M1erhaba arkadaşlar,sizlerin yardımına ihtiyacım var... biri size youtubede bir videoda mesela bir yorumun içinde küfür etdiyse onu nasıl sildirebiliriz? yorumu defalarca sağ taraftaki "spam ve ya kötüye kulanım bildir" yaptim ve en alttaki yardim bölümündeki geri bildirimlede bir çok kere bildirdim amma hiç bir yararı yok bunlardan başka direkt youtubeyardım servisine ulaşmanın ve ya bu tip küfürlü,saldırgan yorumları silmenin başka yolu var mı?
Geçen hafta aynısını bana da yaptılar. Ben aynen şunu yazdım.
"2015 yılında bir arkadaş aynen senin gibi küfür etmişti
ona ne olduğunu bilsen bu küfürü etmezdin. Küfrünün ekran görüntüsünü aldım. IP adresin zaten Youtube yönetiminde var. Sana öyle bir şey yapacağım ki
"Bu kadar da olacağını sanmazdım" diyeceksin. Yaptığımı da burada paylaşacağım ki insanlara ibret olsun. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Karadeniz'in yaylaları değil"
Bunu yazdıktan 10 dk sonr
"Küfürler için özür dilerim birader" yazısı geldi ve küfürler kendisi tarafından silindi.
Yani ; Blöf yap kardeş işe yarıyor.
Çünkü insan korkaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurj4-26
Geçen hafta aynısını bana da yaptılar. Ben aynen şunu yazdım.
"2015 yılında bir arkadaş aynen senin gibi küfür etmişti
ona ne olduğunu bilsen bu küfürü etmezdin. Küfrünün ekran görüntüsünü aldım. IP adresin zaten Youtube yönetiminde var. Sana öyle bir şey yapacağım ki
"Bu kadar da olacağını sanmazdım" diyeceksin. Yaptığımı da burada paylaşacağım ki insanlara ibret olsun. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Karadeniz'in yaylaları değil"
Bunu yazdıktan 10 dk sonr
"Küfürler için özür dilerim birader" yazısı geldi ve küfürler kendisi tarafından silindi.
Yani ; Blöf yap kardeş işe yarıyor.
Çünkü insan korkaktır.
kardeş iyi yapmışsında benim sorunum olan adam bir türk değil yabancı((