Şimdi Ara

YOUTUBEDA BULUNAN EXPERTİZDEN ÇEKİNEN GALERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
12.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oguzhan cars, denen dolandirici beyler googlen arayip buraya gelsinlerde baskalrinada pert araci eklenmis puzzle araclari hatasiz yada sisirme kayitli diye satamasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.

• Arabaya güvenmiyor diyenler nasıl düşünüyor anlamadım ama onlarca exper var gidin onlara götürün arabayı,sizi zorlayan yok.Adam demek ki Tarcanlar'a tilt olmuş.
  • Neden istemiyor acaba. Adam pert aracın açıklamasına böyle bir şey yazacak hali yok. Birkaç yerde işi iyi yapıyorlar da arabanın sağını solunu söküyorlar diye yakınanlar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Neden istemiyor acaba. Adam pert aracın açıklamasına böyle bir şey yazacak hali yok. Birkaç yerde işi iyi yapıyorlar da arabanın sağını solunu söküyorlar diye yakınanlar vardı.
    Bu bahane olamaz

Aracına güvenen adam götürür oraya, alıcı zaten sokulecegini biliyor, araçta yoksa kusur sökülmesi alıcının sorunu olur. Eğer airbagler patlak vs ise satıcı yalancı olduğu için bir sorun göremiyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarcanlar b sinifi bir arac icin ne kadar ekspertiz ucreti istiyor, bileniniz var midir beyler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Bu açıdan düşününce doğru aslında. O zaman yakalatmış bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbey

Tarcanlar b sinifi bir arac icin ne kadar ekspertiz ucreti istiyor, bileniniz var midir beyler?
    250 tl 4x2

• Bu tercanlar her ile bayi açmali.
    Devlet destek verip, kamu kurumu olmalı.
    Bu adamları ayrı seviyorum.
    Galericilerin korkulu rüyası oldu diyordum pislik olanların, oldu.
    Arabaya bakmaya gitmeden, eksper için tercanlar diyin, baktınız yok çekiyorsa kaçın.
    Güzel oldu.
    Tercanlar ve benzerlerinin desteklenmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Tarcanlar'ın yerinde olsam gelir İstanbul'da ya bayilik açarım ya da komple İstanbul'a taşınırım.Şu anda Pr'ın zirvesindeyken yapılacak hareket bu.Sonuçta kamu yararına değil kâr amacı güdülerek kurulmuş bir işletme.

Böylece hem İstanbul'un galerici esnafı hem al-satçılar hem de avukattan,doktordan,ögretmenden vb dolandırıcılar ayağını biraz olsun denk alır.
    İstanbul'da paranın döndüğü bir sektörde buna taş koyan dürüst insanlar... Allah korusun.

• 300 TL’ye eksper yapıyorlar. Gideceklerin aklında bulunsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi kere o açıklamayı yaptıysa malında kesin bişey vardır. Sıkıyosa "tarcanlar dahil heryere gösterebilirsiniz" desin malının arkasındaysa gizli saklı bişeyi yoksa ?

Bu arada bu aracı alacak arkadaşlar Tarcanlara madem göstertmiyormuş o zaman tarcanlar kadar nam salmış ünlü Düzcedeki "onay oto expertize" götürsünler bakalım. Bu galericinin onay otodan haberinin olmaması iyi bi haber mesela

• Gene al gene ver sanane der adam

Parayı verip alıyor arabayı ister tarcan a verir ister mercan a

sorun varsa tutar raporu verir mahkemeye , bilir kişi inceler.
  • Galeriden beyaz renkli ve kazasız olduğu iddia edilen BMW almak mı, 159binimi çöpe atarım daha iyi
  • Hayvan gibi expertiz yapıyonuz,kabul etmiyem

YOUTUBEDA BULUNAN EXPERTİZDEN ÇEKİNEN GALERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Tarcanlar ekspertiz fiyatını çok merak ediyorum bilen var mı
    350 TL diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Tarcanlara çalışıyor olabilir ilgili firma. Bundan iyi reklam olmaz çünkü
    İlk aklıma gelen bu olmuştu... Mesajını görünce aynı fikirde yalnız olmadığımı anladım...

Ne dersiniz... Al gülüm, ver gülüm ?

• Kirli çamaşırlarının ifşa olmasını istemeyen klasik bir galerici.

Neden Tarcanlar'ı istemediğinin son canlı örneği. Bir de elle ÇIKMA yazmışlar bagaj kapağına :)

Polis mesleğinin bir yüz karasını da güzel örneklemiş ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2019; 21:15:22 >
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Yani normalde Tarcanlara sempati duyduğum için kesin böyledir demek istemem ama kafası biraz çalışan ilan sahibi böyle bir ilanın Tarcanların ekmeğine yağ süreceğini bilir. Dolayısıyla akla bu geliyor ister istemez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.