Şimdi Ara

YTÜ CİDDEN KÖTÜ MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben elektrik yda inşaat düşünüorum ikiside davutpaşada ..okulun tanıtım günlerine giidicem ama davutpaşa için içi tarla gibi kampüs ve ulaşım zor diolar gidip görücez bakalım --yurt imkanları nasıl bilen varmmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

YTÜ pişmanlıktır

Benim üst dönemden kanki oraya kaydoldu işte birkaç gün gitmiş hatta bir aya yakın nerdeyse ondan sonra asistanın biriyle yakınlaşmaya başlamış işte onunla birkaç defa beraber falan olmuşlar ama asistanda nişanlıymış işte ondan sonra erkek arkadaşı benim arkadaşı zindana atmış ordada zebanilerle paralel evren hakkinda tartışmışlar

OKUMAYIN ZEBANİ VAR!!!
  • ytüyü görmeyip şu söyle kötü diyor şu böyle kötü diyor diyenleri anlamıyorum sanki sen gördün de diyorsun ki kötüymüş ben de görmedim ama bu kötü diyenlerede kulak asmıyorum yarın gidip görücem bakalım
  • Kötü kötü sakın gelmeyin yazmayın ytüyü size gelmez siz boğaziçilere layıksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk96.

FORUMDA OKUDUĞUM HERYERDE YTÜ KÖTÜLENİYOR ...DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI VB ŞEYLER.. NET BİLGİSİ OLAN VARSA GÖRÜŞLERİNİ BİLMEK İSTERİM

DAVUTPAŞA GİDİLMİCEK KADAR KÖTÜ BİR KAMPÜS MÜ?

YTÜ DEN MEZUN OLSAM İŞSİMİ KALIRIM?KALMASAM NE KADAR MAAŞ ALIRIM?

YTÜ'nün bir ismi var iş sektöründe ama davutpaşa kampüsü cidden kötü diyorlar.Ayrıca siyasi yapılanmaların pençesinde okul.Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl tiyatro yapanlar tiyatro oyununda bazı şeyleri eleştirdikleri için ceza almışlardı.

Davutpaşa kötü falan değil arkadaşım. ağzı olan konusuyor. Nesini kötülüyorlar anlamıyorum.

Tek dedikleri şey "yokuş". O yokuşu 1 sene boyunca sadece 1 kere çıktım. O da hazırlık sınavına giderken. Onun dışında ya otobüs ya da okulun ringine bindik.

Yıldız cennet gibi yer olduğu için davutpaşaya bok atıyolar.

katılıyorum millet kampus gormemiş bilgisi olmayan insanlar okul yarıştırıyor sorsan hangi universteye gdeceksen odtuye ituye mi yıldızın kampusu turkiyede rahat ilk 5 e girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kotu diyenler hangi okulda okuyacak ya da okuyor çok merak ediyorum okulunuzu ovuyosanız nednini yaz diyorum millette cevap yok

• YTÜ Güzel okuldur ama sorun şurada. Bu okulun rakipleri İstanbul'da İTÜ Boğaziçi gibi üniversiteler olunca haliyle öğrenciler kötülüyor. Kesinlikle iyi bir okul.
  • Öncelikle şöyle düşünelim. YTÜ yıllardır bu memlekete mühendis yetiştiren bir üniversite. Hemen hemen her sektörde YTÜ'lülerle karşılaşırsınız. Hani isterseniz eğitimini hiç beğenmeyin, hocalara sövün; ama YTÜ'nün işveren açısından bir değeri var. İller açısından da böyle bir durum var. Mesela İzmir'de mühendis araya bir şirketin önceliği ODTÜ, İTÜ, BÜ, kaliteli vakıflar gibi üniversiteler dışında Dokuz Eylül, Ege, İYTE öne çıkabilir. YTÜ'yü tercih edebilir; ama Dokuz Eylül mezunlarını belki YTÜ'den daha üstün de görebilir. İstanbul'da ise YTÜ, İÜ, Marmara da belirtilebilir. Ankara'da ise Hacettepe, Gazi tercih sebebi olabilir.

