Şimdi Ara

YTÜ CİDDEN KÖTÜ MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
5
Favori
6.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORUMDA OKUDUĞUM HERYERDE YTÜ KÖTÜLENİYOR ...DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI VB ŞEYLER.. NET BİLGİSİ OLAN VARSA GÖRÜŞLERİNİ BİLMEK İSTERİM

DAVUTPAŞA GİDİLMİCEK KADAR KÖTÜ BİR KAMPÜS MÜ?

YTÜ DEN MEZUN OLSAM İŞSİMİ KALIRIM?KALMASAM NE KADAR MAAŞ ALIRIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk96. -- 6 Temmuz 2014; 19:46:28 >

• ytü kötü degil aslındada vakıflar önüne gecmeye basladı ondan tercih edilmio.
  • ufuk96. U kullanıcısına yanıt
    Çok iyi değil ama anlatılan kadar kötü de değil niyeyse ülkemizde çok iyi olmayan üniversiteleri karalama kampanyası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WomanInRed

Çok iyi değil ama anlatılan kadar kötü de değil niyeyse ülkemizde çok iyi olmayan üniversiteleri karalama kampanyası var
    TARİHİ 103 YILLIK KÖKLÜ BİR OKUL NASIL BU KADAR KÖTÜ DİOLAR ÇÖZEMEDİM
  • Davutpasayi gezmistim ben yokusu çileydi biraz ve cok buyuktu kampusmu denir iste neyse o

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk96.

TARİHİ 103 YILLIK KÖKLÜ BİR OKUL NASIL BU KADAR KÖTÜ DİOLAR ÇÖZEMEDİM

Alıntıları Göster
    ne bekledigine baglı simdi ytü davutpasa cidden kötu ama beşiktas güzel :) izmirdeysen ege 9eylül ankaradaysan hacettepe gibi üniversitelerin ytüden asagı kalır yanı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

ne bekledigine baglı simdi ytü davutpasa cidden kötu ama beşiktas güzel :) izmirdeysen ege 9eylül ankaradaysan hacettepe gibi üniversitelerin ytüden asagı kalır yanı yok

Alıntıları Göster
    Okula sallayanları boşver sen devlette itü odtü bü tutmuyosa bence mühendislikte ytü dür kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeyknk

Okula sallayanları boşver sen devlette itü odtü bü tutmuyosa bence mühendislikte ytü dür kardeşim.

Alıntıları Göster
    Bi okulu eleştirenler okulun kendi öğrencisi olmadığı sürece hiçbir hükmü yok söylediklerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

Bi okulu eleştirenler okulun kendi öğrencisi olmadığı sürece hiçbir hükmü yok söylediklerinin.

Alıntıları Göster
    Hahahahaha adam ege-9 eylülle Yıldız tekniği bir tutmuş hahahaha böylelerine inanma işte dostum.İmkanın varsa git gör gez.Teknoparkını falan gez bilgi edinirsin.Hani bi laf vardır ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Bunlarınki de o hesap.Ytüde okumak için neler yapanlar var.Ben de ytü düşünüyorum ve sadece o okulda okumuş kişilerden okul hakkında duyduklarıma itibar ediyorum.Ha semt için orada oturanlardan veya istanbulda yaşayanlardan bilgi alabilirsin ama üni.için kesinlikle orda okumayanları takma.Ha ben izmirde yaşıyorum ege-dokuz eylül falan da Yıldızın yanından değil 10000 km uzağından bile geçemezler

• Ingılızce hazırlıgı kötü diye duydum . Gerçekten orda okuyan bırkaç arkadastan duydum hazırlıkta dogru duzgun ıngılızce ogretmıyolar dedıler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İTÜ, ODTÜ, BOUN tutmuyorsa sırada YTÜ gelir.
    Son yıllarda kalite düşüşü olduğu ise görülen bir gerçek.
    Davutpaşa kampüsü güzel ancak yeri kötü.
    Kampüs arazisi inanılmaz büyük ve her yıl daha da güzelleştiğini biliyorum.
    Ancak Beşiktaş kampüsü gibi denize yakın olmadığı ve Beşiktaş'a nazaran şehir merkezine biraz daha uzak olduğu için kötüleniyor.
    Ama istediğin zaman istediğin yere gidebilirsin. En basitinden 30-45 dakika arası Taksim'e varabileceğini düşünüyorum.
    Okulun hemen önünden Aksaray-Havalimanı metro hattı geçiyor. Bu büyük bir avantaj.

Eğitim ile ilgili olmasa da İstanbul ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Undebahklein

Hahahahaha adam ege-9 eylülle Yıldız tekniği bir tutmuş hahahaha böylelerine inanma işte dostum.İmkanın varsa git gör gez.Teknoparkını falan gez bilgi edinirsin.Hani bi laf vardır ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Bunlarınki de o hesap.Ytüde okumak için neler yapanlar var.Ben de ytü düşünüyorum ve sadece o okulda okumuş kişilerden okul hakkında duyduklarıma itibar ediyorum.Ha semt için orada oturanlardan veya istanbulda yaşayanlardan bilgi alabilirsin ama üni.için kesinlikle orda okumayanları takma.Ha ben izmirde yaşıyorum ege-dokuz eylül falan da Yıldızın yanından değil 10000 km uzağından bile geçemezler

O kadarda değil. Biraz üstündür YTÜ işte. Vakıflar yüzünden değeri düştü bence. Millet vakıfları verdikleri burslarla kontenjanı kısıp arttırdıkları puanla birşey sanıyor. Adam gelmiş mesela İtü Odtü mü Tobb mu diye soruyor. Halbuki işveren bence Tobb'u ytü'nün de altında tutar kessinlikle fakat haberleri yok.

