Şimdi Ara

YTÜ CİDDEN KÖTÜ MÜ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
6.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bugün gittim gördüm çok beğendim o kadar çok şey var ki yapılacak ve modern bir üniversite olmuş binalar filan süper şahsen ben bilgisayar bölümüne baktım lab olarak ytü benim gözümde daha önde labları daha bir düzenli daha bir büyük bina daha modern daha düzenli ( tıp okuyan kuzenim var oda yıldızın lablarını binasını filan daha çok beğendi sadece bana özgü bir şey değil ) daha sonra teknoparkı var çok güzel diyolardı ama ben bu kadarınıda beklemiyordum acaip büyük bir sürü firma var modern bir yer sonra kampüs bence çok güzel etraf yeşilliklerle dolu dogayla iç içe bir sürü cafe var havuzlar var sahalar var go kart var marketler var var anam var kötü yanlarınada gelelim ( ki bence çokta kötü tarafı yok ) bazı terkedlimiş yıkık evler var ama bunlar kampsün merkezine uzak çokta takılcak bişey değil bir de yokuşu var ama bence bu da takılacak bişey değil çünkü ringler varmış son olarak yer olarak bende beğenmedim biraz sanayi bölgesinde kalıyor fabrikalar çoğunlukta kampüs dışında ama ne yapıcaksın kampüs dışını gezmek isteyen atlar bi taşıta istediği yere gider zaten kampüs ile dışı apayrı dünyalar hala kafasında kuşku olan gitsin gezsin dediklerime gelecektir ha birde kızları güzel değil diyolardı ben bir sürü güzel kızda gördüm

Onlar terk edilmiş yıkık evler olmadıkları için yıkılamııyorlar :)
    Askeriyeden kalma binalar onlar. Tarihi eser olarak sayıldıkları için yıkım izni alınamıyor.

doğrudur hocam ama artık onların pek tarihi eserliği kalmamış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer94

Ytü kötü bir üniversitediringilizce yok kampüs yok vizyon yok vs vs.

Bunu neye dayanarak söylüyorsun kanıtla da herkes öğrensin.

NOT: BU ARADA ŞU SAÇMA SAPAN KARALAYICI YORUM YAPANLARIN HEPSİ YENİ ÜYE.NAPIYOSUNUZ LAN RAKİP AZALTMAYA MI ÇALIŞIYORSUNUZ?
  • quote:

quote:

quote:

Bugün gittim gördüm çok beğendim o kadar çok şey var ki yapılacak ve modern bir üniversite olmuş binalar filan süper şahsen ben bilgisayar bölümüne baktım lab olarak ytü benim gözümde daha önde labları daha bir düzenli daha bir büyük bina daha modern daha düzenli ( tıp okuyan kuzenim var oda yıldızın lablarını binasını filan daha çok beğendi sadece bana özgü bir şey değil ) daha sonra teknoparkı var çok güzel diyolardı ama ben bu kadarınıda beklemiyordum acaip büyük bir sürü firma var modern bir yer sonra kampüs bence çok güzel etraf yeşilliklerle dolu dogayla iç içe bir sürü cafe var havuzlar var sahalar var go kart var marketler var var anam var kötü yanlarınada gelelim ( ki bence çokta kötü tarafı yok ) bazı terkedlimiş yıkık evler var ama bunlar kampsün merkezine uzak çokta takılcak bişey değil bir de yokuşu var ama bence bu da takılacak bişey değil çünkü ringler varmış son olarak yer olarak bende beğenmedim biraz sanayi bölgesinde kalıyor fabrikalar çoğunlukta kampüs dışında ama ne yapıcaksın kampüs dışını gezmek isteyen atlar bi taşıta istediği yere gider zaten kampüs ile dışı apayrı dünyalar hala kafasında kuşku olan gitsin gezsin dediklerime gelecektir ha birde kızları güzel değil diyolardı ben bir sürü güzel kızda gördüm

Askeriyeden kalma binalar onlar. Tarihi eser olarak sayıldıkları için yıkım izni alınamıyor.

Aynen öyle. Ama yönetmelik neyse o yapılmak zorunda haliyle.
    Onlara gelene kadar boş arazi çok kampüste. Onların yıkılmasına çok gerek yok yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onlara gelene kadar boş arazi çok kampüste. Onların yıkılmasına çok gerek yok yani.

he hocam sormak istediğim bir şey de buydu acaba ileride o boş alanlara yapılacak projeler var mı ?

