Şimdi Ara

YTÜ ye yatay geçiş için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 38 k yım.(Makine istiyorum)Sıralama ytü yü tutmuyor.marmarayıda 5k ile kaçırıyorum.Puanım tutan bir yeri yazıp yerleşmek istiyorum.Seneye hazırlanma şansım yok.(Hem istemiyorum,hem maddi durum yok hemde başka sebepler)
    Bu sene bir üni ye yerleşip ytüye yatay geçiş yapabilirim diye düşünüyordum ama ytü de bir tanıdık hazırlık olmayan üniversitelerden yatay geçiş yapılmadığını söyledi ytü ye.gerçi kendisi makine bölümünde değil(öğretim görevlisi) bu nedenle sormak istedim.Sizin bir bilginiz var mı ?
    Yatay geçiş için illa hazırlık olan bir üniye gitmem gerekli mi ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up lütfen yardım
  • cevap bekleniyor hala up up
  • Kardeş ytüyü 12 bin kişiyle kaçırıyon yalnız söyliyim didim
  • YTÜ makine Türkçe değil %30 ingilizce yani Türkçe bölümden yatay geçiş yapamazsın %30 ing olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undebahklein

Kardeş ytüyü 12 bin kişiyle kaçırıyon yalnız söyliyim didim

biliyorum :/
    Yatay geçiş için sıralama önem taşımıyor.o nedenle yatay geçiş diyorum ya :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ytüde puanının tuttuğu bi yeri yazıp öyle geçiş yap.Başka üniyi karıştırma öyle çok zor kontenjanı çok az tutuyorlar.
  • yatay geçiş için ösym sıralamınında tutması lazım benim bildiğin yoksa herkes itüye ytüye boğaziçine yatay geçiş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıeleman -- 9 Temmuz 2014; 2:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçıeleman

yatay geçiş için ösym sıralamınında tutması lazım benim bildiğin yoksa herkes itüye ytüye boğaziçine yatay geçiş yapar

bence öyle olsaydı millet zaten tercih yapıp giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.2146_

quote:

Orijinalden alıntı: tıpçıeleman

yatay geçiş için ösym sıralamınında tutması lazım benim bildiğin yoksa herkes itüye ytüye boğaziçine yatay geçiş yapar

bence öyle olsaydı millet zaten tercih yapıp giderdi.

adam zaten yanlış tercih sıralaması yaptığı için veya bölümde mutlu olmadığı için yatay geçiş yapıyor yoksa git kkaride 3.50 ortalama yap boğaziçine yatay geçiş yap olur mu öyle şey
  • olmayacak hayaller kurma kardeşim
  • tıpçıeleman kullanıcısına yanıt
    osym sıralaması girmek istediği üni. sıralamasından düşük olsada girebiliyor
    mesela ağırlık olarak %10 not ortalaması, %90 osym puanını kullanan universiteler var
    bazı universitelerde ise sadece not ortalaması dikkate alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

osym sıralaması girmek istediği üni. sıralamasından düşük olsada girebiliyor
    mesela ağırlık olarak %10 not ortalaması, %90 osym puanını kullanan universiteler var
    bazı universitelerde ise sadece not ortalaması dikkate alınıyor

ytü nün yatay geçiş kurallarına bakarsan ösym puanıda dikkate alınıyor
  • tıpçıeleman kullanıcısına yanıt
    evet yani ösym sıralaması girmek istediği yerin altında olsada girebiliyor kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

evet yani ösym sıralaması girmek istediği yerin altında olsada girebiliyor kişi

demek istediğimde buydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.