Şimdi Ara

YST Genel Tartışma Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine başladılar kavgaya kimin lanede ezdiğini gördük.Daha fazla uzatmanın anlamı yok çocuklar gibi tartışıyorsunuz sonuçta takım oyunu.
  • abi fabın arkasında theokoles türkiye'nin en iyi bot lane ikilisi ve naru gibi iyi bi oyuncu var siz ttred'in junglerının rezalet performansını görmemiş gibi konuşuyorsunuz.
    lissandra middde 50 cs fark yedi draven zaten namiye 4 attı bi ara.
    3 laneden 2sini kaybeden bir takımda longb'nin kennen gibi squishy bi şampiyonla ne yapmasını bekliyordunuz
    fab 0 5 çıksın gene o takım taşır onu nitekim taşıdılar da adamı
    gördük zaten lane'den fabı ezerek çıkan bi longb varken sizin oyun sonu skorlarına göre konuşmanız yanlış
  • Fab ile longbyi karşılaştırmak saçma çünkü takımlar arasında uçurum fark var nerdeyse.Bir oyuncunun performansı takımıyla doğru orantılı artar veya azalır.Ancak istyi düşünüyorum longb oynarken takımı için çok daha faydalı oynuyordu çünkü takımıyla aynı kafadaydı.Fab dp'ye ne katıyor bilmiyorum takımı için ne yapıyor desem 2 hareketini gösteremezsiniz eminim.Çünkü dpyi dp yapan carryleri ve trye fazla gelen bir jungle oyuncuları.Toplanede kim oynarsa oynasın çokta umurlarında olduğunu sanmıyorum fab sadece bir etiket transferiydi o kdar..
  • DP niye bu kadar iyi diyenler bkz: holyphoenix
  • yst izlemiyorum.amatör geliyor.benden iyi oynuyorlar ama şimdi bi lcs bi ocelote izlemek varken bunlar ney?
  • naru xpeke yaptı bitirdi oyunu
  • xpeke terk
  • Naru'nun Annie'yi alıp ardından da bitirmesi cidden çok iyiydi
  • HWA bu maçı alamadı ya kim ne derse desin DP >>>> HWA
  • Annie her fıght janna yı nuke ladı.Sonrada useless bır sekılde öldu fıghtlarda.Annie neden oynanmıyor buyuk turnuvalarda canlı canlı gördük.O skill range i ile ne apc yi ne adc yi nuke lamak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue -- 7 Temmuz 2013; 15:03:04 >
  • Çok iyi bi maç oldu baya zevkliydi
  • cidden son maç zevkliydi. takımını bu kadar iyi taşıyan adc olarak bi holy bide h2o var bana göre. şuan dp nin dişine göre bir rakip lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

tt red dp maçı clg nin year of the game in çakması gibi bir şey oluyo leağ

• Biraz bakayım dedim güzel maç oluyor draven 10/1/3 oldu en son
  • Hwa bu sefer alıcak gibi güzel gidiyolar
  • Aynı şey yine dönecek gibi duruyor maç. İyi başladığı götürdüğü 2 maçıda vererek yenilecek hwa bu gidişle :)
  • HWA yalnızca gazla oynuyor başka bir şey değil... Maça "hadi abi, hadi abi kill alalım" diye başlıyorlar. Nitekim killeri alıyorlar da bi cacık yokki adamlarda. Mekanik olarak da çok kötüler team fightta da çok kötüler... Tabi DP'yle kıyaslıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penta Kill -- 7 Temmuz 2013; 15:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

HWA yalnızca gazla oynuyor başka bir şey değil... Maça "hadi abi, hadi abi kill alalım" diye başlıyorlar. Nitekim killeri alıyorlar da bi cacık yokki adamlarda. Mekanik olarak da çok kötüler team fightta da çok kötüler... Tabi DP'yle kıyaslıyorum.

Bunun nedeni birazda 3 kupadır bunlara yenilmeleri neden oluyo olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

HWA yalnızca gazla oynuyor başka bir şey değil... Maça "hadi abi, hadi abi kill alalım" diye başlıyorlar. Nitekim killeri alıyorlar da bi cacık yokki adamlarda. Mekanik olarak da çok kötüler team fightta da çok kötüler... Tabi DP'yle kıyaslıyorum.

Bunun nedeni birazda 3 kupadır bunlara yenilmeleri neden oluyo olabilir

Evet işin içinde biraz duygusallık da var. Adamlar hırsla oynuyor. Ama DP hep sakinliğini koruyor ve maçı alıyor...
  • Hwa 3. maçta farkı açmış ama hala daha oyunu alabilecek bi potansiyel göremiyorum Dp maçı her an çevirebilecekmiş gibi duruyor, uzatmazlar bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.