Şimdi Ara

Ytü Elektrik sürpriz yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 21222.Ytü makine yazdım ama fazla talepten dolayı gelmeme ihtimali yüksek.Ytü elektrik gelse de razıyım ama gelmez diye korkuyorum.Geçen sene 34k ile kapattı bu sene 5 kontenjan arttırdı.En son yazdığım gazi makine 49k açıkta kalmam heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sakin ol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nokky N kullanıcısına yanıt

Valla hocam anlamadım bu sene şöyle talep var böyle talep var diyorlar.Bazı tercih rehberleri öyle konuşuyor ki sanki mühendisliklerin tümü 20k altına inecek.Ha yükselecek orası ayrı da Mühendislik daha ne kadar ileri gidebilir bilmiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alico99 -- 5 Ağustos 2024; 13:4:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene aynı terhane hocam. Benim son tercihim 39k valla.

• Nokky N kullanıcısına yanıt
    Benimde son tercih gazi 49k. itü fizik müh öylesine yazdım.Artık saçmalık düzeyine geldi.eğer bu kadar talep varsa tıp 40k ya yaklaşacak demektir başka matematiksel açıklaması yok.

• yapmaz düz elektrik olduğu için aşırı bir ilgi yok genelde elektroniğe ilgi daha çok

• hocam tıp yazanlara tıpa ilgi var müh yazanlara mühe ilgi var diyorlar. foruma göre bütün sıralamalar artacak çok garip fikirler var ama en azından bir öngörü için paylaşayım size de

• umarım benim düşüncem de bu yönde.Ama bu bölüm birkaç seneye çok üstlere çeker.

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    hocam valla bende anlamadım.Tıpa bi ilgi var bi ilgi yok diyorlar.Tercih işi tam kumar.Eskiden stabildi sıralamalar şimdi kestirmek mümkün değil.

• hocam tıpa ilgi muhtemelen geçen sene gibi kontenjanlar da arttırıldı ama mühendislik deli gibi tercih ediliyor ama daha nereye kadar çekecek yani? Tıpa ilgi çok var diyen 1 rehber hoca gördüm genel kanı tıp için 28-32 bandında ama mühendislikler o kadar fazla ki tahmin yapılamıyor

bence odtü itü ytü gazi haccetepe çok yükselir diğerleri sabit kalır diyecem de daha ne kadar yükselecek

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

gebze teknik falan da çok yükselir gibi özellikle makineye ilgi çok yüksek cengler çok değişmez bence

hocam bu iş cok saçmalaştı.Kılavuzdaki veri çok yetersiz.Biz son giren kişiye göre tercih yapıyoz ama tamamen kumar.Bir bölüme giren son kişiden ziyade giren kişiler en çok hangi sıralama aralığında girmiş bu önemli.Tamam YTÜ 5 kontenjan arttırdı ama ne kadar etki edecek bilemiyoruz ki.Misal geçen sene 25k dan 15k ya sıçrayış yapanlar var.En azından tercih döneminde ösym bir veri yayınlasa x üni x bölüm şu sıralama aralığında çok tercih edildi dese kimse yanlış tercih yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alico99 -- 5 Ağustos 2024; 14:21:36 >
  • katılıyorum kesinlikle önemli olan tercih edenlerin medyanı ama son kişi sadece çoğunluk nerede haberimiz bile yok. Mühendisliklerin herkes bu sene patlamasını bekledi ama yine hepsine rağbet fazla ama size gelir bu arada o kadar da çekmez ben bu sene geçen seneye yakın sıralamalar bekliyorum

Sizede gelir hocam inşallah istediğiniz bölüm.O kadar karışık ki olaylar inşallah sürprizler yaşanmaz bu sene.

• inşallah hocam yoksa bütün üniler 20kda kapatacak Ytü Elektrik sürpriz yapar mı? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.