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    tamam ytü itüden daha iyi oldu mu rahatladın mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

he hocam sormak istediğim bir şey de buydu acaba ileride o boş alanlara yapılacak projeler var mı ?

Yıldızdan gelecek fakülteler yapılacak. Onun dışında bişeyden haberim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

arkadaşlar yıldız kampüsündeki makine fakultesının davutpaşaya taşınacağı doğrumudur? Bilenler cevaplasın lütfen

Doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

arkadaşlar yıldız kampüsündeki makine fakultesının davutpaşaya taşınacağı doğrumudur? Bilenler cevaplasın lütfen

Doğrudur

Daha fakültenin inşaatı bile yok ortada. Ne zaman taşınacağı meçhul.

• Yıldız mezunuyum, çok kahrını da çektim, keyfini de çıkardım..Hep itü boğaziçi ile kıyaslanır ve bu kıyasta kaybeder, doğrudur..ama dandik özel üniversitelerle veya odtü hariç diğerleri ile kıyaslamaya gerek yok...Benim zamanımda çok iyi olmasada gayretli hocaları vardı, hele beşiktaş kampüsü cıvıl cıvıldır, ortamı da fena değildir..Birde istanbulda olmanın avantajı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: topcu_431

tamam ytü itüden daha iyi oldu mu rahatladın mı

Yazdığımı iyi oku bakıyım ben öyle bir şey mi demişim?Ben İtü kötü demiyorum Ytü İtü den iyi de demiyorum.O benim tercihimdi ben İTÜ tuttuğu halde Yıldız a geldim çünkü okulların bir imajı stili vardır bunlar kalıplaşmıştır artık.Ve bu okulların eğitim stili tarzı birbirinden ayırır ve baya fark oluşturur.Eğitimde böyle bir fark yok 3 aşağı 5 yukarı ders içerikleri aynı.Hocalar da aynı hatta kendi bölümüm için söylüyorum bizim makinede İtü den daha geniş bir kadromuz var.Yunus Çengel, Rahmi Güçlü, Muharrem Boğuçlu, Eyüp Akaryıldız gibi hocalar ders vermektedir.Ama tekrar söylüyorum İTÜ asla kötü değil orada da müthiş hocalar var.Ama bu sadece Ytü yü kötüleyenlere bir cevaptı.

Ders içerikleri aynı.Hocalar aynı fark nereden kaynaklanıyor peki?Farkı oluşturan tamamen öğrencidir.Siz lisede orta düzey bir anadolu lisesindeki hocalarla üst düzey anadolu lisesindeki hocalar çok mu farklı sanıyorsunuz?O yüksek okuldaki hocaların hepsi müthiş ders anlatmıyor.Hepsi mükemmel değil.Orada da iyi hocalar var tabi ama diğer okullarda da var.Burdaki farkı öğrenci oluşturuyor ki başarı farkı ortaya çıkıyor.

Yani okul başarısını hocalar, kaldırımlar, okuldaki yollar, yoldaki yokuşlar etkilemiyor.İŞ ÖĞRENCİ DE İŞ SİZDE BİTİYOR.

Örnek veriyim:Okulla hiç alakası olmayan okulu zar zor bitiren okula gelmediği için uzaklaştığı için 6 yılda bitiren arkadaşım işe girdi 2 ay önce.İşe girdiği yer dünyaca ünlü çok büyük bir Asansör firması ve giriş için aldığı maaş 2700 lira + yemek + yol ve 3 ayda bir çift maaş primi ayrıca önü de çok açık çok kısa sürede yükselebilir ve maaşı her yıl belli bir artış oranına sahip.

Bu arkadaşım nasıl girdi peki bu işe.Mühendislik adına sıfır değildi tabi yoksa giremezdi.Torpil i kesinlikle yok.Arkadaşım direk mezun olur olmaz bu işe nasıl mı girdi?GİRİŞİMCİYDİ ÇÜNKÜ.Sürekli kovalardı bir şeyleri.Ve son senesinde de okula baya ağırlık verdi bitirmek için kendini Asansör alanında geliştirdi ve bu işin anahtarını kaptı.Bakın o okulla hiç alakası olmayan zar zor geçen başka işlerle uğraşan adam bunu oldu.Belki çok iyi mühendislik bilgisi yok ama o koca şirket onu aldı.Çünkü gelişime açık vizyon sahibi ve akıllı biri.İşi hiç bilmiyor da değil.

