Şimdi Ara

YST Genel Tartışma Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bronze V 0 LP çocuklar şurada konuşuyor, ölüyorum gülmekten, yine hiçbir şey yapmayan Draven ve Ahri tarafından taşınan fabulous MVP olacak ya ona da bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Bronze V 0 LP çocuklar şurada konuşuyor, ölüyorum gülmekten, yine hiçbir şey yapmayan Draven ve Ahri tarafından taşınan fabulous MVP olacak ya ona da bir şey demiyorum.

+1 teke tekte longb tecavüz etti faba millet chatte fab yine taşıdı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

Bronze V 0 LP çocuklar şurada konuşuyor, ölüyorum gülmekten, yine hiçbir şey yapmayan Draven ve Ahri tarafından taşınan fabulous MVP olacak ya ona da bir şey demiyorum.

+1 teke tekte longb tecavüz etti faba millet chatte fab yine taşıdı yazıyor

Ünlü olmak lazım öyle ödülleri kazanmak için
  • Fab : 5-2-5 Long : 4-4-0 neyın kafası bu millet ?
  • Şu chatte hala fab fab fab yazısını görüyorum ya fenalaşıyorum artık
  • Long un fabı ezdiği falan yok.Evet başlarda Long iyidi ama sonradan fab aldı.Bnce fab daha iyidi tfde falan iyi işler yaptı
  • DarkPassage beni yanıltmadı

her 2 maçtada fabFablous oyunu iyi taşıdı
  • Arkadaş sürekli aynı herolar hep yabancı takımlardan özenti kompozisyonlar şampiyon havuzu 20 ile kısıtlanmış farklı şampiyonlar görsek daha zevk alarak izlerim yemin ederim bi kassadin annie fizz akali darius rengar vs görsek sürekli aynı şampiyonlar bayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Fab : 5-2-5 Long : 4-4-0 neyın kafası bu millet ?

Zaten fab ezdi qnq, asLında 15-0 qidiodu da aıp olmasın die sildiler xs
  • ahahaha çoğu kıskanıyor burda fab'ı. Fab'ın yerinde kendileri olup öyle skor alsalar 900 tane konu açarlar. Oo qnq oyun taşıdım oo qnq op'um yine. Ulan 2. maçta fab ölmedi bile. Adamı öldüremediler. Longb sadece skora çalıştı. Sonuç; Fab winner longb loser. Bunu kabullenemeyip fab'a fab'ın bütün fanlarına ezik muamelesi gösteriyorlar. Boşverin beyler. DH'nin silverları burada sadece konuşur, fab orda takımda kendine verilen görevi yapıp takımına oyunu kazandırır.
  • quote:

longb dp de kalsa daha iyi olurdu bence sanki yetersiz oyuncuymuş gibi yerine fab aldılar ama adam fabtan iyi
  • Valla üzülüyorum durumumuza ( Oyun anlamında değil).Bizim bu alandaki en büyük organizasyon diye lanse ettiğimiz olayı adamlar her hafta başka ülkede yapıyorlar
  • quote:

Mesajıma anca böyle bir cevap verirsin zaten fazlasını beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me

ahahaha çoğu kıskanıyor burda fab'ı. Fab'ın yerinde kendileri olup öyle skor alsalar 900 tane konu açarlar. Oo qnq oyun taşıdım oo qnq op'um yine. Ulan 2. maçta fab ölmedi bile. Adamı öldüremediler. Longb sadece skora çalıştı. Sonuç; Fab winner longb loser. Bunu kabullenemeyip fab'a fab'ın bütün fanlarına ezik muamelesi gösteriyorlar. Boşverin beyler. DH'nin silverları burada sadece konuşur, fab orda takımda kendine verilen görevi yapıp takımına oyunu kazandırır.

fabın arkasında dp var long un arkasında tt var bunuda hesap et. long lane de ezdi ama arkasında holy'ler ve naru yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

quote:

Mesajıma anca böyle bir cevap verirsin zaten fazlasını beklemiyorum.

Hıhı evet, skorları iyi oynamayla bağdaştıran biri söylüyor bunu. O Ahri ile Draven o kadar feedlenmiş olmasa o tanrılaştırdığınız fab aldığı killerin yarısı alamayacaktı ama öyle değildir size göre. FAB FAB FAB
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me

ahahaha çoğu kıskanıyor burda fab'ı. Fab'ın yerinde kendileri olup öyle skor alsalar 900 tane konu açarlar. Oo qnq oyun taşıdım oo qnq op'um yine. Ulan 2. maçta fab ölmedi bile. Adamı öldüremediler. Longb sadece skora çalıştı. Sonuç; Fab winner longb loser. Bunu kabullenemeyip fab'a fab'ın bütün fanlarına ezik muamelesi gösteriyorlar. Boşverin beyler. DH'nin silverları burada sadece konuşur, fab orda takımda kendine verilen görevi yapıp takımına oyunu kazandırır.

fabın arkasında dp var long un arkasında tt var bunuda hesap et. long lane de ezdi ama arkasında holy'ler ve naru yok.

ilk maçı izlemedim. Fakat 2. maçta kesinlikle fab daha iyi bir oyun sergiledi. Üstelik sona 5 kill almış vayne 0 kill almışken bile fab çok iyi oynamaya devam etti. Ölmeden Longb gibi skor için tehlikeler sarf etmedi.

• quote:

Hıhı evet, skorları iyi oynamayla bağdaştıran biri söylüyor bunu. O Ahri ile Draven o kadar feedlenmiş olmasa o tanrılaştırdığınız fab aldığı killerin yarısı alamayacaktı ama öyle değildir size göre. FAB FAB FAB
    Kimsenin Fab'ı tanrılaştırdığı falan yok evet oyunu Naru ve Holy taşıdı 2 oyundada Long'un kendini bi gösterme çabası yok faceden oyunu Fab taşıdı gg wp yazması kill alma uğruna b.. yerlere girip ölmesi,Fab işini yaptı ve gitti sizde burda anca sallarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 6 Temmuz 2013; 23:07:49 >
  • Dpyi tutuyorum ama LongZZ'nin hakkını yememek lazım farkettiyseniz hemen Jayce banlıyor dp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Kennen'in broken olduğunu hesaba katmıyorsunuz... Laning'i ve team fight'ı bu kadar iyi olan çok az hero var.
  • Bu hwa nın rakibi nasıl gelmiş bu kadar anlamadım bu kadar rezil oyun görmedim ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.