Şimdi Ara

ytü sizce top tier üni sayılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hep odtü boğaziçi itü 3 lüsü söyleniyor top tier denince ve ytü ile bu okulların puanları arasında da uçurum yok az farklar var bende ytü makine müh.kazandım bu sene ama bazıları ytü niye yazdın vesaire vesaire diyor bi siz değerli forum üyelerinin de görüşlerini almak istedim okul etiketi var mıdır ytü nün sizce yoksa sadece yukarıda saydığım 3 üni nin etiketi mi var.(yazım kurallarını dikkate almadan yazdım metni kusura bakmayın.)

• Ytü makine kült bölümlerden biridir hocam. Kim eziklemeye çalışıyorsa bölümünüzü oradan derhal uzaklaşın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • no

• boun makineden eksiği yok fazlası var ağzı olan konuşuyor boşver

• Hocam bence ytü itü boun odtü gibi okulları kendi aralarında karşılaştırmak için hepsinde bulunmuş olmak gerekiyor.Sütçü imam vs YTÜ gibi değil de İTÜ vs ODTÜ gibi karşılaştırmaları yks öğrencilerinin yapması bana baya anlamsız geliyor.

• ytüyü genel olarak top tier saymam ben ancak makinada top tier sayarım. ytü S A B C D diye sıralarsan A nın sonlarına doğru düşer ancak makinada direk S tier diye yapıştırırım. (2018 girişli 3. sınıf öğrencisiyim, yeterince ya*rağını da ekmeğini de dayağını da yedim bu bölümün.) şu an ne kadar sövsek de bu ne mk az yavaş gel desek de bu yediğimiz dayaklar bize sonradan çok yardımı dokunacak dayaklar.

• Bazı müh için sayarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok açık sözlüsün bunun için takdir ettim seni açıkçası . ytü makina deyince sanki ytü nün içinde ayrı bi üniversiteymiş gibi bi ağırlığı var cidden

• -Shepard- kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam öyle yapcam bundan sonra bölümümü ezdirmem  

• top tier = {bilkent,boun,odtu,koç,itü}
    ytü sabancının da bulunduğu high mid tiere girer

listeye www.gluteusmaximus.com/rankings_2020 den ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 30 Ekim 2020; 1:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değil tabiki.

top tier dediğin

boun-bilkent-odtü'dür

• ytüyü yücelten bol bol kontenjanlarına yerleşen üst kademe üniversitelere puanı yetmeyen öğrencileridir.yukarıdaki S A değerlendirmesi yapan arkadaşa katılıyorum.ama asla ytü öğrencilerinin yücelttiği kadar iyi değil.boun makineden iyi demiş adam mesela.g*tümle gülüp geçtim.

• odtü'den 50 sene önce ve istanbulda kurulup odtü'nün bu kadar gerisine düşen 'teknik üniversite' top tier klasmanına girmez ancak makina,ceng,endüstri,ehm,kontrol-otomasyon,mat müh gibi bölümlerde teknik üniversite isminin hakkını verdiği de yadsınamaz bir gerçektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 30 Ekim 2020; 10:22:53 >
  • millet yks sıralamasına göre kıyaslıyor çok komik üstelik buna rağmen koçu falan 5 kişilik burslu kontenjanının puanı yüksek diye top tier diyorlar komik gerçekten bana g.tüyle gülmüş arkadaş muhtemelen ya yeni hazırlanıyor ya da top tier okul diye salak saçma bi bölümde okuyor

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

hocam koç sabancı gibi okullardan iyi olduğumuzu düşünüyorum mühendislikte bende

• hocam boun makine hangi yönden iyi sizce ytü den mesela itü makina nın da sıralaması 16k küsür ama boun 2k küsürden alıyor bu boun un itü den iyi olduğu anlamına gelir mi sizce makine müh konusunda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.