Yani şu ki bu bir örnekti ve bu çok iyimser bir örnek.Herkes bu kadar yüksek maaşla başlamayadabilir.Kimse size daha ilk işe girişte 7-8 bin lira maaş vermez o işte tecrübeniz yoksa işi bilmiyorsanız.Adam sizi bilmiyor tanımıyor ilk girişinizde zaten 2 ay işi öğretiyor size neden o kadar para versin ki?Kendinizi patron yerine koyun veri misiniz bomboş adama o paraları?Başlangıçta 1500 lira da alabilirsiniz olabilir o işle ilgili sıfırsanız işe girdiğinize bile dua etmeniz lazım çünkü şunu unutmayın kısa sürede işi kavrayınca o maaşınız katmerlencek.

• ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Arada Tayyip geliyor pırıl pırıl yapıyorlar o harabeleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Arada Tayyip geliyor pırıl pırıl yapıyorlar o harabeleri

Adı üstünde harabe , pırıl pırıl olsa ne olur olmasa ne olur :)
  • millet kıskanıyor böyle bir okulda okuyamadıkları için anca karalıyorlar nazar değcek valla :-)

• YTÜ Beşiktaş yildiz kampüsünde benim bolum, besiktas kampusu yeri ve ici cok guzel. Tamam ufak falan ama ben seviyorum.
    bölümlerin %70 i davutpasada, kimse davutpasayi sevmez, seveni gormedim. Yeri kotu, esenlerde, arazi büyük ama girişteki yokuş yüzünden kampus içi dolmuş (ring) servisi bile var. Fsm yurdu davutpasanin hemen yaninda zaten, girmesi talep yüzünden zor bir yurt. Yuksek ücretli.
    Gemi inşa, makine, mimarlık ve İİBF fakulteleri Beşiktaş ta, geri kalanlar davutpasada.

Eğer fiziki şartları sorarsanız okulun kalite belgesi var ve Türkiye de ilk diyorlardı. http://www.yildiz.edu.tr/haberler/Y%C4%B1ld%C4%B1z-Teknik-%C3%9Cniversitesi%E2%80%99nin-kalitesi-belgelendi/422
    Yani tüm sınıflar ve lab lar adam gibi ve gıcır gicir, hele Davutpaşa daki derslikler hep yeni binalarda ve her şey yeni.

Kütüphaneleri sıkıntılı, çünkü ufak her ikisi de, sınav zamanı çalışacak yer bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

YTÜ Beşiktaş yildiz kampüsünde benim bolum, besiktas kampusu yeri ve ici cok guzel. Tamam ufak falan ama ben seviyorum.
    bölümlerin %70 i davutpasada, kimse davutpasayi sevmez, seveni gormedim. Yeri kotu, esenlerde, arazi büyük ama girişteki yokuş yüzünden kampus içi dolmuş (ring) servisi bile var. Fsm yurdu davutpasanin hemen yaninda zaten, girmesi talep yüzünden zor bir yurt. Yuksek ücretli.
    Gemi inşa, makine, mimarlık ve İİBF fakulteleri Beşiktaş ta, geri kalanlar davutpasada.

Eğer fiziki şartları sorarsanız okulun kalite belgesi var ve Türkiye de ilk diyorlardı. http://www.yildiz.edu.tr/haberler/Y%C4%B1ld%C4%B1z-Teknik-%C3%9Cniversitesi%E2%80%99nin-kalitesi-belgelendi/422
    Yani tüm sınıflar ve lab lar adam gibi ve gıcır gicir, hele Davutpaşa daki derslikler hep yeni binalarda ve her şey yeni.

Kütüphaneleri sıkıntılı, çünkü ufak her ikisi de, sınav zamanı çalışacak yer bulamıyorum.

okulun baş kampusu davutpaşadır sosyal etkinler olsun havuz olsun ben boyle duydum zaten bolumlerı teker teker tasicaklarmış siz hangi bolumde okuyosunuz birde kampusun yokuşunu yorumlayıp kotulemişsınız kampusun içinde sadece yokuş herhalde ?

