Şimdi Ara

Yozgatta yaşıyorum soruları alayim :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ilin kendine özgü bir güzelliği var bence ararsanız yozgattada gezilecek gorulecek çok şey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Her ilin kendine özgü bir güzelliği var bence ararsanız yozgattada gezilecek gorulecek çok şey var

yozgatlıyım dostum 12 yıl boyunca yeterince dolaştığımı düşünüyorum
  • 81 il gezdim hakkari ve Şırnaktan daha kötü durumda yozgat gg

• Mesajların yarısına konu olan sokakta öpüşme mevzusunu anlamıyorum.
    Neden sokakta öpüşüyorsunuz?

• İstanbul'a giderken Yozgat yakınlarında ufak bir yerleşim yerine girdim, burada durmayayım Yozgat'ta dururum birşeyler yerim dedim. Geçmişim meğer orası Yozgat'mış.
  • benimde memleket yozgat ama hiç yerleşik yaşamadım açıkçası bakmamışlar yozgata. zamanında tüm ülkeye tren yapılırken bizim oraya yapmamışlar diye bile duydum
  • Evet beyler gerçekleri konuşalım bi Yozgatlı olarak yazıyorm

Atatürk Yozgat a geldiğinde kız mevzusu olmuş Çapanoğlu, Atatürk Selanikli diye vermemiş kızı olaylar patlak vermiş gerçeği budur 50 sene olayı gerçek derler

Gelelim gelişmemişliğine şuan iktidar partisinde başbakan yardımcısı 3 bakan Yozgatlı havaalanı-bölge hastanesi-hızlı tren geliyor kesin bilgi yayalım
    Üniversite okuyanlar sosyal açıdan çok şanssız gerçi ben balıkesir deyim yozgatla tek farkı deniz hatta Yozgat da yimpaş var burda şehir merkezinde avm yok

Yukarda bi arkadaş şırnak ddan kötü demiş yaşı küçük heralde ses etmeyelim bi asker çocuğu olarak şırnak ve çevre illerine gittim Allah düşürmesin

Genelde yobazlar ermeni asıllıdır lütfen biri yozgatlıyım dediğinde Türk müsün diye sorun zira kötü lanse ediyorlar çok değerli insanlarımız da mevcut.

• Akdağlılar Düğün şarkıcısı Erhan abiyi tanıyanınız var mı?Bundan 5 sene önce ava gittiydik onunla.Bir kahvehanesi var çalgılara depo niyetli
  • quote:

Anladım ustam ben aslında daha çok akademisyenlik için gitmek istiyorum amacım üniversitede kalmak babamında etkisi var tabi bu duşuncenin oluşmasında

Akademisyen olmak kolay değil, umarım başarırsın diyeyim, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

Evet beyler gerçekleri konuşalım bi Yozgatlı olarak yazıyorm

Atatürk Yozgat a geldiğinde kız mevzusu olmuş Çapanoğlu, Atatürk Selanikli diye vermemiş kızı olaylar patlak vermiş gerçeği budur 50 sene olayı gerçek derler

Gelelim gelişmemişliğine şuan iktidar partisinde başbakan yardımcısı 3 bakan Yozgatlı havaalanı-bölge hastanesi-hızlı tren geliyor kesin bilgi yayalım
    Üniversite okuyanlar sosyal açıdan çok şanssız gerçi ben balıkesir deyim yozgatla tek farkı deniz hatta Yozgat da yimpaş var burda şehir merkezinde avm yok

Yukarda bi arkadaş şırnak ddan kötü demiş yaşı küçük heralde ses etmeyelim bi asker çocuğu olarak şırnak ve çevre illerine gittim Allah düşürmesin

Genelde yobazlar ermeni asıllıdır lütfen biri yozgatlıyım dediğinde Türk müsün diye sorun zira kötü lanse ediyorlar çok değerli insanlarımız da mevcut.

