Merhaba arkadaşlar samsung yp-u3 cihazım usbden şarj oluyor ancak bağlantı kuramıyor dfu yapmayı denedim oda olmadı Cihazı taktığım anda bilinmeyen aygıt olarak görüyo İçini açıp belki sustalı yerindeki slim kablo kopmuştur dedim oda sağlam çıktı yazılımsal olarak bi sıkıntı var... Daha önce yazılım atmış kişilerden yardım istiyorum teşekkürler. ?
İyi ama kızaktakı kabloyu usb çıkışlarından ölçtüm veri iletişimi var peki bnm başka yapabileceğim birşey varmı ?
quote:Orijinalden alıntı: -REMANIA- Tek yolu servise vermen ama genelde servise başvurulduğunda maliyeti cihazdan pahalıya denk geliyor :)
Aynı sorun bende de var arkadaşım. dfu yaptım ama işe yaramadı demişsin ? Ne demek bu ? Ben denemedim ?
quote:Orijinalden alıntı: Kunoichi Aynı sorun bende de var arkadaşım. dfu yaptım ama işe yaramadı demişsin ? Ne demek bu ? Ben denemedim ? Default yani fabrika ayarları oluyo
quote:Orijinalden alıntı: ATOM-1103 İyi ama kızaktakı kabloyu usb çıkışlarından ölçtüm veri iletişimi var peki bnm başka yapabileceğim birşey varmı ? P.m kapalı mesaj alamıyorsunuz?