• Bütün bölümler değil ama makine ve İİBF gidici bana gore. İkisi de fazlasıyla kalabalık fakülteler.

Davutpaşa arazi olarak kocaman olduğu için etkinliklerin orada yapılması gayet normal, hatta gecen sene muhteşem yüzyıl seti kurmuslardi girişteki tarihi mekana, dizi çekiyorlardı.
    Davutpaşa yı en iyi bolumu orada olanlar anlatabilir,http://www.yildizz.com dakilere sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Bu YTÜ kötüleyenlerin hepsi de nedense YTÜ yü kazanamayıp k*çı kırık üniversitede okuyanlar oluyor.Ulan YTÜ kötüyse sanane kardeşim.Kimsenin YTÜ kötü demeye hakkı yok okumadan kimse bilemez orada okuyan adam kötü derse tamam.Yüksek puan yapan defolup gider başka puanı yüksek okula puanı yetmeyende keser sesini defolup gider başka alt okullara.

Burada yok Davutpaşa kampüsü çamurmuş yok uzakmış yokuşu dikmiş asfaltı bozukmuş.

LAN OLUM MANYAK MISINIZ SİZ BÖYLE APTALCA ŞEYLERİ NEDEN TAKILIYORSUNUZ ULAN YOKUŞ NE OLUM OKULU KAMPÜSÜNÜN YOKUŞUNA GÖRE Mİ DEĞERLENDİRİYORSUNUZ.ERGENLİKTEN ÇIKIN OLUM ARTIK ÜNİVERSİTELİ OLDUNUZ OLGUNCA AKILLICA DÜŞÜNÜN.BÖYLE AHMAKLARIN LAFLARINA BAKMAYIN EVLADIM.

Şu laf ne OLUM. "DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI"

AZICIK BÜYÜYÜN LAN BÖYLE SAÇMA SALAK LAFLARI EDEN ADAMLARIN NİYE SÖZÜNE BAKIYORSUNUZ.İTÜ NÜN ÇAKMASI NE DEMEK ŞAKA MISINIZ NASIL BİR MANTIK BU?

YOK YTÜ DEN ÇIKAN İŞSİZ Mİ KALIR BİLMEM NE?OLUM KAFANIZ MI GÜZEL NASIL BU PUANLARI YAPTINIZ SİZ AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN.YTÜ DEN ÇIKAN ADAM İŞSİZ KALIRSA ANADOLU DAKİ ADAMLAR VE KI*ÇI KIRIK ÖZEL ÜNİVERSİTEDEKİ TENEKE ADAMLAR NE B*K YİCEK?

NOT: YILDIZ'DA OKUYORUM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM İTÜ TUTUĞU HALDE YILDIZI SEÇTİM ÇÜNKÜ BİLDİĞİM BİR ŞEY VARDI YILDIZ BANA HİTAP EDEN BİR OKULDU.BUNUN AÇIKLAMASINI BURADA VE PM DEN İSTEYEN HERKESE UZUN UZUN YAPARIM.HER TÜRLÜ SORUYA CEVAP DA VERİRİM HER TÜRLÜ KARALAMAYI DA TEMİZLERİM.DOĞRULARI DA SÖYLERİM.BABAMIN OKULU DEĞİL AMA KİMSE İŞKEMBEDEN SALLAYARAK KARALAYAMAZ BU OKULU.

HODRİ MEYDAN HADİ BAKALIM...

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ADAMSIN ADAM!!!

