Şimdi Ara

Yozgat Bozok Üniversitesi Makine Mühendisliği bayan için uygun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında tmciyim ama bu sene sayısaldan hazırlandım ve aptal gibi dersleri son zamanlarda saldım. İnsaat istiyodum ama bu netlerle imkansız. Sizce makine mühendisliğinde çok zorlanır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyiklar varsa bi problem cikmaz diye dusunuyorum

• Yoksa ??

• Harika bence.Yozgatın çoğu hocasi M.İ.T den mezun.Her öğrencisini erasmusa yolluyor.Hem Yozgat metropol bir kent.Ne demişler ilkbaharda aşk New York'ta sonbaharda aşk Yozgat'ta.Tavsiye ederim.

• Yozgatliyim ara ara giderim. erkek halimle tedirgin eden bi kent haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 29 Haziran 2015; 1:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys95

Yoksa ??

Yoksa, o smileydeki sopaya benzer bi beyzbol sopasina ihtiyacim var

• Neden peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Neden peki?

Bir kıza bunu nasıl anlatayim ki?
    Adamlarin essege yan gozle baktigi dogrudur yalan haber değildir o derece. Inanilmaz yobaz-iinanılmaz abaza- cok da az olsa adam gibi adam vardir bunlarin denk gelme ihtimali azdir

Puanin kac gibi baska bi sehirde gelmiyor mu ?

• Gümüşhane bayburt falan geliyo aslında sorum makine mühendisliğinde yapabilir miyim? olmadı tekirdağda çevre mühendisliği ya da fen bilgisi yazıcam.. Ama makinede daha iyi iş olanakları var diye istiyorum.

• Kardeşim öncelikle başarın için tebrik ederim.Bir çok kişinin hedeflediği bir bölüm/üniye girecek durumdasın. İyi düşün karar ver bahsi geçen Yozgat Üniversitesi çok güzel bir üniversitedir mezunlarına bakarsan %90 ının mezun olunca kpps,dgs gibi sınavlara hazırlandığını %10 luk kısmının da mezun olduktan sonra kocaya gittiğini görürsün. İyi düşün karar ver yozgatta kalıcam diyosan Yozgat üniversitesi yok ben rahat sosyal bir üniversite hayatı yaşıyacam ailemden uzakta vs diyorsan Hakkari Üniversitesini düşünmelisin.
  • Yozgat gibi gerici bir şehirde üniversite okumak tam bir çılgınlık.
    ileride pişman olursun yol yakınken bu kararından vazgeç.

not: yozgatlıların çoğu hayvan istismarcısı haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 29 Haziran 2015; 1:28:26 >
  • Aslında istanbulda oturuyorum. Puanım yozgat, gümüşhane taraflarına yettiği için soruyorum. o kadar erkeğin arasında makine mühendisliğinde yapabilir miyim sizce

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n n o n n o -- 16 Haziran 2016; 1:53:57 >
  • Böyle iyi bir bölüm için 4 sene idare edemez miyim peki? Ya da gümüşhane, bayburtta aynı mıdır?

• O puana Ankara Üniversitesi Matematik yaz pişman olmazsi.

• Matematik mezunlarını görünce seneye tekrar hazırlanırım daha iyi diyorum.

• quote:

Matematik mezunlarını görünce seneye tekrar hazırlanırım daha iyi diyorum.

Bilmiyorum hangi ildesin ama Ankara'da matematik ogretmenligine ilgi fazla.Mezun olunca tezsiz yuksek lisans yaparak ögretmen olabiliyorsun ve iyi kazaniyor cogu hoca.Universiyeye vizyon sahibi olmak için gidilir iş sahibi olmak için değil.Ayrica her yil makineden 10.000 kisi mezun oluyor.

• Matematik öğretmenliğine puanım yetmiyor. Yetse zaten yazarım. Matematik bölümüne yetiyor ama formasyon olayı sıkıntı. Memlekette her sene bişey değişiyor

• Daha yaptığım trollüğü anlayacak kapasitesi olmayan biri okusa nolur okumasa nolur
  • Biz ona kapasite değil iyi niyet diyoruz. Suç bende gelmiş sen ve senin gibi trollük yapan ampullere hayatımla ilgili bi kararı soruyorum. Siz bi de üni okuyup iş hayatına atılıcaksınız öyle mİ :) ibret alalım diye yaratılmışsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.