Şimdi Ara

ytü matematik mühendisliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
8.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YTÜ Endüstri yazcam ama gelme ihtimali pek yok. Endüstri nin altına mat müh yazcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an 4.sınıf ytü matematik mühendisliği öğrencisiyim sorunuz olursa sorabilirsiniz.

• matematik mühendisliği = uygulama matematiği

• Harrylime01 kullanıcısına yanıt

%30 ingilizce mi %100 ingilizce mi önerirsiniz? Diplomada farkları var mı?

Bilgisayar mühendisliği isteyip güzel yerlerde tutturamamış birisinin matematik mühendisliği yazması doğru bir karar mı olur yoksa ne olursa olsun nerede tutarsa bilgisayar mühendisliği mi yazılmalı?

YTÜ matematik mühendisliği ne zaman müdek alacak bir bilginiz var mı?

Kendini yazılım alanında geliştirmiş bir matematik mühendisi İşe alımlarda kendisine denk bir bilgisayar mühendisi karşısında sadece diplomasında bilgisayar mühendisliği yazmıyor diye dezavantajlı duruma düşer mi?

Matematik dersleri can sıkacak kadar zor ve fazla mı?

A NEW LIFE adlı arkadaş sormuştu bu soruların cevabını ben de merak ediyorum ondan kopyaladım cevaplarsan çok seviniriz

• hacktıwıst H kullanıcısına yanıt

yüzde 30 öneririm, diplomada nasıl yazıyor bilmiyorum.

bölümün çoğunluğu bilgisayar isteyip iyi yer tutturamayıp geliyor. Bunun cevabını herkes farklı cevap verir. Ben de bu kısma giriyorum ve bu tercihimden şu anlık pişman değilim, bazı zamanlarda oluyorum ama.

müdek alacağı hakkında bir şey duymadım ben.

dezavantaja düşeceğini sanmıyorum. iş ortamında çok garip şeyler duyuyoruz bunu dikkate alanlar olur belki ama ben denk gelmedim ve duymadım.

Matematik dersleri can sıkacak kadar fazla ve zor bence evet.

• Aynı ikilem arasında ben de kaldım ve YTÜ Matmüh yazmaya karar verdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • itü mat müh arkadaşım amazonda işe başladı ytü mat müh turkcellde başladı şimdiki aklım olsa itü mat müh yazardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Ayrık matematik, soyut matematik gibi konuların altı ekşide ağlama duvarı gibi ama yapabileceğimi düşünüyorum. Belli mi olur itü'ye yatay yaparım belki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elward kullanıcısına yanıt
    hocam ytü mat müh kötü olduğu için mi itü yazardınız yoksa itü tuttuğu için mi ? benim bildiğim ytüden de mezun büyük şirketlerde çalışan var çünkü.

• Ytü mat mühte itü'den iyi zaten ama puanı tutan yine de İtü yazıyor İtü'nün puanı daha yüksek puanları boşa gitmesin diye.Yoksa isimsiz olarak ders programı, Erasmus imkanlarına vs bakarsa Ytü ezer geçer

• bro puanım orayı tuttuğu için yazardım tek nedeni bu ama orta bahçeyi ve büyük evi özler miydim kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arjen_Robben18 A kullanıcısına yanıt
    Daha herhangi bir akreditasyonu olmayan, tüm hocaları ytü doktoralı olup toplam atıf sayıları neredeyse 0a yakın hocalardan oluşan bir grup. Ders planları birbirine çok yakın hatta genele baktığındaysa aynı . Neye dayanarak ytü’de itü’den daha iyi olduğu idda ediliyor da ezer geçer diyorsunuz hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt
    Ezip geçmez. Hatta bence İTÜ daha iyidir. Ama YTÜ akredite ihtiyacı olmayan bir üniversite.

• up

• pierro10 kullanıcısına yanıt

bana da atabilirmisin

• pierro10 kullanıcısına yanıt
    merhaba bana da atarmısın

•  

• arkadaşlar sırf yazılım var diye gidip matematik mühendisliği okumakla, ehm okumak aynı şey. yazılımla ilgili bir hedefiniz varsa gidip bilgisayar ya da yazılım mühendisliği yazmanız yararınıza olacaktır. yan yollardan dolanarak yolu uzatıp hedefinize ulaşmak yerine direkt hedefinize giden yolu seçin. emin olun yazılımcı olarak donanım bilmek matematik bilmekten daha çok işe yarar, embeddeda, sinyal işleme, görüntü işlemeye falan girer para kırarsınız. Çünkü bu konular ehmnin alt alanı ancak ileri düzey algoritma bilgisi gerektiriyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.