Şimdi Ara

Youtube videolarını otomatik HD olarak açmak için eklenti ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube videolarını otomatik HD olarak açmak için chorme eklentisi ;) şahane arkadaşlar. açarken otomatik olarak hd açmakta ve sizin değiştirmenize gerek bırakmamakta. Hızlı bağlantısı olan arkadaşlar özellikle yüklesin :)

https://chrome.google.com/webstore/detail/improvedtube-youtube-exte/bnomihfieiccainjcjblhegjgglakjdd

EDİT :

Konuyu anlamayan arkadaşlar için kısa açıklama :

Bu eklenti hd olmayan videoları HD YAPMAZ !! Hd olan videoları direkt HD olarak açar. Sen bi daha 1080p-720p olarak elle açmana gerek kalmaz . Kısaca sizi uğraştan kurtarır.

Eklentiyi kurunca FIT TO SCREEN ( ekranı kapla ) modunda açar videoları , ama siz onu eklenti ayarlarından PLAYER SIZE daki "normal" youtube video player boyutu diye ayarlarsanız hem normal ufak boyutta hem de HD açmış olacak

yukarda ayarı var ona tıkla orda PLAYER SIZE ayarını NORMAL yap.

Quality kısmında da 240p den 1080p ye kadar istediğiniz kalitede açmasını sağlayabilirsiniz default olarak ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT2 -- 31 Mayıs 2014; 5:26:15 >

• deniyorum editlicem

beyler böyle acayip bişey oldu 2 metre uzadı video ekranı ben normal videolarıda HD yapar sanıyordum ama malesef şekil A da görüldüğü gibi yanlar siyah hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 31 Mayıs 2014; 5:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

deniyorum editlicem

yükledikten sonra chrome 'u kapat tekrar aç tam olması için. ;) bir de player boyutunu ayarlarından değiştirebiliyosunuz. ben normal olması için yukardan normali seçtim. siz de eklentinin ayarlarından ister geniş ister tam ister normal ekran olarak da seçebilitsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT2 -- 31 Mayıs 2014; 5:07:52 >
  • 480p ayarıda var mı hd yerine pek anlamadım yazılanlardan ama
  • quote:

deniyorum editlicem

beyler böyle acayip bişey oldu 2 metre uzadı video ekranı ben normal videolarıda HD yapar sanıyordum ama malesef şekil A da görüldüğü gibi yanlar siyah hala

hayır onu normal yapabiliyosun . bak yukarda ayarı var ona tıkla orda pencere ayarını NORMAL YAP

kendine göre bir sürü ayar yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT2 -- 31 Mayıs 2014; 5:14:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT2

quote:

deniyorum editlicem

hayır onu normal yapabiliyosun . bak yukarda ayarı var ona tıkla orda pencere ayarını NORMAL YAP

bu program tam olarak ne işe yarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 31 Mayıs 2014; 5:15:47 >

• quote:

quote:

quote:

deniyorum editlicem

bu program tam olarak ne işe yarıyo

sen anlamamışsın sanırım. baktım da hd olmayan bi videoyu açmışsın. Bu hd olmayan videoları HD YAPMAZ !! Hd olan videoları direkt HD olarak açar. Sen bi daha 1080p-720p olarak elle açmana gerek kalmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT2 -- 31 Mayıs 2014; 5:16:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

480p ayarıda var mı hd yerine pek anlamadım yazılanlardan ama

evet var hocam 240p den 180p ye kadar bütün ayarlarda açtırabilirsin videoları. benim bağlantım iyi ondan 1080p ile açtırıyorum tüm videoları ( tabi hd destekli olan)
  • Ben yanlış anlamışım ozaman özür dilerim

@THEKNIGHT2
  • Denerik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim güzel program teşekkür ederim diğer seçeneklerin ne işe yaradığı konusunda bilginiz var mı ?
  • hız iyi de sürekli değil. arada düşük hız kötü oluyor
  • Opera next için var mıdır? Her seferinde elle 720p yapmaktan gına geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Opera next için var mıdır? Her seferinde elle 720p yapmaktan gına geldi.

Opera kullanma hocam seni de chrome'a alalım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

hız iyi de sürekli değil. arada düşük hız kötü oluyor

720p ayarla hocam sende ;) ben 1080p ayarladım hızım iyi olunca şahane akıcı ve rahatladım valla sürekli elle değiştirmek ve değiştirirken takılmalar vs gına gelmişti. şimdi cam gibi süper bi youtube oldu :) AYRICA youtube'a programsız girmek isteyen varsa PM atsın yeni yasaksız dns var çünkü ;)
  • Yararli app +rep
  • quote:

quote:

Vallahi yılardır alışkanlık oldu bırakamıyorum bir türlü.2007'den beri opera kullanıyorum.Telefonumda bile opera kullanıyorum
  • quote:

quote:

Chrome pek çok video geçişlerinde, sekme geçişlerinde videolarda takılma yapıyorken opera'da böyle bir sorun yok. Bu yüzden uzun süredir opera kullanıyorum ama chrome ve firefox'un da eklentilerini özlemedim desem yalan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

Chrome pek çok video geçişlerinde, sekme geçişlerinde videolarda takılma yapıyorken opera'da böyle bir sorun yok. Bu yüzden uzun süredir opera kullanıyorum ama chrome ve firefox'un da eklentilerini özlemedim desem yalan olur

valla benim imzamdaki sistemde öyle bi sıkıntı yok :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

valla benim imzamdaki sistemde öyle bi sıkıntı yok :)

Herkesde de öyle bir sistem olmadığına göre opera her türlü klasmanda stabil demektir :) Chrome'un bu takılma sorunundan pek çok kişi mağdur. O sıkıntı olmasa hala kullanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.