Kız mevzu mu doğru burda ilkokul mezunu 70 yaşında amcaların dediğine göre Atatürk her gittiği ilde gunu birlik kız alıyormuş burdanda Çapanoğlunun kız kardeşini istemiş (!) çapanoğluda delikanlı ya sen misin benim bacımı gece evine çağıran demiş ve isyan etmiş başta espri yaptıklarını dusunuyordum sonradan anladım ki buna gerçekten inanıyorlar Allahtan yeni nesil bunlara inanmıyor diyordum ki siz buraya yazdınız gerçekten kınıyorum ki geçen sene çapanoğlu ile ilgili arşivlerin olduğu bi ansiklopedi okumuştum orda yazana göre buranın mafyası konumundadır kendisi özellikle osmanlının son dönemlerinde denetim azaldığı için bu adam herkesten haraç almaya başlamış Yozgat dediğimiz şehrinde iki tepe arasında olmasının sebebi bu işte doğu batı arası gidecek birisi yozgattan geçmesi gerek tabi geçtiğindede şak diye geçir haracı adamabu yollada zengin ol sonra gel bize katıl ülkeyi gavurdan kurtaralım desin çapanoğluda milletvekilliği ister ve corum kayseri tokat ve birkaç ilin valiliğini iste bunun karşılığında 7.800 atlı suvari yollayacagını bildir bu reddedildiğinde de git isyan et ve şunuda belirteyim halk nazarında o kadar itibarı kaybolmuş birisidir ki çerkez Ethem geldiğinde o suvarilerden hiçbiri yoktu çapanoğlunun sulalesi olan 34 kişiyi hala varolan adliye binasının ağaçlarına asar bir rivayete göre Yozgat lisesinin onundeki ağaçlarda deniyor ansiklopedide fotograflarıda vardı hala diretecek misin gerçekten kız meselesi olduğunu ve resmi olarak 50 yıl gibi bir cezası yoktur sadece bir konuşmasında bu ile kırgın olduğunu belirtir Mustafa Kemal onun dışında havaalanı yalan yozgattayım öyle birşey yok bir ilçesine yapılacak deniyor ama o ilçedekilerde biz öyle birşey bilmezuk diyorlar Tren yolu yozgattan geçmeyecek yerkoyden geçen hat hızlı trene bağlanacak bana sorarsanız yılda 5 tane uçak kalkacak diye havaalanı vaadinde bulunmakta mantıksız çok daha farklı yatırımlar yapılabilirdi bence o paraya

• OneManBand kullanıcısına yanıt
    Bizde ilk geldiğimizde Akşam saatleriydi kayseri yolundan girdik ışıklı ışıklı park felan gördüm o kadar da kotu değilmiş demiştim sabah kalktığımda ise gerçeklerle karşılaştım :D evin balkonundan bakınca sanki şehir değil bi ilçede mola verdik sanmıştım hatta babama gidip yozgata ne zaman gidecez diye sormuştum o gün :D Annemde buralı Sarıkayadan ona rağmen hiç yozgata gelmemiştim daha önce :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mises

quote:

Anladım ustam ben aslında daha çok akademisyenlik için gitmek istiyorum amacım üniversitede kalmak babamında etkisi var tabi bu duşuncenin oluşmasında

Akademisyen olmak kolay değil, umarım başarırsın diyeyim, başarılar.

İnşallah ustam başarılı olurum tek istediğim bu vatana yakışır biri olmak durust ve çalışkan olmak bu ülkenin hazinelerini kaybetmemek istediğimden biraz ısrarcıyım bu meslekte

• quote:

quote:

