Şimdi Ara

Youtube videoları için fotoğraf makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Youtube videoları için fotoğraf makinesi önerisi arıyorum. Neden video kamerası aramıyorum? Çünkü hazır almışken fotoğraf makinesi alayım fotoğrafta çekerim videomuda çekerim. İyi video çekebilen kamera önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
    Bütçe: 1000-2000TL arası.

• onlinek1 O kullanıcısına yanıt
    youtube videosu ama nasıl videolar. şöyle ürün tanıtımı,röportaj,tanıtım videoları mı? yoksa gezi,manzara,aksiyon videoları mı? ona göre ekipman ve video kamera tercihiniz değişir.
  • D5300
  • Sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sony nex-6
    canon 550d-600d
    sony a58
    pentax k-50

tüm parayı gövdeye harcamak gerek bu gövdelere iyi bir lens de almak gerek o yüzden fiyatı düşük makineleri yazdım.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Ürün tanıtımı, ürün incelemeleri, röportaj, gezi ve aksiyon az birşey.
    o zaman canon 550d-600d çünkü bunlarda mikrofon girişi var.Ürün tanıtımı, ürün incelemeleri, röportaj içinharici mikrofon şart. o yüzden harici mikrofon girişi olan makine almalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    aslında 700d de alınabilir gibi dediklerinede bakıcağım teşekkürler.
    700d alırsın,ama 700d ye vereceğin para ile artık makineye iyi bir lens alacak paran,mikrofona verecek paran,tripodta falan verecek paran kalmaz. o yüzden fiyatı düşük gövdeler tavsiye ediyorum.
  • Bulabileceğin en uygun makine stm lensli 100d olur. 700D'nin ufak boyutlusu denebilir. Video odaklaması 700D'den bir tık daha iyi ayrıca. 700D ile arasında 500tl civarı fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Aralık 2015; 16:31:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Bulabileceğin en uygun makine stm lensli 100d olur. 700D'nin ufak boyutlusu denebilir. Video odaklaması 700D'den bir tık daha iyi ayrıca. 700D ile arasında 500tl civarı fark var.

evet bu daha mantıklı, gezi videoları da çekeceğin için makinenin küçük olması da önemli.
    bu canon 100d hem küçük,hem diğerlerine göre ucuz,hem de mikrofon girişi var.
  • ozaman canon 100d + rode mikrofon alıcağım gibi. Boyutuda hoşuma gitti gayet küçük. Lens olarak ne önerirsiniz? 18-55 mi 18-135 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 5 Aralık 2015; 17:27:55 >
    Zoom ihtiyacı varsa 18-135mm alın ama bence ona vereceğiniz paraya biraz daha ekleyip 18-55mm+10-18mm alın. Gezi, aksiyon falan demişsiniz. 10-18mm crop makineler içinde eşsiz bir lens. Hem STM ve IS özellikleri var hem de bulabileceğiniz en geniş açı olmasına rağmen oldukça uygun fiyatlı.
  • 18-55mm lens almayıp tamron 17-50mm f/2.8 vc veya sigma 17-50mm f/2.8 lens de alabilirsin.
  • öyle baya pahalı oluyor bende bunu almaya karar verdim sizce nasıl arkadaşlar uygunmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 5 Aralık 2015; 18:28:17 >

evet uygun
    %20'lik veya 25'lik N11 çekleri satılıyor forumda. Onlardan alarak 100D'yi 1200 civarına mal edebilirsin. 50mm lens de 239TL ve hafta sonu 200 lira üzerine 25tl indirim var. Böylece 100-150 lira daha indirim almış olursun. Mikrofon da aynı şekilde 25tl indirim ile N11'den alınabilir. Tek ödemede değil de 3 seferde almak lazım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 6 Aralık 2015; 0:59:43 >
  • Elimde 100D mevcut 2015 agustos ayinda fotografium.com dan aldim garantisi ve kaskosu mevcut dusunur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    sağol 2.el düşünmüyorum
  • arkadaşlar sony a6000 varmış fhd 60fps ve 4k bile çekebiliyormuş gelen yeni güncellemeyle. Acaba canon 100d 18-55 IS stm + rode mikrofon mu yoksa sony a6000 18-50 mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.