Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! un PSP oyununu bulabilen war mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yugioh un psp için oyununu arıyorum eğerbirinde warsa lütfen nerden download edebilirim ya da nerden satın alabilirim söleyebilir mi???

• ii de yu-gi-oh un ounu PSP de war mıydı kii
  • Bilmem galiba war google da ararken resimlerini gördüm. Muhtemelen wardır da hiç bi yerde bulamıyorum lütfen yaaaaardıııııım!!!
  • ben bi yerde görmüştüm var ama yerini hatırlamıom izmirde
  • Peki internette bulabilen yok mu?? Plssssssssssssss
  • Hadi ya kimse yok mu koskoca forumda şunu bilen!!!
  • Arkadaşım PSP için Yugioh oyunu çıkmadı Emulatorlerle GBA oyunlarını oynayabilirsin. Dediğiniz oyun buhttp://www.gamespot.com/psp/puzzle/yugiohportable/index.html?q=yugioh 1-2 aya kadar çıkar, oynarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaw yugioh psp oyunu çıksa da alsak.Bu arada joey the passion arıyorum yer bilenler söylesin(izmirde)
  • anaa psp ye frp gelıyor yaa hakıkaten cıksın hemen alıcam aah bıde mtg cıksada surada gobek atsam
  • psp ye 2 oyun var forum da biri tax force dieri suicide man(isimler yanlış olabilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

psp ye 2 oyun var forum da biri tax force dieri suicide man(isimler yanlış olabilir)

Sen 4 günü hak ettin,neden hortlatıyorsun topici!
  • pardon yaa ben tarihe bakmadım bilsem bu kadar ölü bi topic i hortlatır mıyım yaa
  • Yu-Gi-Oh gx in oyunnu var,,,,,
  • www.pspturkey.com gir buraya oyunlar bölümnde vardı nasıl bulacağın hakkında bilgi edinirsin. üye olman lazım sanırım.
  • pardon düzeltiyorumwww.pspturkey.net miş.
    al hatta sana direk linki verim oyunlar bölümünün tıkla buraya hadi kolay gelsin.
  • link vermek yasak değilmiydi yaw?
  • oyun çıktıı ben oynadım manyaq bişi yu-gi-oh! gx tag forces süper sewgilin flnn oluo ewleniosun manaw kartlar war ilk başka iki hamlede yendiin çocuk sora başına bela fln oluor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 7 Temmuz 2007; 18:33:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.