< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ TOP TIER BİR OKUL MUDUR?
-
-
Mühendislikler için piyasada mezunlarının beğenildiği söyleniyor hocam. Üst seviye midir, değil midir sorusu için üst düzey okul tanımınız önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ytü mezunu herkese akpli gözüyle bakıyorum ben. gözümde leş bi okul
-
Hocam ytü ye neden bukadar düşmansınız her konuda okula sallıyorsunuz bi konu açın ve tüm düşüncelerinizi anlatın bence derli toplu tercih edecekler fikir alır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana nerede okuyorsun deniyor. İTÜ deyince birçok kez şu cevabı aldım:
— O da iyiydi sanırım. Yıldız tutmadı mı?
Bence adı yeterince var. İTÜ civarı görülüyor genelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben duysam adam ytü mezunu içimden bir saygı duyarım ama odtü,koç,boun,bilkent,itü kadar olmaz tabii.Top Tierın bir tık altı benim gözümde.
Bence bir ODTU, ITU ve BOUN havası yok ama birine söylediğinde de kötü diye düşünmez ooo süper de demez. Tek kelimeyle "decent" bir yer.
ben ytü'de 2 sene geçirdim yani davutpaşa ve beşiktaş kampusu için ayrı ayrı değerlendirmek lazım. beşiktaş kamp. bir çok yönden boğaziçine benzerken davutpaşa kamp. kırıkkale kampusune benziyor. içinde okuyan öğrencilerde haliyle bundan etkileniyor. ben okurken böyle bir hava sezmiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Türkois
Hocam ytü ye neden bukadar düşmansınız her konuda okula sallıyorsunuz bi konu açın ve tüm düşüncelerinizi anlatın bence derli toplu tercih edecekler fikir alırben bi filozof ya da fikir adamı değilim hocam üniversiteler hakkında uzman da değilim bu konuları sistematik olarak incelemiyorum. sadece çevremde ve internette gördüklerimden yola çıkıyorum. şahsi görüşüm de üniversitelerin insanı fikir yönünden de geliştirmesi gerektiği yönündedir. ytü mezunu makine mühendisi adam statikten mukavemetten çok iyi anlıyor olabilir. bu beni ilgilendirmiyor ama. ben bilmiyorum bu konuları ilgimi de çekmiyor. dünya hakkında ne biliyor güncel olayları yorumlayabiliyor mu onlara bakıyorum. bi de hep "biz de iyiyiz" havası alıyorum. bilkentli birinden bu havayı almazsın mesela ama istinyede okuyan adamdan alırsın. ytü alansal eğitim istinye seviyesinde değildir tabi ki ama okuyanların dünya görüşü seviyesi yakındır.
edit:noktalama düzeltmesi ve son cümleyi ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 25 Temmuz 2021; 17:14:33 >
-
Guzel okul bence cogu muhendislik icin ve koklu, fazla gomuluyor bence bolumleri turkce diye.
