Hocam GTÜ gibi bir KALE varken adını saydığınız taşra üniversitelerinin esamesini anan olacağını sanmıyorum be |
YTÜ ÖĞRENCİLERİ NEDEN BU KADAR GARİP (3. sayfa)
-
-
-
kanka odtü bi ihtimal de hacettepe tıp okulu ne işim var orda.
hem gtü istanbula sektöre yakın olduğu için gtü ile arada kalabilirim ama itü koç fln desen fırlaya fırlaya giderim. yani anlamadım ankara aşkını da ankaratıplı sevdası içinde mi kaldı
-
O zaman giresun üniversitesi niye yok boş yapma ???
Bu en güvenilir üni sıralama sitesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
subject rankinglere de bak bi istersen, iytenin olduğu bi tane bile yoktur. şu urladaki "ÜNİVERSİTE"yi habire övmeye çalışmayın. olmuyo krdşim işte.
-
Abi sen okulunu ve kalibresini bilmiyor musun? Veya sallandığı zaman sen burada savununca ne gibi bi kazanım elde ediyor sen veya ytü? Zaten aklı başında olan insanlar ytü,itü vb. okulların piyasada karşılığının fazlasıyla olduğunu biliyor. Ytülülerin bu aşağılık psikolojisinden kurtulması lazım. Gülün geçin ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul yeni olduğu için listelere yeni giriyor ne anlatıyorsun ???
Bu listede çok eksik war
(Tanım olarak değil yazı doğru da bu ivy league işi guncellenmeli baba mit yok stanford yok ucla yok vs vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ytu makine markadır ama cidden ytu averajları yoruyo ve sayıları da çok
Aynı zamanda Caltech de baya elit bir okuldur fakat ivy leaguede degil. Ayni sey georgia illinois icin de gecerli.
Lan bu kız bizim okulduadu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amerika'ya gitmiş herhalde
Kızın ingilizcesi baya iyi bu arada. Spontane durumlarda bile kelimeleri ve grameri doğru kullanıyor, aksanı güzel oturmuş. Sen beğenmediğine göre bi video bekliyorum daha iyi konuştuğun.
i speak english yerine i talk english vb diyen bir şahıs kanka 2021 dil 900üncüsüyüm dilci olmamama rağmen yalapşap GUARDLIĞA devam :D
bu ülkenin düşük standartları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTUCengli -- 6 Eylül 2022; 11:31:30 > -
hiçbir şeyi guardladığım yok, daha iyi konuştuğun bir videoyu bekliyorum.
beklemeye devam et o zaman kanka kendini bişey kanıtlancak bi kişi sanıyosan gülünç yani. ben de senin dildeki sonucunu bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTUCengli -- 6 Eylül 2022; 11:37:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X