Hocam nasıl o kadar da değil ? Şimdi İtü,ytüden 2 gömlek daha iyi diyelim.Ytü de egeden 1 gömlek iyi diyorsunuz.Bu duruma göre itü egeden 3 gömlek daha iyi oluyor bunu kabul eder misiniz ? Ben izmirde oturuyorum ege-dokuz eylül ytünün yanından geçemez bence.Özellikle ege üni mühendislikleri son yıllarda inanılmaz düşüşte,dokuz eylül egeden daha iyi.Boynuz kulağı geçti yani

• bende izmirde oturuyorum ege ve dokuz eylulu ytü le kıyaslamak bence saçma şuan 3 . Sınfta okuyupta işe bşlamş arkadaşlarm var ytu de ıtü odtu tabki bir adım onde ama bu iş sende bitiyor bence ılgin azmin yeteneğin varsa sorun olmaz bu arada ytu kampusunu kotuleyenler gelin bkın ege dokuz eylul kampusune sonra konuşun

• quote:

FORUMDA OKUDUĞUM HERYERDE YTÜ KÖTÜLENİYOR ...DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI VB ŞEYLER.. NET BİLGİSİ OLAN VARSA GÖRÜŞLERİNİ BİLMEK İSTERİM

Bende duyuyordum,şimdi bunu görünce iyice kafam karıştı.
  • Ne oneren gordum ne oven. İstanbulda olmasa ytü adamdan sayılmaz bence. Ama bir itü varki ah ulan ah

• quote:

Orijinalden alıntı: newunistudent2

Ne oneren gordum ne oven. İstanbulda olmasa ytü adamdan sayılmaz bence. Ama bir itü varki ah ulan ah
    sonuçta diploması iyidir.
  • quote:

Ne oneren gordum ne oven. İstanbulda olmasa ytü adamdan sayılmaz bence. Ama bir itü varki ah ulan ah

sıralaman kaç kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserberk

quote:

sıralaman kaç kardeşim

Alıntıları Göster
    ya olm ytü kötüyse o zaman anadolu da o kadar saçma sapan üni de ki o kadar mühendislikten mezun olan adamlar ne yapsın

yahu iyisni kötüsünü geç işte belli bi seviyede eğitimi veriyor sende üstüne katarsın diplomnda yıldız teknik yazar sana orada ne kötü olacak işte eğitim lan eğitim.

sanki ilkokul seçtiniz bir sürü ilkokul vardır bir kısmında iyi khocalar vardır şehir merkezindedir mahallededir dandik hocalar vardır.

ne farkeder?

ben ücra mahallenin dandik bir okulundan çıktım liseye. tamam aynı şey değil belki ama koskoca okulda anadolu lisesine yerleşebilen 2 kişiden biriydim durum öyleydi ki dershanye de gitmeden yaptım bunu.

lisede de aynı şey ünide de .

20.000 lerle kapatan bi üniye nasıl kötü diyebilirsin ki ytü kötüyse türkiye rzalet o zaman herkes itü odtü giremiyor kardeşim bunlardan sonra ytü gelir. buna kötü dersen türkiye de ki 50 bin altı üniversiteleri de o zaman lahımdaki bok dersin yani sen ne diyeyim ya bu kadar olur mu o kötü bu kötü.

• quote:

FORUMDA OKUDUĞUM HERYERDE YTÜ KÖTÜLENİYOR ...DAVUTPAŞA KÖTÜ,İTÜ 'NÜN ÇAKMASI VB ŞEYLER.. NET BİLGİSİ OLAN VARSA GÖRÜŞLERİNİ BİLMEK İSTERİM

YTÜ'nün bir ismi var iş sektöründe ama davutpaşa kampüsü cidden kötü diyorlar.Ayrıca siyasi yapılanmaların pençesinde okul.Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl tiyatro yapanlar tiyatro oyununda bazı şeyleri eleştirdikleri için ceza almışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

quote:

YTÜ'nün bir ismi var iş sektöründe ama davutpaşa kampüsü cidden kötü diyorlar.Ayrıca siyasi yapılanmaların pençesinde okul.Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl tiyatro yapanlar tiyatro oyununda bazı şeyleri eleştirdikleri için ceza almışlardı.

Davutpaşa kötü falan değil arkadaşım. ağzı olan konusuyor. Nesini kötülüyorlar anlamıyorum.

Tek dedikleri şey "yokuş". O yokuşu 1 sene boyunca sadece 1 kere çıktım. O da hazırlık sınavına giderken. Onun dışında ya otobüs ya da okulun ringine bindik.

Yıldız cennet gibi yer olduğu için davutpaşaya bok atıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 6 Temmuz 2014; 23:45:21 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.