAM, Intel Pentium 4 CPU 3,20 GHz işlemci

Hocam ram yetmiyor. Chrome her guncellemede daha da fazl ram yiyor. O yuzden videoyu oynatmaya ram kalmiyor.

P4 2.6 ghz 1.75gb ram var bende, youtube dan sadece 360p tam ekran izleyebiliyorum. 720p yapinca basliyor kasmaya. Halbuki ayni bilgisayarda 1080p filmleri sorunsuz izleyebiliyorum.

Sen 1 gb takviye ram al bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Vikin12

1 GB RAM, Intel Pentium 4 CPU 3,20 GHz işlemci

Hocam ram yetmiyor. Chrome her guncellemede daha da fazl ram yiyor. O yuzden videoyu oynatmaya ram kalmiyor.

P4 2.6 ghz 1.75gb ram var bende, youtube dan sadece 360p tam ekran izleyebiliyorum. 720p yapinca basliyor kasmaya. Halbuki ayni bilgisayarda 1080p filmleri sorunsuz izleyebiliyorum.

Sen 1 gb takviye ram al bence.

Aynen hocam. Ben de 1080p indirdiğimde sorunsuz izleyebiliyorum. Lanet olasıca Chrome.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.