< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ytü sizce top tier üni sayılır mı ? (2. sayfa)
-
-
bu durumda gtü de başakşehir oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
makine mühendislikleirnde en köklü ünilerden biri olarak gösteriiliyor ve mezun olduğunuzda da ytü makineden mezunum diyince siz çok fazla kapı açılacağını düşünüyorum
ama zordur makine onu da belirteyim diğerlerine fazla kulak asma onlar hep insanların eksikliklerini ya da kötü bir tarafını bulmaya çalışan insanlar her yerde var onlar
zaten nerede görülmüş ki birinin tebrik edildiği hep ezme ve aşağılama içersindeler sadece
------
onlara kulak asmayın bölümünüz çok iyi ünilerden biri kesinlikle
-
odtü, boğaziçi, sabancı, koç, bilkent ve itü = top tier
hacettepe, ytü, iyte = high tier
-
Yücelttiğimizi nereden çıkardınız hocam? 1.sınıftayım bölümüme gireli daha 2 ay olmasına rağmen bariz bir şekilde anladım ki rakip üniler (hacettepe,iyte,gtü vs..)'in aksine okulunu bizim kadar itin g...une sokan başka bir öğrenci topluluğu yoktur bu ülkede.
fjdaskfjlasjflkasdjfklsajfklsa
iyte de göztepe oluyor herhalde
-
Ytü makinaya girmişsin 2 ay olmuş hala üninin bi önemi olmadığını böyle karşılaştırmaların boş olduğunu anlayamadın mı birader
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ytü de bence itü klasmanında bir üni fakat itü'nün farkı daha eski olması.
-
iki öğrenci profili de okullarını gömüyorlar bir de ister istemez ikisi de underrated kalıyor bence
özellikle ytüde okuyup ytüyü öven öğrenci sayısı çok az özellikle son dönemde hacettepenin fırlamasına sebep oldu biraz bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 1 Kasım 2020; 14:3:49 > -
hocam orta seviye okullar arasında üninin bir önemi olmaz ama odtü itü boğaziçi deyipte bir yere başvurduğunda bir farkın olacaktır bence. ytü de bunlar arasına girer mi girmez mi bunu merak ediyorum
-
tOp Ti₺R
1)GTU
Gerisi önemsiz XD
Sabancı da makine mühendisliği yok ki?
Ulan be bazen kızsam da seni bu yüzden seviyorum çok pis gaz veriyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 1 Kasım 2020; 23:1:13 >
YTÜ; İTÜ ODTÜ Boğaziçi koç sabancı bilkent ile aynı klasmanda değil.Bununla birlikte Türkiye ortalamasının üstünde ve saygı duyulan bir üniversite, eğer bölümü severek seçtiysen zaten top üniversite muhabbetine girmen saçma işini seven ve iyi yapan adam bir şekilde başarılı olur ki YTÜ bunun için gayet iyi üniversite kaldı ki bildiğim kadarıyla makinesi saygı duyulan bölüm.Sıralamaya göre seçtiysen sıralamana göre değişir tabii şu an kaçla girdin kaçla kapattı bölüm fikrim yok.Üniversite önemsiz diyen arkadaşlar sadece LinkedIn-kariyer net gibi yerlerde yeni mezun iş ilanlarına baksın bir pozisyona kaç yüz kişi başvuruyor.İlk mezun olduğunuzda en garanti farkınız üniversite isminiz hatta artık mevcut ekonomik koşullar yüzünden o bile yeterli olmuyor top üniversitedekiler kendi aralarında rekabet etmesi gerekiyor.Kısaca severek girdiysen hiç sıkıntı yok beklentin sana da bağlı olarak büyük ölçüde karşılanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Superational273
Yücelttiğimizi nereden çıkardınız hocam? 1.sınıftayım bölümüme gireli daha 2 ay olmasına rağmen bariz bir şekilde anladım ki rakip üniler (hacettepe,iyte,gtü vs..)'in aksine okulunu bizim kadar itin g...une sokan başka bir öğrenci topluluğu yoktur bu ülkede.geçenlerde en iyi üniversite oylaması falan yapıldı twitterda.ben başta şaka sandım trollüyorlar sandım ama ytü öğrencileri ciddi ciddi ünilerini savunarak anket sonucunda kendi üniversitelerini türkiyenin en iyi üniversitesi seçtiler
-
Övülecek bir egitimi yok gibi gozukuyor hocam
Hayır değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X