YTÜ'ye gelirsek öğrenci profili bana göre hayal kırıklığı; ama diğer üniversiteler kim bilir ne haldedir? Sonuçta sıralamaya göre geliyor insanlar. Sıralamalar geriye gittikçe seviye düşüyor. Dediğim gibi üniversite tam olarak içinize sinmeyebilir. YTÜ böyledir, şöyledir, süperdir diye övmeyebilirsiniz; ama mezun olduğunuzda özellikle İstanbul'da çalışacaksanız işverenin gözünde bir değeriniz olacak. En azından tercih sebebi olacaksınız. Anadolu'daki üniversitelerle, ne idüğü belirsiz üniversitelerle bir tutulmayacaksınız. Sıralamanız YTÜ, Marmara, Dokuz Eylül, Ege, Hacettepe gibi üniversitelere yetiyorsa İstanbul'da yaşamayı düşünüyorsanız YTÜ, Ankara'da yaşacaksanız Hacettepe, İzmir'de yaşacaksanız hepsi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 7 Temmuz 2014; 0:54:26 >

• Arkadaşlar iyte nasıldır ytü ye göre?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ne alaka kötü mühendislikte ilk 3 te olan üniversiteden bahsediyoruz yemin ediyorum insanoğlu maymun iştahlı doymuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.ekici70

Arkadaşlar iyte nasıldır ytü ye göre?

bakın soru sormuş adam...
  • ytü cok kotu berbat bi universite sakın t ercihlere yazmayın hatta itüde öyle

Rakip Eleme vol 6.5456

• quote:

Orijinalden alıntı: Madam Curry

İTÜ, ODTÜ, BOUN tutmuyorsa sırada YTÜ gelir.
    Son yıllarda kalite düşüşü olduğu ise görülen bir gerçek.
    Davutpaşa kampüsü güzel ancak yeri kötü.
    Kampüs arazisi inanılmaz büyük ve her yıl daha da güzelleştiğini biliyorum.
    Ancak Beşiktaş kampüsü gibi denize yakın olmadığı ve Beşiktaş'a nazaran şehir merkezine biraz daha uzak olduğu için kötüleniyor.
    Ama istediğin zaman istediğin yere gidebilirsin. En basitinden 30-45 dakika arası Taksim'e varabileceğini düşünüyorum.
    Okulun hemen önünden Aksaray-Havalimanı metro hattı geçiyor. Bu büyük bir avantaj.

Eğitim ile ilgili olmasa da İstanbul ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Yanlisin var hocam kampus besiktasa 5 dakka yurume mesafesinde , metrobuse de toplu tasimayla 5-10 dakika mesafede. Istanbul'da konum itibariyle olabilecek en iyi kampustur.

• Kim kötülediyse gidemediginden yada, gitmene engel olmak icin kötülemiştir, sen oraya gidenlerle mezunlarıyla bir konuş bakalım onlarda aynı şeyi söylüyorlarmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Descartes10

quote:

Orijinalden alıntı: Madam Curry

İTÜ, ODTÜ, BOUN tutmuyorsa sırada YTÜ gelir.
    Son yıllarda kalite düşüşü olduğu ise görülen bir gerçek.
    Davutpaşa kampüsü güzel ancak yeri kötü.
    Kampüs arazisi inanılmaz büyük ve her yıl daha da güzelleştiğini biliyorum.
    Ancak Beşiktaş kampüsü gibi denize yakın olmadığı ve Beşiktaş'a nazaran şehir merkezine biraz daha uzak olduğu için kötüleniyor.
    Ama istediğin zaman istediğin yere gidebilirsin. En basitinden 30-45 dakika arası Taksim'e varabileceğini düşünüyorum.
    Okulun hemen önünden Aksaray-Havalimanı metro hattı geçiyor. Bu büyük bir avantaj.

Eğitim ile ilgili olmasa da İstanbul ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Yanlisin var hocam kampus besiktasa 5 dakka yurume mesafesinde , metrobuse de toplu tasimayla 5-10 dakika mesafede. Istanbul'da konum itibariyle olabilecek en iyi kampustur.

Uykulu uykulu ne anlamisim ya gorende troll sanicak pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: newunistudent2

Ne oneren gordum ne oven. İstanbulda olmasa ytü adamdan sayılmaz bence. Ama bir itü varki ah ulan ah

Boğaziçi'ni-İTÜ'yü Hakkari'ye atalım.Gelen giden olur mu acaba?

Bu kafayla okuma boşuna sen.
  • quote:

FORUMDA OKUDUĞUM HERYERDE YTÜ KÖTÜLENİYOR ...DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI VB ŞEYLER.. NET BİLGİSİ OLAN VARSA GÖRÜŞLERİNİ BİLMEK İSTERİM

YTÜ'de okuyorum.Tüm sorularına cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

kampus hakkında ve eğitimi hakkında bilgi verir misin millet harbiden kotu olduguna inanıyor cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

sorularım şunlar:

ulaşım çok mu zor ?
    hangi bölümde okuyosun ?
    davutpaşa tarla gibi diolar ve içi çok kötüymüş bu konuyla ilgili bil verirmisin?
    öğretim kadroları mühendislik açısından nasıl bilgin var mı ?
    yurt imkanları nasıl ve yurtların durumu ne?

• arkadaşlar yıldız kampüsündeki makine fakultesının davutpaşaya taşınacağı doğrumudur? Bilenler cevaplasın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.