|
Bildirim
|
OĞUZHAN CARS , sahibinden , galeri, pert araç , dolandırıcı , oto , expertiz , tarcanlar
|
Sevmediğin bir adama gün gelir işin düşer kuraldır bu Araları bozukmuş; ben yemedim |
kendi ayağına sıkmış olan galericidir.
Demek arabada bi bok var, alacak olan adam da almaz |
Tarcanlara çalışıyor olabilir ilgili firma. Bundan iyi reklam olmaz çünkü
|
Bence de reklam,
Galerileri savunmuyorum ancak tarcanlar da çok show peşinde diye düşünüyorum, onay oto ve yeşil oto daha samimi geliyor bana |
Büyük ihtimalle neler yaşadılar da papaz oldular acaba? Abuk subuk arabaları götürdüler tarcanlar da sepetledi bunları...
|
Tarcanların reklama mı ihtiyacı var. Gidin isterseniz belki 3 saat kuyruk beklersiniz.
Milletin ihtiyacı sadece güven. |
tarcanların muadili sanırım yeşil oto ekspertiz istanbulda...
|
Tarcanlar expertizi bilmem de Tarcanlar Oto tamir servisi kaza sonrası tamir edecekleri aracımın içine etmişlerdi.
Clio 3 aracıma Megane 2 rot kolu takmışlıkları var. Sanırım eski tamir servislerini şimdi expretize çevirmişler. Arabaların içine nasıl edilir konusunda uzman oldukarından başkası tarafından içine edilmiş arabaları iyi tespit ediyorlardır. Hilenin hurdanın nereden yapıldığını işin üstü nasıl örtülür deneyimliler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Ağustos 2019; 10:49:20 > |
|
|
|
|
|
|