Şimdi Ara

Youtube videolarini kaydetme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ipod toucha youtubeda bulunan videolari nasil kaydedebiliriz acaba. Bunun icin bildiginiz bir uygulama varmi. Yada boyle birsey mumkunmu. Iyi calismalar.

• En basitinden..

youtubeindirici.com'dan malum youtube linkini yapıştırarak videoyu indir sonra media-convert.com'dan iphone ayarına tıkladınmı direk kendi convert edicek ve ipoda atabileceğin hale gelicek..

Programsız
  • iPoda kaydetmeyi diyorsan MXtube programı var.JB yaptıktan sonra kullananabilirsin ben kullandım gayet güzel.
  • Yanlız MxTube bu aralar çalışmıyor dns ayarı fln yapılsada
  • PCdede DNS ayarı olmasına rağmen Youtube'a kafasına göre giriyor yada girmiyor.iPoddada öyle.
  • mxtube u kullan. internete bağlandıktan sonra dns i 4.2.2.3 yapıp girebilirsin
  • merhaba. ipodum jb yapmadım halen aynı orjinal haliyle kullanıyorum. stigmata_ arkadaşın dediklerini yaptım fakat olmadı nedense. Bunun başka bir yolu yokmudur illa jb yapmamı gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube
    geçen yıl açıldı
    Youtube canlı yayın kaydetme!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykayku

merhaba. ipodum jb yapmadım halen aynı orjinal haliyle kullanıyorum. stigmata_ arkadaşın dediklerini yaptım fakat olmadı nedense. Bunun başka bir yolu yokmudur illa jb yapmamı gerekiyor?

Neresini yapamadın? Nerde takıldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

merhaba. ipodum jb yapmadım halen aynı orjinal haliyle kullanıyorum. stigmata_ arkadaşın dediklerini yaptım fakat olmadı nedense. Bunun başka bir yolu yokmudur illa jb yapmamı gerekiyor?

dediginiz gibi ilk once youtube indirici sitesinden flv uzantili olarak indiriyorum. Mediaconvert sitesindende dosyayi gosterip output degerini iphone olrak ayarliyorum. Mail adresini soruyor oradan sonra ok dedikten sonra mail gönderiyor. Maile gelen postada aşağıdaki hata mesajı yer alıyor. Iphone sectikten sonra asagidaki gorunen kutularda baska ayarlar yapmak gerekiyormu?

Conversion status : Error
    HELP : Input format seems to be UTF-8 Unicode HTML document text, with very long lines, with CRLF line terminators

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykayku -- 15 Mart 2009; 9:55:54 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

dediginiz gibi ilk once youtube indirici sitesinden flv uzantili olarak indiriyorum. Mediaconvert sitesindende dosyayi gosterip output degerini iphone olrak ayarliyorum. Mail adresini soruyor oradan sonra ok dedikten sonra mail gönderiyor. Maile gelen postada aşağıdaki hata mesajı yer alıyor. Iphone sectikten sonra asagidaki gorunen kutularda baska ayarlar yapmak gerekiyormu?

Conversion status : Error
    HELP : Input format seems to be UTF-8 Unicode HTML document text, with very long lines, with CRLF line terminators

Hayır dostum mail filan doldurma. Direk OK'e tıkla. o bi süreç içersinde halledicek. sonra sen tekrar o dosyayı indirceksin. Ama kendi serverlarından indirdiğin için hızlı iniyor merak etme

• MyMedia programıyla video kaydedebilirsiniz. SOS sourcesinde var bu program
  • videoget diye bir program önereyim size gercekten harika cok memnunum ipod touch a göre indiriyor kullanması basit üstelik türkce ipod dan indirmek istiyorsanız video mx tube öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolqan

videoget diye bir program önereyim size gercekten harika cok memnunum ipod touch a göre indiriyor kullanması basit üstelik türkce ipod dan indirmek istiyorsanız video mx tube öneririm

Programı indirdim fakat indirme işlemine başlayor ve 3-5 sn sonra hata var diye mesaj veriyor balonla. Neden olabilir.
  • MyMedia kullanın indirebilirsiniz istediğiniz video yu. İpoddan videonun üstüne gelip kaydet demeniz yeterli. Pc ye indirip sonra ipoda atmayla uğraşmayın.
  • wdownloader programını indiriyosunuz izlediğiniz videonun linkini yazıyosuunz inidiriyo ve sonra bunu ıpoduna atarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0fx

MyMedia kullanın indirebilirsiniz istediğiniz video yu. İpoddan videonun üstüne gelip kaydet demeniz yeterli. Pc ye indirip sonra ipoda atmayla uğraşmayın.

Meraba. Benim ipod touchım jb li değil. :( Bu yüzden yükleyemiyorum i tunesde dediğiniz prog. yok malesef :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

wdownloader programını indiriyosunuz izlediğiniz videonun linkini yazıyosuunz inidiriyo ve sonra bunu ıpoduna atarsın

"invalid url" hatası ile karşı karşıyayım :) neden bu hata? Sorunsuz hiç program yokmu yahuuu...
  • Video.google.com daki video.google videolarını

Download video - iPod/PSP seçeneğine tıklayarak direk indirebilirsiniz ama

Video.google.com sitesinde az video var...
  • Ne yaptiysam indirip yukleyemedim youtube dan videoyu.
  • mxtube u denedin mi?onunla sorunsuz indiriliyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.