Arkadaslar Ankara yenimahallede oturuyorum Yozgat bulvarına arabayla nasıl gidebilirim etlik kasalar antaresin ordan nasıl hareket edicem acaba bilen varmıdır ? Yayla mahallesine gitmek istiyorum
bzzt
güncell
demetten ivedik yönüne devam ediyorsun. oradan alt gecit var u dönüşü gibi. çıkınca sağına ptt ve ziraat bankası sosyal tesisleri geliyor. bir sonraki ışıktan sola dönüyorsun. direk devam ediyorsun ilerideki büyük ışıklardan sağa dönüyorsun. antaresi solunda görürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
demetten ivedik yönüne devam ediyorsun. oradan alt gecit var u dönüşü gibi. çıkınca sağına ptt ve ziraat bankası sosyal tesisleri geliyor. bir sonraki ışıktan sola dönüyorsun. direk devam ediyorsun ilerideki büyük ışıklardan sağa dönüyorsun. antaresi solunda görürsün.
dostum ben antaresin o tarafta oturuyorum zaten demeti nereden çıkardın dediğin yolu biliyorum ama alakası yok yozgat bulvarına gitmek istiyorum
çıkış noktam antares [bilindik bi yer oldugu ıcın ole dıorm]
gitmek istediğim yer varış : yozgat bulvarı yayla mahallesi ehliyet için sınav yerini görmeye gidicem
quote:
Orijinalden alıntı: kıvanç*
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
dostum ben antaresin o tarafta oturuyorum zaten demeti nereden çıkardın dediğin yolu biliyorum ama alakası yok yozgat bulvarına gitmek istiyorum
çıkış noktam antares [bilindik bi yer oldugu ıcın ole dıorm]
gitmek istediğim yer varış : yozgat bulvarı yayla mahallesi ehliyet için sınav yerini görmeye gidicem
yenimahalle diyince karıştırmışım pardon
antaresdenin önünden devam et yenimahalleye doğru değil de fıskıyeli kavşak var ya oraya doğru sol tarafda bi basket sahası var bilirsin önünde göbek var ordan sola dön düm düz çık o yokuşu sonuna kadar sonra in tarla gibi geniş bi yol görürsün kime sorsan da sölerler