Abiler eğitim gören veya duyum alan varsa bilgi verebilir mi başka tavsiyelere de açığım. |
YTÜ ELEKTRİK
-
-
UP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam söyleyin bir dahaki gelişinde ilk buraya uğrasın
Ytü elektrik mezunu bir tanıdığım var. İyi durumda maaş ve iş olarak da. Ytünün bana göre en sağlam bölümleri zaten makina ve elektrik elektronik fakültesidir
maaş ve iş imkanı diye bakıyorsan diğer sanayide çalışan(makine,endüstri,metalurji,kimya) gibi bölümler ile aynı maaş ve iş imkanı. tamamen kendini geliştirmene bağlı bu sene mezun olan arkadaşım eğitimin çağın gerisinde kaldığını söylemişti(kendisinin ort 3.5 malum savunma şirketinde yarı zamanlı müh.) bölüme ilgin var ise yazılır güzel kendin çok çalışman lazım
-
Bilgi için teşekkürler
Teşekkürler savunma sanayinde calismak istiyorum ama bölüm biraz uzak gibi gelmişti. Çalışkan olduğumu düşünüyorum başarırız bir şekilde
savunma sanayinde çalışmak istiyorsan malum şirket için yarışmalara , teknik kulüplere girip 3 üstü ortalama yapman şart. diğerlerinde neredeyse full torpil dönüyor haberin olsun
-
Diğerlerinde durumlar vahim o zaman neredeyse full kısmını beklemiyordum.
-
Türkiye gerçekleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum olan hangisi oluyor. Bir de torpil derken staj için mi iş için mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malum en büyüğü hakkını yemeyelim özel şirketve torpil dönmüyor hakikaten iyiysen giriyorsun ötekiler için evet staj konusu , tecrubelendikçe buralarda işe girmek daha kolay olur tabi
Yo onda da dönüyor
Staj için torpilsiz giren çok gördüm bu arada. Ama torpil yapılıyor olabilir tabi
Sıralama ne olur tahmini olan var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X