Şimdi Ara

Yu-gi-oh oyunları/Kart satan yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
24.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yu-gi-oh oyunları içinde black luster soldier,black luster soldier envoy of the begining,magician's valkyria,chaos commander dragon kartlarından bazıları ve ya birinin olduğu oyun var mı?
    Kaiba the ravange,Joey the passion ve yugi the destiny oyunlarında yok bu kartlar
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Ve de İstanbulda Orjinal!! kart satan yerleri bilen varsa yazabilir mi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 29 Ocak 2008; 14:23:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

Arkadaşlar yu-gi-oh oyunları içinde black luster soldier,black luster soldier envoy of the begining,magician's valkyria,chaos commander dragon kartlarından bazıları ve ya birinin olduğu oyun var mı?
    Kaiba the ravange,Joey the passion ve yugi the destiny oyunlarında yok bu kartlar
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Ve de İstanbulda Orjinal!! kart satan yerleri bilen varsa yazabilir mi lütfen
  • yugioh gx tag force,yugioh day of the duelist,yugioh gx duel academy bu oyunlarda gördüm ben (bunlar GBA oyunları tag force hariç)
  • Oyunları bilmem ama Yugioh kartları çok öncelerden satılıyodu 2 yıl önce falan şimdi kaldığını düşünmüyorum.
  • Cevap veren herkese teşekkürler
    Ama kart satan bi yerler olası lazımdır ya
  • ben satıyorum.bana ulaş.
  • Ya izmirde (alsancakta) kart satan yer varmı (kitapçıda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pyramid card shoptan alabilirsin çok makul fiyata satış yapıyor ayrıca tekil kart satışıda yapıyor.
    ama istersen kırtasiyelerden ya da dr dan bulabilirsin.
    ama gittigidiyorda satan birçok kişi varv e çoğuda ist. da elden alabilirsin yani.
  • bende bir adres var istediğin kartı ya kendin yada kargo ile gönderiyorlar adres:http://magaza.yugiohturk.com/
    YugiohTürk Kart Mağazası
  • Hasan ben tolganinho bir değişle Ronaldinho sen bana msnini ver bütün herşeyi anlatayım sana
  • arkadaşlar bn 84 yu-gi-oh kartını 55 ytlye satıyorum ilgilenen eyupty1990@hotmail.com e-mailini yüklesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Oyunları bilmem ama Yugioh kartları çok öncelerden satılıyodu 2 yıl önce falan şimdi kaldığını düşünmüyorum.

• ucuza kart satın almak istiyorum diyen varsa bana ulaşsın.ulaşmayanda ....
  • kart satan yerler nerde bide nasıl takas yapcas
  • BEN BİLİYORUM AMA ANKARA'DA
    Arcadium Alışveriş Merkezi
    NO: 221-222
    ÇAYYOLU - ANKARA

Tel: (312) 241 97 00
    Faks: (312) 241 97 01

SİTESİNİ VERİYORUM
    http://www.toyzzshop.com/magazalarimiz.asp
  • HEPSİ BURADA YAZIYOR EN ÇOK DA İSTANBUL'DA SATILIYOR BU SİTEDE

http://www.toyzzshop.com/magazalarimiz.asp
  • almanyada iken bir deste almıştım bu destede ra'nın kanatla ejderhasından karanlık büyücüye kadar bütün kartlar vardı hepsi orjinaldi vede 5ytl di ama annem hepsini çöpe atmıştı bende ra yı sakladım ama ablam ra yı ortadan ikiye böldü gerisini tahmin edebilir siniz...

• ARKADAŞ SEN O KADAR ŞANSIZMIŞŞIN YA
    İNSAN KARTLARINI SAKLAR VEYA 15-20 YTL'YE 4-3 TANE AYNISINDAN ALIR DEMİ YAVVV
  • annem zaten ilk gördüğü yerde destemin hepsini yok edecekti şimdi bile en güçlülerini attı annem daha fazla almama izin verirmiydi hatta onlara bile kızmıştı
  • ACABA ANKARADA ORJİNAL YUGİOH KARTI SATAN BİR YER SÖYLİYEBİLİRMİSİNİZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.