Şimdi Ara

YTÜ ÖĞRENCİLERİ NEDEN BU KADAR GARİP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu kişi ingilizcem iyi mi sanıyormuş

• oyle bir iddiasi yok hocam anladigim kadariyla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OddNegotiator O kullanıcısına yanıt
    standford nasil yok

• yksflex kullanıcısına yanıt

Hocam bu üniversiteler arası birlik ABD'de Doğu Yakası üniversiteleri için spor organizasyonu için kuruluyor daha sonra şimdi bildiğimiz anlama geliyor. Farkındaysanız hepsi Pennsylvania, New Jersey, Maryland, New York, Massachusetts, Connecticut gibi eyaletlerdeler yani Doğu Yakasında. Ivy League'in adı da okulların hepsinin dışını saran sarmaşıktan gelmekte pek alakası yok ama Stanford'un bu şartı sağlamadığını da belirteyim. Ayrıca sadece başarı sıralamalı olsa buraya kesinlikle Caltech, UC Berkeley gibi ünilerin de girmesi gerekir ama dediğim gibi konu bu değil insanların sonradan yüklediği elitist anlayış.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sag olun

• yanmışsın kudurmaya devam et puanın ytüye yetmedi diye gtüne girmişsin

• GTÜ'MÜN ÜNİVERSİTESİNDEN İYİDİR YTÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun unide okursan YTÜ lü tanıdıkların ancak bu kadar olur en fazla çevreci tekstilci vardır

• enesemin28 kullanıcısına yanıt

ahahahha hocam hayal dünyanızda mutlu olamya devam edin

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt

aynen hocam cümle alem duydu siz duymadınız mı GTÜ'de okuduğumu

• “ne kadar küçükken azcık parlak ama sonra bir baltaya sap olamamış eleman varsa burada görüyorum sürekli.”
    Bu tespit çok çok doğru ama iyte gtü falan komik olmuş.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

o da işin tuzu biberi hocam :D

• kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

nicki okuduktan sonra aklıma 3 milyon yasuosu olan bir profil geldi ve yorumu okumadım  

• jinxbot J kullanıcısına yanıt

Abi kusura bakma da ytü’nün baya vasat olduğu senin şu hallerinden bile belli. Zaten savunmaya ihtiyacı olmayan bir üniversite olsa ne sen bu kadar ciddiye alıp insanları aşağılamaya çalışırsın ne de okulunu böyle canhıraş savunmaya çalışırsın. Manavgat üni ybs öven bi eleman vardı burada, aynı enerjiyi alıyorum ikinizden de.

ben okulu hiçbir zaman savunmadım , savunduğumu hangi yorumda gördün? seneler boyu öğrencisini mağdur edecek kararlar almaktan başka bir şey yapmadılar. sadece makine hocalarımız iyi. kimseyide aşağıladığım yok. öyle diyorsan vasat bir üniden türkiyedeki en iyi otomotiv şirketine girmişim derim o zaman ben de  ki gayet vasat yazdığı yorumumdaki kişiler türkiyenin öncü kurumsal şirketlerinde. e bu adam tai, tei, fev, avl ve forda girmiş kişilere vasat derken aşağılamak olmuyorda, kodadıyasuo31 nickine makara yapmam mı aşağılamak oluyor ak ?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 5 Eylül 2022; 22:51:8 >
  • Qs ranking iyte ve gtü 2 senedir var ve yeni kurulmus uniler aciklmaya gerek yok gtu iyte > ytu marmara

• reynaaa10 kullanıcısına yanıt

GTÜENGAVER HOCAM SİZE BİR ÇAY ISMARLAYAYIM

Hocam zaten insanlar Ytü üzerine bilmemesine rağmen olumsuz şeyler yazmasa hiçbir Ytü'lünün durup dururken okulunu övmesine gerek yok.Ama gerek Ytü'ye giremeyenler gerek de İtü'lüler tarafından(Neden İtü'lülerin bu kadar laf attığını ben de bilmiyorum) eleştirildiği için. forumdaki Ytü'lüşer de savunuyo.Zaten sektörün en iyi firmalarında Ytü,İtü,Odtü,Boun gibi okullar olduğu belli bölüm bazında herbirinin daha iyi olduğu bölümşer var sadece.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.