Şimdi Ara

YTÜ VE BİLKENTLİLERİN OKUL FETİŞİZMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 okulda da okuyan arkadaşlarım var.Burada okuyan herkese okulun girişinde bi metin imzalatıyorlar sanki okulumuzu her yerde övüceksin diye.bilkentte övmeyenlerin bursu kesiliyormuş.hatta bazıları üniler ikiye ayrılır bilkent ve diğerleri demişti

ytüyü de anlamadım gitti okulları millet bahçesi olucak iyice hala itüden daha samimi ortamımız var felan diyorlar :D ıstanbulun en iyi yerlerinden birinde kampüsleri var ama puanları hacettepeden düşük.izmirin köyünde olan iyte ile allahın unuttuğu yerde olan gyte ile de birkaç puan fark var.1-2 seneye ıyte gytenın de gerisinde kalırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordemircan -- 26 Nisan 2020; 12:19:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Gtü varken Bilkent YTÜ çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba busene gtü'ne kimler girecek forumdan

• Bilkentli olsam ben de överim hakediyor zaten

• nikneym0 kullanıcısına yanıt
    Tüm forum girer inş çok güzel bir okul.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    evet iyi bir okul ancak en iyi değiller. ee bölümleri çok iyi kaliteyi o yükseltiyor zaten.bi de herkese burs verıyorlar nerdeyse.odtü:itü>bilkent
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Herkese burs mu veriyolar kaynak?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    kendı öğrencilerine tabi.kapsamlı burs olayı işte.burssuz girsen bile sonradan burs kazanabiliyosun
  • ytünün puanlarının bir önemi yok. isterse 50k dan alsın makina gene de en ekol bölümlerden biri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordemircan

evet iyi bir okul ancak en iyi değiller. ee bölümleri çok iyi kaliteyi o yükseltiyor zaten.bi de herkese burs verıyorlar nerdeyse.odtü:itü>bilkent
    Konularınızdan anladığım kadarıyla çok yalnız birisisiniz ve dikkat çekmek istiyorsunuz.
    Size tavsiyem bu işlerle uğraşmak yerine gidin ders çalışın. Belki Bilkenti kazanırsınız.
  • yildiz teknik bir iki seneye islami ilimler universitesi olur.ben hicbir universitenin uzerine bu kadar gidildigini gormedim

• Naber Patron kullanıcısına yanıt
    yalnız mı :D istanbulun en iyi semtlerinden birinde yaşıyorum.sen de ders kitaplarını ezberlemekten kalan vakitte bana bunları yazıyosun işte
  • evet makinesi iyi.ancak çoğu bölümü fiyasko.zaten genelde anadoludan istanbula gelmek isteyenler ytuyu iüyü tercih ediyor pek araştırmadan
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    okulları resmen hükümet karargahı olucak.ancak öğrencileri hala okulu itüyle kıyaslamaya çalışıyor
  • bilkentli arkadaşların 1.sene sonunda özgüven patlaması yaşayıp mitten teklif alacağını zannetmesi
  • Şaşırdığım şey okullara söylediklerin olmadı. Evet okullarda böyle tipler var ve rahatsız edici, Bilkten'te de epey var, YTÜ'yü bilmem.

Yukarda yalnızsın diyen birine İstanbul'un en iyi semtlerinden birinde oturuyorum falan demişsin. Ona şaşırdım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.