< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ TOP TIER BİR OKUL MUDUR? (3. sayfa)
-
-
Lan noluyo 9543580 tane gitmiş mesaj
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Top tier değil. Hatta baya leş bir okul. Anadoludaki herhangi bir üniversiteyi olduğu gibi al istanbula koy. Ytü o işte. Yeri berbat, hocaların çoğu iyi değil ve çağ dışı kalmış bir okul.
İşveren gözünde iyidir mühendislikleri. Ancak bu okulla değil mezunlarla alakalıdır. Yani ytü'ye rağmen mezunları saygı görür öyle diyeyim.
-
mezun oldum bu yaz ytü makineden. taide aday mühendis programındayım? okulun ilk 20 si alındı şuan bu programa. rüzgar arabası yapıp hollandada yarışmaya katıldık 3. olduk? ielsten 9 üzerinden 7.5 aldım. almanyada yüksek lisansa kabul edildim ama gidicem mi gitmicem mi taideki durumuma göre değişir :d baya leş bi okul kanka bizimki baksana hiç donanımlı değilim aq çöpüm ben xD hocalar falanda leş değil aq. uluslararası firmalara danışmanlık yapan bir sürü hocamız var makinede? yeri leş diyorsun. kampüsten çık 5 dk aşağı sallan beşiktaş sahil amk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha1996 -- 26 Temmuz 2021; 7:38:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sahsen bana ben YTU de okuyorum diyince herkes oo cok iyi diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bilg müh için taü ve ytü arasında kaldım. Ytü teknokenti türkiyedeki en iyi teknokent lerden biri, ytü diyince bilmeyen yok. O yüzden ytü bir tık ağır basıyor gibi.
Taü de ise alm. Eğitim var. Çift diplama imkanı var. Hocaların kalitesi, derslerle ilgilenmesi vs baya iyiymiş. Çok kararsızım siz neyi önerirsiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taü Bilgisayarda çift diploma yok. İşletme, malzeme gibi birkaç bölümde var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 26 Temmuz 2021; 10:43:29 > -
Gelceği söyleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sözde Taü ' nün yurdu da 2017 ' de başlayıp 2019 ' da bitmiş olacaktı ancak neredeyse 2021 bitecek hala yapılmadı. 2023 ' de bitmesi bekleniyor diyorlar şimdi de. O yüzden somut bir şey yoksa söylentilere çok kulak asma derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 26 Temmuz 2021; 10:34:58 > -
Ben öğrencilerine bir şey demedim zaten dikkat edersen. Hatta övdüm öğrencilerini. Ama okul gerçekten leş. Tek istisna bölüm olan makinede okuman kaideyi bozmuyor. Sadece birkaç bölüm beşiktaşta zaten.
Diğer bölümlerdeki hocalara bak. Başka teknik üniversitelerle karşılaştır. Mİsal gir bilgisayar müh. derslerine bak. Kafa yapısını anlarsın zaten okulun.
Buraya giren adam isminden ve sıralamasından dolayı giriyordur. Zaten girip de pişman olmayan görmedim çevremde. Bu puanlarda marmara hacettepe falan ne geliyorsa artık her türlü buradan iyidir.
-
Anlamadığın kısım da burası. Takıldığın kısım yurtdışı doktora muhtemelen ancak Ytü makine ' nin de hocalarının neredeyse tamamı yıldız doktoralı ama eğitimi iyi, yurtdışında postdoc yapmışlar, çalışmalar yapıyorlar, projeleri var...
Ytü Bilgisayar ' daki hocalar da aynı şekilde.
İtü Bilgisayar ile Ytü Bilgisayarın dersleri birbirine çok benziyor. Sanırım İtü ' ye karşı da aynı düşünceleriniz var ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X