• Herkes ytüye neden kötü diyor çünkü istanbuldaki okullarda rekabet çok yüksek.Hiç kimse odtü boğaziçi itüye kötü demiyorum hatta bunların yanında özel üniversitelerden koç sabancı bilkent bunlar gerçekten çok iyi üniversiteler.Ytü belki sıralama olarak bunlardan sonra geliyor bence nedeni ytünün kampüs değişikliği yapmasıyla biraz amacın doğrultudan sapması bunu en iyi kanıtlayan tübitak verileri de varhttp://www.tubitak.gov.tr/tr/kurumsal/politikalar/icerik-girisimci-ve-yenilikci-universite-endeksi bu linkte 2012, 2013 ve 2014 sıralamalarını göreceksiniz.YTÜ 19dan 15 e 15den 11 e yükselmiş ilk 10 daki üniversiteler değişmiyor bazıları yerinde sayıyor bazıları geri gidiyor.Herkes biliyor ki ytü iler ki 3 4 senede ilk 5 6 da kendine yer bulacak ve onun için şimdi bok atıyor ki ilerde zaten atamayacak.Ben bu sene ytü inşaat mühendisliği yazacağım inşallah da tutar çünkü gerçekten yıldız hem sosyal olarak hemde eğitim açısından iyi bir üniversite tabi bunları isteyen alır istemeyen boş boş gezer bir şekilde bitirir okulu.Herkes bok atarken ben ne yaptım diye bakmıyor,bu sene bir sürü itüye girecek arkadaşım olacak ve hepsi abi istanbulda yıldızdasın daha ne diyor.Aynen de öyle burdaki hiç kimse yıldız bir numara demiyor sadece hiçbir baltaya sap olamayanlara karşı türkiyrnin en iyi 3. teknik okulunu savunuyor.Lütfen olumsuz yorum yapanlar bir de kendilerine baksınlar...

• Bence konuya noktayı koymuşsun hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Bu YTÜ kötüleyenlerin hepsi de nedense YTÜ yü kazanamayıp k*çı kırık üniversitede okuyanlar oluyor.Ulan YTÜ kötüyse sanane kardeşim.Kimsenin YTÜ kötü demeye hakkı yok okumadan kimse bilemez orada okuyan adam kötü derse tamam.Yüksek puan yapan defolup gider başka puanı yüksek okula puanı yetmeyende keser sesini defolup gider başka alt okullara.

Burada yok Davutpaşa kampüsü çamurmuş yok uzakmış yokuşu dikmiş asfaltı bozukmuş.

LAN OLUM MANYAK MISINIZ SİZ BÖYLE APTALCA ŞEYLERİ NEDEN TAKILIYORSUNUZ ULAN YOKUŞ NE OLUM OKULU KAMPÜSÜNÜN YOKUŞUNA GÖRE Mİ DEĞERLENDİRİYORSUNUZ.ERGENLİKTEN ÇIKIN OLUM ARTIK ÜNİVERSİTELİ OLDUNUZ OLGUNCA AKILLICA DÜŞÜNÜN.BÖYLE AHMAKLARIN LAFLARINA BAKMAYIN EVLADIM.

Şu laf ne OLUM. "DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI"

AZICIK BÜYÜYÜN LAN BÖYLE SAÇMA SALAK LAFLARI EDEN ADAMLARIN NİYE SÖZÜNE BAKIYORSUNUZ.İTÜ NÜN ÇAKMASI NE DEMEK ŞAKA MISINIZ NASIL BİR MANTIK BU?

YOK YTÜ DEN ÇIKAN İŞSİZ Mİ KALIR BİLMEM NE?OLUM KAFANIZ MI GÜZEL NASIL BU PUANLARI YAPTINIZ SİZ AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN.YTÜ DEN ÇIKAN ADAM İŞSİZ KALIRSA ANADOLU DAKİ ADAMLAR VE KI*ÇI KIRIK ÖZEL ÜNİVERSİTEDEKİ TENEKE ADAMLAR NE B*K YİCEK?

NOT: YILDIZ'DA OKUYORUM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM İTÜ TUTUĞU HALDE YILDIZI SEÇTİM ÇÜNKÜ BİLDİĞİM BİR ŞEY VARDI YILDIZ BANA HİTAP EDEN BİR OKULDU.BUNUN AÇIKLAMASINI BURADA VE PM DEN İSTEYEN HERKESE UZUN UZUN YAPARIM.HER TÜRLÜ SORUYA CEVAP DA VERİRİM HER TÜRLÜ KARALAMAYI DA TEMİZLERİM.DOĞRULARI DA SÖYLERİM.BABAMIN OKULU DEĞİL AMA KİMSE İŞKEMBEDEN SALLAYARAK KARALAYAMAZ BU OKULU.

HODRİ MEYDAN HADİ BAKALIM...

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ADAMSIN ADAM!!!

Sen kralsın yaa :))

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.