Şimdi Ara

YST Genel Tartışma Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tecrübe ve takım oyunu hep kazanır
  • Şaka gibiler ya :D Wristte ultilerini atsın supporta
  • Bu Wristcuttern benim takımımda olsa etmediğim küfür kalmazdı. Bütün ultilerini ya tanka attı ya da supa.
  • Lissandra güzel avladı syndrayı oyun bitimine yakın top lane de.

Edit : Bu arada syndra ultileri support dışında birine atmadı sanırım özellikle oyun sonlarına doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 7 Temmuz 2013; 16:13:39 >
  • hwa teamfightlarda dp ye oranla 0, ayrıca wristcuttern her ultiyi supporta attı amacı neydi acaba
  • hwa'nın çalışması gerek
  • Dp son 2 maç baya zorlandı.Hwanın daha erken bitirmesi gerekti 2 maçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel maçlar izledik hwa da boş olmadığını gösterdi artık bi daha ki turnuvaya
  • Böyle saçmalık olamaz oylamaya katılanların yaş ortalaması 12-14 falandı sanırım.
  • Hwa son maçı alabilirdi aslında ama Wrist'inde dediği gibi Hwa tam maçı koparacakken Dp backdoor yapıp lane pushlaması Hwa'yı önde olmasına rağmen bi türlü bitirmeye yönelik hamleyi yapamamasına neden oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

Böyle saçmalık olamaz oylamaya katılanların yaş ortalaması 12-14 falandı sanırım.

Aynen öyle. Saçmalık
  • ferit'in mvp seçilmesi oylama yapan insanların profillerini az da olsa kafamda canlandırdı
  • 2 yerli Voyboy'umuz oldu hayırlı olsun

Edit:Chatte hala !freelissandra yazanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GozlukluSirin -- 7 Temmuz 2013; 16:40:56 >
  • Mvp holyp. olmalıydı ayrıca final serisinde crystal meth baya iyiydi en iyi jungle onu beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oylamaya katılan kişilerin beyinleri olduğu konusunda şüpheye düştüm böyle saçma iş mi olur hepsi dp ye vermiş soloda gidip fapa verip bir insan bence iq seviyesi ortalamanın altındadır soloda long b takımı için yaptıklarına bakın ve fab ın dp için yaptığına bakın.
  • naru mid
    longb top
    meth jungle
    holy adc
    sapırt belirlemedim benim takım böyle
  • Top lane i longb supportu trial kazanması gerekirdi hangi takımı seviyolarsa ona oy veriyorlar.
  • MvP haketmedi bence.Yinede bişe demicem, fanboylar gelip laf atar falan
  • naru mid
    longb top
    hwa jungle oyuncusu (aklımda değil.) jungle
    holy adc
    bane support
    Bence böyle olmalıydı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.