Kız mevzu mu doğru burda ilkokul mezunu 70 yaşında amcaların dediğine göre Atatürk her gittiği ilde gunu birlik kız alıyormuş burdanda Çapanoğlunun kız kardeşini istemiş (!) çapanoğluda delikanlı ya sen misin benim bacımı gece evine çağıran demiş ve isyan etmiş başta espri yaptıklarını dusunuyordum sonradan anladım ki buna gerçekten inanıyorlar Allahtan yeni nesil bunlara inanmıyor diyordum ki siz buraya yazdınız gerçekten kınıyorum ki geçen sene çapanoğlu ile ilgili arşivlerin olduğu bi ansiklopedi okumuştum orda yazana göre buranın mafyası konumundadır kendisi özellikle osmanlının son dönemlerinde denetim azaldığı için bu adam herkesten haraç almaya başlamış Yozgat dediğimiz şehrinde iki tepe arasında olmasının sebebi bu işte doğu batı arası gidecek birisi yozgattan geçmesi gerek tabi geçtiğindede şak diye geçir haracı adamabu yollada zengin ol sonra gel bize katıl ülkeyi gavurdan kurtaralım desin çapanoğluda milletvekilliği ister ve corum kayseri tokat ve birkaç ilin valiliğini iste bunun karşılığında 7.800 atlı suvari yollayacagını bildir bu reddedildiğinde de git isyan et ve şunuda belirteyim halk nazarında o kadar itibarı kaybolmuş birisidir ki çerkez Ethem geldiğinde o suvarilerden hiçbiri yoktu çapanoğlunun sulalesi olan 34 kişiyi hala varolan adliye binasının ağaçlarına asar bir rivayete göre Yozgat lisesinin onundeki ağaçlarda deniyor ansiklopedide fotograflarıda vardı hala diretecek misin gerçekten kız meselesi olduğunu ve resmi olarak 50 yıl gibi bir cezası yoktur sadece bir konuşmasında bu ile kırgın olduğunu belirtir Mustafa Kemal onun dışında havaalanı yalan yozgattayım öyle birşey yok bir ilçesine yapılacak deniyor ama o ilçedekilerde biz öyle birşey bilmezuk diyorlar Tren yolu yozgattan geçmeyecek yerkoyden geçen hat hızlı trene bağlanacak bana sorarsanız yılda 5 tane uçak kalkacak diye havaalanı vaadinde bulunmakta mantıksız çok daha farklı yatırımlar yapılabilirdi bence o paraya

sen atışma istiyonda ben yine düzgün yazayım

Çapanoğlu dini bi lider ermenilere karşı büyük çaba göstermiş halkdan biri senin o ansiklopediler yanlı olmasın iyi bak.Milletvekilliği istemiş halkı en iyi o tanıdığı için ayrıca isyanı tamamen provakeye gelmiş yine ermeniler saolsun.Burda kötülemeye çalıştıgın adamın tek suçu Atatürk ü yanlış tanımış olması sen Yozgat da yaşadığına emin misin?

havaalanı inşaatı yalan o yalan bu yalan büyük ihtimalle muhalefet tarafındansın biraz perspektif bak yerköyün yerlisine gidip sormakla projeler takip edilmez İstanbul da Yozgatlılar yemeği oluyor git bi katıl bilgi verirler hatta selamımı söyle çay bile içersin

Bende yavru muhalefetten biri olarak tren - havaalanı - bölge hastanesi gelecek diyorum bu kadar basit cevap yazmadan önce yaşını belirtirsen ona göre yazıcam bidahaki sefere

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Akdağlılar Düğün şarkıcısı Erhan abiyi tanıyanınız var mı?Bundan 5 sene önce ava gittiydik onunla.Bir kahvehanesi var çalgılara depo niyetli

hahaha aile tanıdığı tavuk erhan diye geçer her Yozgat tanıtım belgesellerinde çıkar :DD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Akdağlılar Düğün şarkıcısı Erhan abiyi tanıyanınız var mı?Bundan 5 sene önce ava gittiydik onunla.Bir kahvehanesi var çalgılara depo niyetli

hahaha aile tanıdığı tavuk erhan diye geçer her Yozgat tanıtım belgesellerinde çıkar :DD

Beni içirip içirip üstümdeki monta çökmüştü

• quote:

quote:

quote:

sen atışma istiyonda ben yine düzgün yazayım

Çapanoğlu dini bi lider ermenilere karşı büyük çaba göstermiş halkdan biri senin o ansiklopediler yanlı olmasın iyi bak.Milletvekilliği istemiş halkı en iyi o tanıdığı için ayrıca isyanı tamamen provakeye gelmiş yine ermeniler saolsun.Burda kötülemeye çalıştıgın adamın tek suçu Atatürk ü yanlış tanımış olması sen Yozgat da yaşadığına emin misin?

havaalanı inşaatı yalan o yalan bu yalan büyük ihtimalle muhalefet tarafındansın biraz perspektif bak yerköyün yerlisine gidip sormakla projeler takip edilmez İstanbul da Yozgatlılar yemeği oluyor git bi katıl bilgi verirler hatta selamımı söyle çay bile içersin

Bende yavru muhalefetten biri olarak tren - havaalanı - bölge hastanesi gelecek diyorum bu kadar basit cevap yazmadan önce yaşını belirtirsen ona göre yazıcam bidahaki sefere

