Şimdi Ara

YTÜ KARTIYLA ODTÜYE GİRMEK ve DAHASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @nickolangelo hocam (DGKO) şöyle bir gönderi paylaşmıştı. Fotoğraftan anlayacağımız üzere birisi YTÜ kartını ODTÜde kaybetmiş. Bugünkü derin düşüncelerim ve yaşadığım olay karşısında başlıktaki gibi bir düşünceye kapıldım. Hepsini teker teker açıklayacağım, merak etmeyin.

İlk olarak YTÜ kartlarına yemekhane için para yüklendiğini belirteyim. Bu alt yapıyı da SoliClub sağlıyor. Bu burada kalsın, birazdan değineceğim.

Geçenlerde yanlışlıkla metrobüs turnikesine YTÜ kartımı bastım ve şok oldum. Başka kartları okumazken bunu okumuştu. Neyse ki içinden para çekmedi. OFFLINE diye bir hata verdi. Şimdi düşününce, eğer İstanbulKart okuduysa başka üniversiteler vs. neden okumasın?

SoliClub demiştim, bunu YTÜ dışında ODTÜ, Sabancı, Marmara GTÜ, İÜÇ, Harran, SBÜ ve Kafkas gibi Top Tier üniler de kullanıyor. Teorim şu: Bu ünilerin turnikesine YTÜ kartını basarsam içeri girebilirim.

Eğer ikna olmadıysanız İÜÇ hakkında bilgi vereyim: SoliClub kullandığından İÜ kartı turnikelerde çalışmıyor. Bu yüzden içeri girmek isteyen İÜ İşletme Fakültesi öğrencileri (İÜÇ kampüsündeler) kartlarını güvenlikere gösterip geçiyorlar.

Neyse, dersten sonra İÜÇ turnikelerinde YTÜ kartını okutacağım. Eğer çalışırsa haber veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek satırlık kodla patlarsın, onu da yazmışlardır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Az önce İÜCte denedim. YTÜ kartını kabul ediyor ama turnikeden geçirmiyor. Yani dediğin gibiymiş.

Yine de ana kapıdan içeri girdim. İçerisi bolca köpek ve kamelya doluydu. Bu da hatıra fotoğrafı olsun. Yazının arkasında oyun parkı var. Burada küçük çocuk olmadığına göre köpekler içindir herhalde.

YTÜ KARTIYLA ODTÜYE GİRMEK ve DAHASI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.