Şimdi Ara

YTÜ VE BİLKENTLİLERİN OKUL FETİŞİZMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazmaya gerek duymuyorum çünkü havada kalacak. Okulun akademik yönden bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum o konuda bir problem yok. Problem okulun ve yönetiminin mentalitesi ile alakalı o yüzden şu anda yazsam da pek bir anlam ifade etmeyecek. Mezunlarla konuşursanız daha sağlıklı olacaktır sonuçta benim gördüğüm bazı şeyleri onlar daha çok tecrübe ettiler daha yararlı bilgi alışverişü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 27 Nisan 2020; 1:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    bogazici odtü ve itü bu ülkenin gururudur.
  • bilkentte 2.sınıfım matematik bölümü ruh hastası dolu akademik yönden vasat bir bölüm, mesela sadece 11 kişi geçmiş, herkes mi gerizekalı?

YTÜ VE BİLKENTLİLERİN OKUL FETİŞİZMİ

fizik deneylerinde 4 kişi aynı raporu doldurur verirdik hepimize farklı puan gelirdi.
    mat quizlerini hususi teneffüslere getiren enayi ayrı bir dünya. ders saati yapmaz, arayı beklerdi.

qs rankings'e göre suudi arabistandaki kral abdulaziz üniversitesi ilk 200'de bilkent ilk 500'de.
    okulu bu sene bırakacak biri olarak bence fazla şişirilen çok matah olmayan bir okul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevemezmis S kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum dediklerinize bir noktada ama dışarıdan bakan bir gözün bu tip şeylerin farkına varması zor onu demeye çalıştım. Okul da kendini iyi dışarıya yansıtıyor gerek mezunları gerekse imkanları nedeniyle ki bir noktaya kadar da okulun kötü olduğunu söyleyemem ama dediğiniz gibi ve benim de gördüğüm bazı şeyler v.s okul kendinden soğutmayı çok iyi beceriyor. Kolaylıklar dilerim yeni okul hayatınızda bu arada.

• Anlaşıldı, ben de size başarılar dilerim.

• *okuldaki tikiler mi
    63 kişilik derste 18 withdraw var, baya kök söktürülmüş anlaşılan. Bilkent'in temel bilimler ve mühendislik hocalarının hep olumsuz özelliklerini duyuyorum çevremden. Sizce gereksiz mi zorluyorlar, özensizler mi? Nedir yani asıl sıkıntı?
    cok ilginc.bu tarz seyler duymaya devam edersem bilkent gelse bile odtu yazacagim

• Bana sorarsanız, oradaki matematikçilerin büyük bir kısmında iletişim problemi var, her an öğrenciyi hor görme küçümseme içindeler. Ayrıca enteresan huyları da var bir kısmının, lineer ve cebir soyut'u veren adam yoklamayı kendi alırdı tek tek isim okuyordu dersin ilk 10dakikası.
    Benim düşüncelerim bu yönde.

Hocam ben de 3 senedir bilketteyim ama memnunum kendi bölümümden(econ). Diğer bölümleri bilemiyorum tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFB -- 27 Nisan 2020; 22:12:20 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam siz iibf istiyordunuz sanırım. Aklınızda bölüm var mı ?

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    hocam puana gore hepsi olabilir. bilkent iktisat hakkinda bilgi verebilir misiniz sinavlar,hocalar,dersler,ortam vs

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genel olarak memnunum, hocalar iyidir, yardımcı olurlar, anlayış gösterirler. Bana göre sınavlar ne kolay ne zordur ayarındadır ama bu herkese göre değişir tabii bazen zor sorular oluyor matematikte falan. Bizim bölümde seçmeli ders sayısı fazladır, diğer bölümlerden ders alabilirsin bence güzel bir olay bu. Ödev konusunda ben mesela şu an 102 alıyorum bu dersin ödevleri araştırmaya ve düşündürmeye yönelik, uzun sürebiliyor biraz, istersen özelden atarım soruları. Ortamı karışık her kesimden insan var ama kafana göre birini bulursun bence çok sıkıntı olmaz, ders sırasında kimse kimseyi etkilemiyor zaten ciddi geçiyor dersler. Özellikle Refet Hocanın dersinde çıt çıkmaz :D Bu anlattıklarım çoğunlukla bizim bölümde gözlemlediklerim ama bazı derslerde bu anlattıklarım çok geçerli olmuyor çünkü mesela eng dersi alıyorsun bir sürü hoca var hepsi farklı oluyor, cs dersleri bu şekil yine hoca farklılığı oluyor ama çalışırsan sıkıntı olmuyor. Ben mesela bir dersin hocasından memnun değildim ama yine A ile geçtim çalışarak. Genel olarak böyle işte özelden sorabilirsin farklı konularda bilgi almak istiyorsan. Bu arada 12-13 bin öğrenci var herkesi aynı anda memnun edemezsiniz çünkü herkesin beklentisi farklıdır okuldan ve bana göre tüm öğrencilerini memnun edebilecek okul yoktur, her okulda mutlaka sıkıntılar vardır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.