18 yaşındayım kentparkta oturuyorum Merkezde havaalanına dair hiçbirşey yok çevre ilçelerde de yok zaten bu vaadlerin evvelide varmış 8 yıldır bekliyormuş Yozgat halkı havaalanını ne kadar doğrudur bilmem tren yolu Yozgattan geçmeyecek bilgin olsun şaşırma birkaç yıl sonra geldiğinde ama hızlı tren yerkoye bağlanacak ordanda yarım saate burda olursun bir ikincisi yapılan başarılı atılımların her zaman arkasında durmuşumdur mesela şu an yapılan spor vadisi projesi bu gerçek bir projedir ve bizim eve 200m uzaktadır her gün dolmuşla geçerken helal olsun belediyemiz çalışıyor dediğim bir projedir soracaksan evet görüşüm muhalefet partisine yakın ama muhalefet partisi gibide herşeye muhalefet değilim yiğidi öldür hakkını yeme duşuncesindeyim bu arada sen çıkıp okuduğun ansiklopedi yanlı olabilir diyorsun yahu içinde koskoca devlet arşivinden belgeler sunan ansiklopedi mi yanlı olabilir sizce yoksa halk arasında ağızdan ağıza dönen hikyeler mi doğru sert çıkıştım başta istediğinize inanabilirsiniz burda size kanıtlamaya çalıştığım birşey yok ama ilk mesajınızdaki tutumunuz beni gerçekten uzdu ve 50 yıl saçmalığı isyan konusunda istediğinize inanın birşey demiyorum ama bu 50 yıl çok saçma hadi 50 yıl verildi diyelim kalan 30 yılda da mı birşey yapılmadı bu şehre bırakın gozunuzu seveyim ya yeni yeni atılım çabasında burası oda devletten aldığı bir miktar sermaye ve Kazım Arslanın başarısı neden gelişmedi sorusununda cevabını verecek olursak buranın kendi halkı bile buraya yatırım yapmıyor ki parayı bulan buyuksehire gidiyor zaten Bilal Şahin kulliye yaptırmış eyvallah iyi güzelde abi bu adam iş adamı istihdam saglasa daha iyi olmaz mıydı bir duşunun Yozgata havaalanı diyorsunuz olsa ne değişecek bir duşunun hava alanı olmasın o paraya yeni bir iş kolu açılsın istihdam sağlansın daha iyi olmaz mı sizce Yozgat adına en azından dışa verdiği göçü durdurur belki göç bile alır şehire dediğim gibi muhalefet partisi olsam bile yapılan iyi şeyleri görmezden gelemem

• Ayrıca muhalefet tarafındansın felan yazmışsınız açık söyleyin size Yozgata geldim geleli ideolojim yüzünden Türlü yakıştırmalar yapıldı bu komünist dediler bu solcu dediler siyah giymeyi severim siyah giyip gittiğimde satanist dediler ki allaha şukur muslumanım sorguladığım için ateist dediler,dedilerde dediler ama ben buna rağmen gelip burda Yozgat'ı anlatıyorsam buranında gezip gorulecek yerleri var gelin tanıyın buraları diyebiliyorsam bu benim için bir başarıdır Türkiye genelinde bile milletin yobazgat dediği bu şehri savunuyorsam benim nasıl bir vatan aşığı olduğumu gösterir ister o taraftan olayım ister bu taraftan ben bu cennet vatana aşığım birader bu vatan için en iyisini isterim bu topraklar bilinsin isterim bunu bil ama olmayan birşeye evet diyemem onaylayamam ve görüyorum ki zihniyet hiç değişmemiş başka bir şehirdesiniz ama siz bile insanları bu mıhalefetci iktidarcı bu yavru muhalefetten diye sınıflandırıyorsunuz bu yüzden Yozgat kaybediyor işte insanı iyi veya kotu olarak değil akpli chpli diye ayırdığı için sagcı solcu diye ayırdığı için bunca senedir kimsenin merak edipte gidiyim birgun diyeceği biryer değil çünkü yemek yemeye biyere geçsen 2 sohbet etsen iş siyasete giriyor bu şehirde daha biryere oturup havadan sudan konuştuğum birini bile hatırlamıyorum ben

• Haritada yozgatı gösterin diye sorsalar gösteremem
  • :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin tam ortası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.