Anladım hocam sağ olun
Ytu turkiye ligindeki trabzonspor gibi diger ezeli rakiplerinin(boun-gs odtu-fb itu-besiktas)cok gerisinde kaldi ama ulke standartlarinda hala kalbur ustu bir okul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 25 Temmuz 2021; 17:25:48 >
Ytü türkçe bölümler ya okunmaz diyenlere göre diğer ingilizce olan "bütün ünilerin ing bölümlerinde" ingiliz aksanlı native gibi hocalar ders anlatıyor :D
-
YTÜ'yü bitirdim /YTÜ İİBF
bilgi iibf > ytü iibf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGereksizNick -- 25 Temmuz 2021; 17:40:28 > -
Kanka ben dandik ticarethanedeyim bilgi unideyimquote:
Orijinalden alıntı: PenanggalanYtü türkçe bölümler ya okunmaz diyenlere göre diğer ingilizce olan "bütün ünilerin ing bölümlerinde" ingiliz aksanlı native gibi hocalar ders anlatıyor :D
Yemin ederim hocalar full ing anlatiyor araplar koreliler erasmusla gelen avrupalilar filan da var Türkçe bilmiolar zaten mecbur ing, çoğu native gibi konusuyor yuksekler doktoralar yurt disinda yapilmis. Hazırlıkta da bir sürü native hoca vardı avustralyali ingiliz irlandali filan. Bölümde de bildigin tamamen ing isleniyor
Yani demek istedigim dandik vakıflarda bile böyleyse köklü okullarda gayet ing işlenir, işlenmez diye bir şey yok. İngilizce olması da çok çok büyük artı. Her ne okursan oku terminolojiyi ing ogrenmek, ing yazip çizmek konusmak vs. Zaten her ders bildigin ing kursu gibi geciyor 4 senede b2 girdiysen c1 çıkarsın net
Türkçe olması büyük dezavantaj o doğru bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 25 Temmuz 2021; 17:40:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Bilgi'ye iyi diyorlardı aslında niye o kadar gömdünüz
quote:
Orijinalden alıntı: EnGereksizNickYTÜ'yü bitirdim /YTÜ İİBF
bilgi iibf > ytü iibf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Kanka ben dandik ticarethanedeyim bilgi unideyim"
bilgi üni gayet kaliteli bir yer, ticarethane olduğunu düşünmüyorum. Konumuz bu değil neyse.
Bahsettiğim şey vakıflarda değildi zaten bazı vakıflar olabilir ama benim dediğim şey anadoluda çorak toprak arazideki ing bölümü olan her üninin hocalarının tamamen akıcı ingilizce zaten konuşamayacağı ve ing derslerinde hocanın türkçe anlatmasını söylemekti. Veya çok berbat bir ingilizceyle.
Ek olarak tekrar alta yazayım da bilgi üni gayet iyi bir yer bence.
-
aga yukarıda konuşanlar ytünün mühendislik fakülteleri hakkında konuşuyorlar. ytü iibf hakkındaki algı çok farklıdır yani. artı bilgi sosyal bilimler alanında cidden iyi son yıllarda düşse de. Bilkent-koç-sabancı gelmiyorsa bilgi iibf yazılır yani.
algıdan ziyade okulun imkanlarına, hocalarına bak. bilgi sandığın kadar kötü değil
mezun oldum bu yaz ytü makineden. taide aday mühendis programındayım? okulun ilk 20 si alındı şuan bu programa. rüzgar arabası yapıp hollandada yarışmaya katıldık 3. olduk? ielsten 9 üzerinden 7.5 aldım. almanyada yüksek lisansa kabul edildim ama gidicem mi gitmicem mi taideki durumuma göre değişir :d baya leş bi okul kanka bizimki baksana hiç donanımlı değilim aq çöpüm ben xD hocalar falanda leş değil aq. uluslararası firmalara danışmanlık yapan bir sürü hocamız var makinede? yeri leş diyorsun. kampüsten çık 5 dk aşağı sallan beşiktaş sahil amk |
Guzel okul bence cogu muhendislik icin ve koklu, fazla gomuluyor bence bolumleri turkce diye.
|
Ben de Marmara mezunlarını aktroll olarak görüyorum nedense
|
Ytü türkçe bölümler ya okunmaz diyenlere göre diğer ingilizce olan "bütün ünilerin ing bölümlerinde" ingiliz aksanlı native gibi hocalar ders anlatıyor :D |
Sözde Taü ' nün yurdu da 2017 ' de başlayıp 2019 ' da bitmiş olacaktı ancak neredeyse 2021 bitecek hala yapılmadı. 2023 ' de bitmesi bekleniyor diyorlar şimdi de. O yüzden somut bir şey yoksa söylentilere çok kulak asma derim |
Ben duysam adam ytü mezunu içimden bir saygı duyarım ama odtü,koç,boun,bilkent,itü kadar olmaz tabii.Top Tierın bir tık altı benim gözümde.
|
Benzer içerikler
- kunduz soru başı kaç tl
- ayt kimya kaynak önerileri
- grammarly türkçe
- 3d yayınları pdf telegram
- ayt edebiyat kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X